odobrite mi poruku!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet ja na tebe. Ne drzim mu stranu ali u ovoj zemlji, SVE JE PREVARA!!!!!! sve je korumpirano ,sistem je truo, narod je ovca, nista u sistemu ne radi, svi lazu, od vrha drzave dna ,one sirotinje ...*******, taj tvoj psihic je izgleda jedini koji to konta.
Ako je sve prevara, kako kazes, to jos uvek nije argument da svi sada treba da postanemo prevaranti.
ljudi ne nasedajte nikako na njihove zvake....ja sam bio u tql-u i to je cista prevara!!!!....kakva crna zarada,pa oni ti skinu tvoje prvo dvoje koje dovedes a ti treba da dovedes posle jos troje da izvuces svoje pare.....sto ces uspeti u ludilu !!!!...jer si doveo nekog od tvojih najblizih i oni isto dovlace ljude iz tvoje neposredne okoline i time i time pravite jedni drugim konkurenciju.....to cime vam pune glavu o neprekidnom nizu i kako oni od vas prave uspesne poslovne ljude je cista glupost,od vas prave lesinare!!!pa vi i vasa porodica i prijatelji ne poznajete beskonacan broj ljudi,krecete svi manje vise u istom krugu koji ce pre ili kasnije da presusi,mozda neko izvuce pare,mozda neko i napravi hiljadu,dve....ne vise!....a sta je sa onim prijateljima sto ce da puknu,i so ce ionako gladna deca jos vise da im gladuju??jel se isplati gaziti po lesevima zbog tih mogucih hiljadu,dve pa i 5 neka bude?!!!!
Opet ja na tebe. Ne drzim mu stranu ali u ovoj zemlji, SVE JE PREVARA!!!!!! sve je korumpirano ,sistem je truo, narod je ovca, nista u sistemu ne radi, svi lazu, od vrha drzave dna ,one sirotinje ...*******, taj tvoj psihic je izgleda jedini koji to konta.
ljudi ne nasedajte nikako na njihove zvake....ja sam bio u tql-u i to je cista prevara!!!!....kakva crna zarada,pa oni ti skinu tvoje prvo dvoje koje dovedes a ti treba da dovedes posle jos troje da izvuces svoje pare.....sto ces uspeti u ludilu !!!!...jer si doveo nekog od tvojih najblizih i oni isto dovlace ljude iz tvoje neposredne okoline i time i time pravite jedni drugim konkurenciju.....to cime vam pune glavu o neprekidnom nizu i kako oni od vas prave uspesne poslovne ljude je cista glupost,od vas prave lesinare!!!pa vi i vasa porodica i prijatelji ne poznajete beskonacan broj ljudi,krecete svi manje vise u istom krugu koji ce pre ili kasnije da presusi,mozda neko izvuce pare,mozda neko i napravi hiljadu,dve....ne vise!....a sta je sa onim prijateljima sto ce da puknu,i so ce ionako gladna deca jos vise da im gladuju??jel se isplati gaziti po lesevima zbog tih mogucih hiljadu,dve pa i 5 neka bude?!!!!

Svi koji pricate da je GEM collection prevara lupetate gluposti. Ja radim u ovoj firmi kratko vreme i vec sam zaradio i to na onaj nacin na koji su me oni naucili i sada ja ucim druge koji su takodje vec zaradili. Ovo je jednostavno BIZNIS i reci cu vam samo jedno: ONAJ KOJI OCEKUJE VELIKI FINANCISKI DOBITAK BEZ IKAKVA ULAGANJA JE NISTA DRUGO NEGO JEDAN VELIKI GUBITNIK. I za kraj jos samo ovo pa svi vi razmislite o ovome: JUCE SAM BIO PAMETAN PA SAM HTEO DA PROMENIM CEO SVET A DANAS SAM MUDAR I HOCU DA PROMENIM I PRILAGODIM SAMO SEBE. Znaci covek radi ono sto on hoce a ne na sto ga drugi nagovaraju ako ima imalo mozga u glavi. Firma tj. matematicka ideja o zaradama i njena realizacija je fantasticna ali samo za sposobne i ambiciozne ljude. Za one malo manje sposobne ali ambiciozne tu smo mi koji vec radimo u firmi i bice nam vrlo drago da im pomognemo da i oni ostvare svoje ambicije. Ja zivim u Novom Sadu zajedno sa svojom porodicom i ne nameravam nigde da bezim i onaj tko treba savet u vezi ove firme uvek cu rado sve da objasnim i pomognem. Elem svatko tko zeli da radi u ovoj firmi neka mu bude jasno da odluku donosi samo on sam i da ako odluci da ne radi mi iz firme ga nikada necemo nakon toga ni kontaktirati a kamoli uznemiravati. Veliki pozdrav za sve ljude dobre volje...![]()

U kojoj "FIRMI"?! I sta ti je posao? Ide li ti radni staz?
I kako to da su SVI OD SKORO u tzv "firmi"?! U kojoj "FIRMI"?! I sta ti je posao? Ide li ti radni staz?
Kaze se "finansijski", a ne "finanCiski".Moraju li svi TQL-ovci da budu nepismeni?!
Zanimljiva pojava-nepismeni,zeljni da budu biznismeni,raduju se da nose odela![]()
![]()
I kako to da su SVI OD SKORO u tzv "firmi"?!
Nemoj ti da objasnjavas nista, plizz

Ako je sve prevara, kako kazes, to jos uvek nije argument da svi sada treba da postanemo prevaranti.
Ma i Tobi je TQL-as ili GEM-ovaN
Kako kazem!!!!!!!! ? Ti ne znas da je prevara? koga mi ovde lazemo bre..pricamo o moralu koji ne postoji u ovoj zemlji, otkricu vam tajnu- NECE NIKAD NI POSTOJATI. Jel vam sad jasno? svi su prevaranti..

Kako kazem!!!!!!!! ? Ti ne znas da je prevara? koga mi ovde lazemo bre..pricamo o moralu koji ne postoji u ovoj zemlji, otkricu vam tajnu- NECE NIKAD NI POSTOJATI. Jel vam sad jasno? svi su prevaranti..
....nadam se da vam je "firma" ozbiljna i da zaradjujete te "velike" pare,a nadajte se i vi!!!! .... ja sam se dogovorio sa bratom da stavimo njenog A i AM u gepek i da ih odvedemo na "poslovni razgovor" na Galovicu gde cu noge da im polomim ako ne budu izvukli 2000e iz dzepa....sto njima nece biti problem jer su se napunili para jel?.....a vi se samo nadajte da se vama nece nista slicno desiti ili jos gore da vi niste njeni A ili AM
jer ce da bude 
Evo jedini TQL-ovaN lik koji je jos na forumu (psihic) je rekao da su pare vaznije,on verovatno onda nema decu i nije mu vazno
) nemoj belive da me vredjas....ja nisam tql-ovac niti cu ikad biti!!! ja sam uvucen u to bez svog znanja i sad moram da izvucem kevine pare.....sto necu uraditi varjuci druge ljude nego cu da bijem to dvoje sto su nju uvukli dok ih ne ispljunu)
...inace pozz za tebe,dusu im pomeras...