Prvi put sam ovde,.bliski prijatelj i kolega me je prosle nedelje odveo na gem prezentaciju.on je usao 7 dana ranije. Koristio se svim forama koje su mu objasnili. Sama prezentacija je bila na primitivnom nivou ali sam se upecao.Najvise zbog toga sto je prijatelj castan covek. Video sam od drugih koje poznajem,dokaze da je stvar legalna i da se novac dobija.I tako,krenula frka za novcem,skupih ja to nekako do srede i uplatim. E tu onda malo pocinje da kuva u stomaku. Odmah to vece se ide na seminar da ti objasne kako se pozivaju ljudi.Uzmem svesku ,slusam i pisem. Dodjem kuci,otvorim svesku i pobelim. treba da manipulisem s bliskim ljudima i da se nadam da nece skontati pre uplate..Nisam ni naivan ni glup ali su me odradili skolski uz pomoc prijatelja kojeg je odradio kum. Sutradan je vreme za prvu ponudu. Zovem decka s kojim sam odrastao ,sednem i gledam kako ga dva stranca mazu,ozbiljna firma,upitnik ,bice vam javljeno ako prodjete i tako to..gledam ga u oci i smeskam se,krene muka ,odem u wc i bacim peglu. za ovo treba stomak .izgleda da ga ja nemam. Odoh sutradan sa domacinom na kafu(pivo) i objasnim mu da je ovo prodaja djavolu, posle sat je shvatio u sta je upleo i mene i sebe. i eto bola . Od srede ne spavam ,procitao sam sve sto se na netu moglo naci ukljucujuci i zadnje 3 godine ovog foruma. Neko resenje bi bilo nuditi ovo ljudima ali im najiskrenije objasniti tamnu stranu medalje po ko voli nek izvoli..Procenat uspesnosti ce naravno stravicno pasti. Ako neko ima drugi nacin da se pare izvuku bez sjebavanja ljudskih zivota, neka se javi . .