Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Idejni tvorac POSLOVNOG SISTEMA TQL .
U pitanju je NADGRADNJA lichnosti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista drugo do smanjenje uracunljivosti coveka uz pomoc njegov bliznjeg.
Ako neko ima drugi nacin da se pare izvuku bez sjebavanja ljudskih zivota, neka se javi . .

Ne ide to ovako..Predavanje o tome traje oko 6 sati,i to je poslovna tajna![]()

Opet nisi shvatio...
Znas li TI o cemu je rec ovde?
Niko od vas ne zna,,,
Svima je u glavi nekakvo dovodjenje ljudi..
A ustvari je nesto drugo u pitanju...
Idejni tvorac POSLOVNOG SISTEMA TQL .
Da...
Predavanja se organizuju u malim mestima u unutrasnjosti.
6 sati je potrebno da se ispere mozak a to za GEM rade ljudi obuceni za brainwashing.
Na predavanja potencijalnu zrtvu vodi prijatelj koji mu je 'domacin' a vodi ga svojim autom da bi zrtva teze odustala da se ne bi cimala busom ako se smori i uoci prevaru.
Desava se da zrtva odmah vidi u cemu je stvar tj. da se radi o prevari ali kao, 'ajde da ne uvredim domacina' i odbleji 6 sati ali se ipak malo pecne za tih 6 sati-hiljadu puta ponovljena laz lici na istinu, to znamo svi, zar ne?
Parkirani luksuzni automobili ispred hotela su uglavnom rentirani ili pozajmljeni.
Postoje i statsti koji pricaju o svom uspehu u gemu (lazu naravno):
1.penzionisani general koji od dosade u penziji nije znao sta ce pa se uclanio i zaradio 200 000 evra
2.fudbaler Bata koji je novac zaradjen fudbalom u nekoj drugoj ligi u inostranstvu ulozio i visestruko ga uvecao
3.neko siroce kome su svi stradali u zadnjem ratu i koje je zaradilo 500 000 evra
4.rudar iz banovica, koji otvara sampanjac i svi mu cestitaju na PRVOM ZARADJENOM milionu evra..
![]()
Naravno ako ti je IQ uracunljiv
aaaahhahahaa bravo!
Upravo tako!
A tek onaj "predavac"!
Super osmisljeno ispiranje mozga,stvarno im treba odati priznanje
ISTO je u TQL-u...potpuno isto!
Prvi put sam ovde,.bliski prijatelj i kolega me je prosle nedelje odveo na gem prezentaciju.on je usao 7 dana ranije. Koristio se svim forama koje su mu objasnili. Sama prezentacija je bila na primitivnom nivou ali sam se upecao.Najvise zbog toga sto je prijatelj castan covek. .
voleo bih da mi neko detaljnije kaze kako radi tql...
uclanjenje, sta prodaju, i tako...

) a oko tebe prsti sve od luksuza...A gde je bila prezentacija, grad, adresa? Jel znas mozda imena prezentera?
Mora da postoji nacin da im se stane na put?
Citash ti moje postove ili ne?
MENE obrazuju poznati akademici naseg i svetskog drustva.
TI nista nemozes kod sebe da promenis JER si prirodna PLAVUSA.

Ne moze im se stati ne put tako lako zato sto POTPISUJES gomilu papira da si dobrovoljno tu.
Ej,pa prosli su oni hapsenja i znaju kako da se zastite. Moze im se jedino stati na put informisanjem naroda,a to je razlog mog javljanja ovde
Pa kad bi saznali gde i kada se okupljaju mogli bi na licu mesta da informisemo gradjane ili da organizujemo neki protest.

Ja sve vreme pricam samo o TQL-u. Potpuno ista prica,osim sto pare uplacujes u dinarima,kupijes neke knjige,ali to je periferno, tapses u ritmu muzike (ne penjes se na stolice) uzvikujes "HEEEJ" () a oko tebe prsti sve od luksuza...
Onda odes na rucak i dovoljno ti je da vidis kad sirovine poskidaju maske i zamaste se pecenjem...
Za uclanjenje si cuo-1400 dinara da prisustvujes spektaklu,a posle 2000 evra (protiv vrednost,naravno) Tri dana te ne ostavljaju na miru i gledaju da dovuku bracne parove zato sto im je sigurnije da "naloze'' oboje,da ne bi slucajno jedno od supruznika bilo trezveno.
Jako mi je zao ovog decka sto nam se pridruzio sto nije pre davanja para prokrstario netom,sada ne bi imao tu ranu koju bi psihic ( da moze) rado posolio
Ma mesta se znaju, hoteli Termal u Vrdniku, Velika plana...
Moze se organizovati protest, ali uvek imaju jako obezbedjenje koje bi ljudima koji bi protestvovali ebali kevu...
Novinari su pokusavali da se ubace ali su im obavezno zapisivali brojeve registarskih tablica, i naravno ne puste ih n prezentaciju-kao 'ne moze, nemate poziv domacina'
![]()
Hahahahah,greska! Izrazita,prirodna CRNKA
A taj ko tebe obrazuje silno se muci...
A jesi li to prepisao sa "seminara"?
Braaaavo...
Samo se ti "nadgradjuj" varajuci...ko zna dokle ces stici
Ja sve vreme pricam samo o TQL-u. Potpuno ista prica,osim sto pare uplacujes u dinarima,kupijes neke knjige,ali to je periferno, tapses u ritmu muzike (ne penjes se na stolice) uzvikujes "HEEEJ" () a oko tebe prsti sve od luksuza...
Onda odes na rucak i dovoljno ti je da vidis kad sirovine poskidaju maske i zamaste se pecenjem...
Za uclanjenje si cuo-1400 dinara da prisustvujes spektaklu,a posle 2000 evra (protiv vrednost,naravno) Tri dana te ne ostavljaju na miru i gledaju da dovuku bracne parove zato sto im je sigurnije da "naloze'' oboje,da ne bi slucajno jedno od supruznika bilo trezveno.
Jako mi je zao ovog decka sto nam se pridruzio sto nije pre davanja para prokrstario netom,sada ne bi imao tu ranu koju bi psihic ( da moze) rado posolio
http://www.gmbusiness.biz/index.php/author/nikolacanak/
dr Nikola Čanak osnivač obrazovnog centra za permanentnu edukaciju “NTC“ u Novom Sadu. Profesor Univerziteta u Beogradu i Novom Sadu. Lekar, motivator, primenjeni psiholog i pisac međunarodnog renomea
motivator

Zar postoje crnke da su kao plavuse?

NIKOLA CHANAK je svetski priznata osoba.
DOMACIN koji je tebe preporucio da zaradjujes novce TREBA
GA ODMAH STRELJATI.