Gem collection club i Mega book

Procitao sam nekoliko strana i mnogo toga je receno ali nisam procitao da je itko spomenuo da gemovci prilikom konacnog pristupanja potpisuju jedan ugovor kojim se obavezuju na sutnju ili ce zavrsit na sudu, a kako navode ostete su astronomske pa to cini mi mnogi shvataju ozbiljno+cinjenica kako vratit ulozenu lovu koja stvara totalnu zbunjenost, pa se jedni drugih drze u toj nadasve neugodnoj situaciji iz koje se netko sa jakim karakterom izvuce na vrjeme a ostali prepoznaju svoj karakter samo kao rjec a ne kao bit.

Zasto se u GEMU radi pojedinachno?
Zashto nije timski rad?

To jeste timski rad ali licemjeran.Poslje treninga koji te uci kako da glumis budalu radi vlastitog interesa oni su tu kada ti dovedes novog moguceg clana da ti pomognu u ubjedjivanju istog a zato kao i ti dobijaju bonuse od 540 ili 900 eura,kako tko i kako kad,zavisi tko ima kakvu titulu u tom piramidalnom sustavu.U vecini slucajeva ti dovodis svoje prijatelje ili rodbinu a oni su tu da ubjede moguceg clana kako mu ti mislis dobro i uz tebe znaju biti veoma ubjedljivi.Ja sam uplatio jer sam vjerovao prijatelju a tek na treningu sam vidio da me je prijatelj izradio namjerno ili nenamjerno vi zakljucite sami.To je kratki odgovor na ovo pitanje.Budite precizni sa pitanjima da vam mogu dati precizne odgovore koliko je u mojoj moci.Mnogi clanovi GEM-a od sramote i drugih razloga sute o tome pa ljudi i dalje nasjedaju.Svaka cast onima koji to sve prevazidju da bi pomogli sljedecoj mogucoj zrtvi.

To jeste timski rad ali licemjeran.Poslje treninga koji te uci kako da glumis budalu radi vlastitog interesa oni su tu kada ti dovedes novog moguceg clana da ti pomognu u ubjedjivanju istog a zato kao i ti dobijaju bonuse od 540 ili 900 eura,kako tko i kako kad,zavisi tko ima kakvu titulu u tom piramidalnom sustavu.U vecini slucajeva ti dovodis svoje prijatelje ili rodbinu a oni su tu da ubjede moguceg clana kako mu ti mislis dobro i uz tebe znaju biti veoma ubjedljivi.Ja sam uplatio jer sam vjerovao prijatelju a tek na treningu sam vidio da me je prijatelj izradio namjerno ili nenamjerno vi zakljucite sami.To je kratki odgovor na ovo pitanje.Budite precizni sa pitanjima da vam mogu dati precizne odgovore koliko je u mojoj moci.Mnogi clanovi GEM-a od sramote i drugih razloga sute o tome pa ljudi i dalje nasjedaju.Svaka cast onima koji to sve prevazidju da bi pomogli sljedecoj mogucoj zrtvi.

A sto nisi trazio i citao pre nego sto si uplatio?Valjda su i oni"uvidjavni"kao TQL,ostave te par dana da razmislis,posle njihove"predstave".Kad sam im rekla da NECU,sledilo je ispitivanje,zasto ja necu,u detalje.Pa nije ljudima jasno bilo zasto ja propustam svoju jedinu sansu u zivotu da se obogatim:dash:Reko hvala,ja sam "dusevni penzioner"meni je dovoljno ovo sto imam:maramica:

A sto nisi trazio i citao pre nego sto si uplatio?Valjda su i oni"uvidjavni"kao TQL,ostave te par dana da razmislis,posle njihove"predstave".Kad sam im rekla da NECU,sledilo je ispitivanje,zasto ja necu,u detalje.Pa nije ljudima jasno bilo zasto ja propustam svoju jedinu sansu u zivotu da se obogatim:dash:Reko hvala,ja sam "dusevni penzioner"meni je dovoljno ovo sto imam:maramica:

Da samo znas sta si propustila....
Mislim da nije vazno..
Sto da zivis bolje kad mozes osrednje...

Da samo znas sta si propustila....
Mislim da nije vazno..
Sto da zivis bolje kad mozes osrednje...

Pa vidim sta sam propustila..domacini su mi vratili pare koje smo im pozajmili,i ja ih pitam: pa kako ide posao?Kao,ide nekako..A oni jadni uzeli kredit da bi vratili dug,da se ne bi naljutili na njih.Ostala im trunka nekog morala,i dugovi..Pa ja i ne zivim osrednje..nego malo bolje,ali ne zahvaljujuci tome,sto sam par njih ojadila za par hilj.evra,samo sam bila u pravo vreme na pravom mestu,i naravno sto sam i radila nesto.To mi je lakse palo,nego smaranje od par sati svake nedelje,i ubedjivanje kako ja mogu bolje.Da,mogu,ali samo to sto hocu.:manikir:

Hajde da krenemo malo sa imenima,ja sam u prethodnim postovima upozorio na Sonju Dencic iz Pirota a u medjuvremenu sam se setio i jednog...kako vec bese "menadzera",Gvozdenca...neznam tacno iz kog je mesta...seticu se!
Oni su se pre 2 godine okupljali u V.Plani,subotom i nedeljom!
Setio sam se jedne zanimljive fore,znaci kada odete na "obradu" u taj hotel u Plani,u toku jedne od pauza vasi "domacini" vas izvedu napolje na pus-pauzu i onako usput vam pokazu dva crna mercedesa od nekih tamo mnogo uspesnih iz GEM-a! Caka je u tome sto su brojevi registarskih tablica **-22-90!!! Zamislite samo koliko ljudi samo padne samo na tu smicalicu a imaju ih tokom programa na desetine! Pa cak i da posumljate da nesto nije u redu,pascete bar na jednu foru!!!
Mamu im j....,svim GEM-ovcima bih ja 2290 po dupetu,pa na njivu da beru kukuruz!!!

Back