Gem collection club i Mega book

Hajde da krenemo malo sa imenima,ja sam u prethodnim postovima upozorio na Sonju Dencic iz Pirota a u medjuvremenu sam se setio i jednog...kako vec bese "menadzera",Gvozdenca...neznam tacno iz kog je mesta...seticu se!
Oni su se pre 2 godine okupljali u V.Plani,subotom i nedeljom!
Setio sam se jedne zanimljive fore,znaci kada odete na "obradu" u taj hotel u Plani,u toku jedne od pauza vasi "domacini" vas izvedu napolje na pus-pauzu i onako usput vam pokazu dva crna mercedesa od nekih tamo mnogo uspesnih iz GEM-a! Caka je u tome sto su brojevi registarskih tablica **-22-90!!! Zamislite samo koliko ljudi samo padne samo na tu smicalicu a imaju ih tokom programa na desetine! Pa cak i da posumljate da nesto nije u redu,pascete bar na jednu foru!!!
Mamu im j....,svim GEM-ovcima bih ja 2290 po dupetu,pa na njivu da beru kukuruz!!!

Na to padaju samo budale.
Sam donosis odluku zelis li pare ili ne...

Zna li neko pouzdano ima li tih gemovi sastanaka jos?Ako nema onda dzaba nama sva ova prica.Bilo pa proslo i neznamo sta mozemo poduzeti.

Naravno da ima, sad se zovu TQL i malo su izmenili pravila.Sastaju se u Mladenovcu u "Selters" banji,sad se ne penju na stolce,ali skandiraju uz muziku i prave predstave ze ovce.
Upravo zbog toga postojimo ovde,da im to ne dozvolimo..

Naravno da ima, sad se zovu TQL i malo su izmenili pravila.Sastaju se u Mladenovcu u "Selters" banji,sad se ne penju na stolce,ali skandiraju uz muziku i prave predstave ze ovce.
Upravo zbog toga postojimo ovde,da im to ne dozvolimo..

Čekaj malo, da li želiš da kažeš da tzv firma GEM Collection koja je održavala sastanke u Velikoj Plani sada to radi u Mladenovcu pod novim imenom ili egzistiraju i jedni i drugi ?

Bole njih doope za nesposobne,zaradjuju pare i lepo zive..
Sve je regularno tako da nema nikakve prevare..

Koga to "njih",mislis-TEBE boli doope,Ti nazivas ljude koji nece da se bave prevarom nesposobnjakovicima,Ti glumis da zaradjujes pare i da lepo zivis,ako i zaradjujes,ne zaboravi na ono na sta ti skrenuh paznju (mozda ce neko pozeleti fizicki da se obracuna kad shvati u sta je uvucen)...
I tesi se da nema prevare...
Spavas li mirno?

Koga to "njih",mislis-TEBE boli doope,Ti nazivas ljude koji nece da se bave prevarom nesposobnjakovicima,Ti glumis da zaradjujes pare i da lepo zivis,ako i zaradjujes,ne zaboravi na ono na sta ti skrenuh paznju (mozda ce neko pozeleti fizicki da se obracuna kad shvati u sta je uvucen)...
I tesi se da nema prevare...
Spavas li mirno?

Da stanemo na crtu ti i ja?

Pa psihic,znam da nije prijatno kad sad prepoznajes kako si i ti navucen na tu igru...Video si i ti meredes?
Znam,nije ti lako sad...:hahaha::hahaha::hahaha:

Nisam se navukao nego sam svesmo ushao da dokazem sebi da nisam sisa...
Shta ima da mi bude lako,zaradjuvanje za ceo zivot,i nije lose...
Nisi imala herca da zagriizes i sad tu lupetas prevara prevara a nemas
nikakav dokaz da jeste ili nije.Zato kao shto rekoh ne lupetaj...

Nisam se navukao nego sam svesmo ushao da dokazem sebi da nisam sisa...
Shta ima da mi bude lako,zaradjuvanje za ceo zivot,i nije lose...
Nisi imala herca da zagriizes i sad tu lupetas prevara prevara a nemas
nikakav dokaz da jeste ili nije.Zato kao shto rekoh ne lupetaj...

Lave ako si ti u gemu onda dobro znas da ako nema novih pacijenata nema ni zarade a posebno za cjeli zivot,a koliko sam do sad vidio da njih nema vise ni u jednoj drzavi bivse Juge pa sto si zaradio zaradio si ako si i sretno ti trosenje ako nisi izradio prijatelje i rodbinu.Sto se tice konstatacije da drzava stoji iza njih,to bas i nije tako.U startu na internetu ukucajte rjec"gemovci"zatim nadjite naslov"gem collekcion prevara za 5000 maraka-habil",otvorite pa se mozete uvjerit da ima kazneni progona u Hrvatskoj i u Bosni a vjerujem da ce ih biti i u Srbiji ako ljudi koji su nasjeli budu pametni i tuze tzv.firmu.Prijatelj koji je napisao da ima gemovi sastanaka u Mladenovcu neka provjeri jeli to sigurno jer po mojim informacijama nema tamo gema.

Zaboravila sam da dodam da je ovakav nacin informisanja verovatno najgluplji na svetu.....ides ti da se raspitujes o marketinskim sistemima u kafanu pa ce tvoj kao zivot i investicija da zavise od toga sta ce ti ovi ovde reci......sta ce tebi uopste misljenje foruma o investiciji od 2000 evra....pa valjda ces da kupis neku knjigu o mreznom marketingu ima ih dosta posebno su dobri profesori sa naseg Ekonomskog fakulteta koji su to sve lepo objasnili....Ovde nisu oni koji ti mogu pomoci, oni rade,nemaju kad da kucaju od nemila do nedraga i istresaju sve i svasta sto im padne na pamet.....Ovde ces naci nekog jako PAMETNOG naroda koji jedva sastavlja kraj sa krajem, ali zato ZNA SVE.....Shvatices to po broju postova koji ce sada da opale.......

:dash:
Zaboravila sam da dodam da je ovakav nacin informisanja verovatno najgluplji na svetu.....ides ti da se raspitujes o marketinskim sistemima u kafanu pa ce tvoj kao zivot i investicija da zavise od toga sta ce ti ovi ovde reci......sta ce tebi uopste misljenje foruma o investiciji od 2000 evra....pa valjda ces da kupis neku knjigu o mreznom marketingu ima ih dosta posebno su dobri profesori sa naseg Ekonomskog fakulteta koji su to sve lepo objasnili....Ovde nisu oni koji ti mogu pomoci, oni rade,nemaju kad da kucaju od nemila do nedraga i istresaju sve i svasta sto im padne na pamet.....Ovde ces naci nekog jako PAMETNOG naroda koji jedva sastavlja kraj sa krajem, ali zato ZNA SVE.....Shvatices to po broju postova koji ce sada da opale.......

Ovakav nacin informisanja najgluplji?!..:dash:

Pa ovde ljudi prenose svoja iskustva,upravo ono sto i ti tako inteligentna cinis :per:

:dash:

Ovakav nacin informisanja najgluplji?!..:dash:

Pa ovde ljudi prenose svoja iskustva,upravo ono sto i ti tako inteligentna cinis :per:

Iskustvo i znanje su bato moj...........................................................jako velike razlike.
Da pitam ja sve vas nesto ovde. Da dobijete sutra na lotou milion evra. Da li bi otisli do nekog ekonomskog savetnika koji poseduje veliku i uspesnu firmu da ga pitate za savet ili bi pitali ljude koji su nesto negde culi, ovako na forumu......Kome bi prepustili brigu o svom novcu??????????By the way ja znam o Piramidama i MLM jako mnogo. I zato mi je zanimljivo sta sam sve cula..........Zato sam decku ostavila mail da porazgovara samnom ako zeli mimo ovih foruma......

Iskustvo i znanje su bato moj...........................................................jako velike razlike.
Da pitam ja sve vas nesto ovde. Da dobijete sutra na lotou milion evra. Da li bi otisli do nekog ekonomskog savetnika koji poseduje veliku i uspesnu firmu da ga pitate za savet ili bi pitali ljude koji su nesto negde culi, ovako na forumu......Kome bi prepustili brigu o svom novcu??????????By the way ja znam o Piramidama i MLM jako mnogo. I zato mi je zanimljivo sta sam sve cula..........Zato sam decku ostavila mail da porazgovara samnom ako zeli mimo ovih foruma......

"sa mnom" se pise odvojeno,nacitana Laloona :heart:

Lave ako si ti u gemu onda dobro znas da ako nema novih pacijenata nema ni zarade a posebno za cjeli zivot,a koliko sam do sad vidio da njih nema vise ni u jednoj drzavi bivse Juge pa sto si zaradio zaradio si ako si i sretno ti trosenje ako nisi izradio prijatelje i rodbinu.Sto se tice konstatacije da drzava stoji iza njih,to bas i nije tako.U startu na internetu ukucajte rjec"gemovci"zatim nadjite naslov"gem collekcion prevara za 5000 maraka-habil",otvorite pa se mozete uvjerit da ima kazneni progona u Hrvatskoj i u Bosni a vjerujem da ce ih biti i u Srbiji ako ljudi koji su nasjeli budu pametni i tuze tzv.firmu.Prijatelj koji je napisao da ima gemovi sastanaka u Mladenovcu neka provjeri jeli to sigurno jer po mojim informacijama nema tamo gema.

AMAN! DA.Da.DAAAAAAAAA!!!
Hajde da ponovim.
Gem i Tql su dve firme koje rade na istu foru, cak im je osnivac isti covek (u ranijim postovima sam precizirala)...Mene su "vrbovali" iz Tql-a, bila sam u Mladenovcu na "prezentaciji" i jasno vam ovde opisala kako je bilo,ko me je odveo i kakav sam sok dozivela videvsi odrasle,zrele ljude kako skandiraju u ritmu muzike,tapsu...ma....sou!
Objasnila sam i zasto ih ovde ne progone,potpisujes papire da si tamo dobrovoljno,legitimisu te...ma zastitili se noseni prethodnim (zatvorskim) iskustvima...
Znam da ima puno postova,ali ako budes strpljivo procitao,sve ce ti se razjasniti.Bilo je mnogo vise "trovaca" ovde,svi podvise rep i prestase da "love'' ovce po forumu,ostade ovaj Psihic (njemu nema pomoci) i evo vidim osmelila se neka mesecarka da nudi svoj privatni email da bi objasnila "mimo foruma"neke stvari...
...Ko zna sta ce da ponudi...:brus: ili :gace:

Frendice hvala ti na ponudjenom mailu ali ja upravo jesam tu kao i drugi vjerujem, da koliko toliko javno iznesemo svoja misljenja i iskustva na ovu temu a da ljudi koji procitaju na osnovu naglasavam nasih razlicitih misljenja dodju do odredjeni zakljucaka po principu bolje argumentiranosti iste teme,a to mogu samo ako mi nastavimo da iznosimo cinjenice vezane za ove firme tj. MLM uopste.Moram biti iskren i priznati da se nemogu slozit sa tvojom konstatacijom da su iskustvo i znanje kako ti rece jako velike razlike.Naprotiv,moje je misljenje da iskustvo i znanje idu jedno s drugim,iskustvo je znanje a znanje je iskustvo jer ono sto sam iskusio to sigurno znam jer kome vise da vjerujem nego svojim ocima i usima.Sto se tice pitanja,sta bih sa 1000000 evra,ja sam misljenja da je lakse sa 1000000 napravit 100000 nego sa 2000 napravit 100000 tako da mi nebi za to trebao niciji savjet jer zadatak je previse lagan,bar za mene.Nadam se da ces ipak svoja iskustva i poznavanje MLM-a podjeliti s nama na ovom sajtu i tako pomoci onima koji su manje u to upuceni a cini im se interesantno.Pozdrav.

Veliki pozdrav za sve koji ovo citaju!! Procitao sam svih stotinak stranica ovog foruma i ne mogu da verujem koliko ljudi u ovoj jadnoj Srbiji ne zeli da uci, da studira, da se prosveti, nego im sole pamet razne BABA-KURANE koje "sve znaju" a ne znaju kako da prezive. Licno sam vrsio istrazivanja i kontrolu poslovanja ove dve firme i sve je jasno kao dan. Niti im je isti osnivac, niti su "iste", niti je "piramida", niti je navlakusa, vec se ljudi dosetili da na principu MLM-a zarade novac koji se ne moze zaraditi obicnim poslovima. Koliko puta ste culi da je neko "pukao" na berzi? Ko ga je terao? Kako je koncipirana staresinska komanda Vojske, Policije ili bilo koje firme? Pa naravno kao PIRAMIDA. Elem, to sto je nekome cudno, drugom je normalno i obrnuto. Pustite ljudi glupe price i radite nesto od cega cete biti mnogo srecniji i zadovoljniji. Glupo je vredjati one koji drugacije misle, svako ima pravo na sopstveni izbor. Sve koje zanima nesto konkretno u vezi poslovanja ove dve firme moze da postavi pitanje, rado cu mu odgovoriti.

Back