Pozdrav svima.Upravo sam trazio nesto o GEM-u.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto se u GEMU radi pojedinachno?
Zashto nije timski rad?
Da li jos uvek skacete po stolicama?
Gde ste parajlije?
Evo nas siromaha,treba nam savet kako doci do para...
Da li je moguce da si toliki licemer?
Pa i ako skacu,opste je poznato da skacu,a sta radis ti u TQL-u? Tapses u ritmu muzike i skandiras sa ostalima?
...i sta si sad hteo da postignes ovom izjavom? Kako TI siromah? Pa zar ti tvoj TQL nije isplatio "platu" ili su te provalili prijatelji i rodbina pa te se klone?
Da li se gemovci još uvek okupljaju u Velikoj Plani?
To jeste timski rad ali licemjeran.Poslje treninga koji te uci kako da glumis budalu radi vlastitog interesa oni su tu kada ti dovedes novog moguceg clana da ti pomognu u ubjedjivanju istog a zato kao i ti dobijaju bonuse od 540 ili 900 eura,kako tko i kako kad,zavisi tko ima kakvu titulu u tom piramidalnom sustavu.U vecini slucajeva ti dovodis svoje prijatelje ili rodbinu a oni su tu da ubjede moguceg clana kako mu ti mislis dobro i uz tebe znaju biti veoma ubjedljivi.Ja sam uplatio jer sam vjerovao prijatelju a tek na treningu sam vidio da me je prijatelj izradio namjerno ili nenamjerno vi zakljucite sami.To je kratki odgovor na ovo pitanje.Budite precizni sa pitanjima da vam mogu dati precizne odgovore koliko je u mojoj moci.Mnogi clanovi GEM-a od sramote i drugih razloga sute o tome pa ljudi i dalje nasjedaju.Svaka cast onima koji to sve prevazidju da bi pomogli sljedecoj mogucoj zrtvi.
A sto nisi trazio i citao pre nego sto si uplatio?Valjda su i oni"uvidjavni"kao TQL,ostave te par dana da razmislis,posle njihove"predstave".Kad sam im rekla da NECU,sledilo je ispitivanje,zasto ja necu,u detalje.Pa nije ljudima jasno bilo zasto ja propustam svoju jedinu sansu u zivotu da se obogatimReko hvala,ja sam "dusevni penzioner"meni je dovoljno ovo sto imam
![]()
Eh nije te znaci dojmilo njihovo pentranje po stolovima i kacenje o lustere..![]()
Da samo znas sta si propustila....
Mislim da nije vazno..
Sto da zivis bolje kad mozes osrednje...
Sho se pentraju po stolicama?
Iz istog razloga iz kog ti u TQL-u tapses i skandiras u ritmu muzike![]()