Gem collection club i Mega book

Mnogo je prosto prevara.
Na planeti postoji konacan broj ljudi, tako da mreza ne moze beskonacno da se siri. Ako posmatras jedno selo, jedan grad, drzavu ili kontinent, pod uslovom da SVI hoce da to 'rade', mreza ce da se siri do momenta dok se poslednji ne uclani. Tog momenta, on vise nema koga da uclani, i ostaje da visi. To je teorija, u praksi, broj onih koji bi se na to primili je daleko manji, hajde recimo da kazemo da ih je u Srbiji 10%, znaci negde oko 500.000 punoletnih ljudi. I ako pretpostavimo da svako ko udje u sistem uclani tri nova u toku samo prvih mesec dana i da posle nikog vise ne uclanjuje, sirenje mreze bi izgledalo ovako:

mesec br novih clanova ukupan broj clanova

1 3 3
2 9 12
3 27 36
4 81 108
5 243 324
6 729 972
7 2187 2916
8 6561 8748
9 19683 26244
10 59049 78732
11 177147 236196
12 531441 708588

Znaci posle 12 meseci, ti si vec uclanio sve u Srbiji koji su potencijalni clanovi, tj oni koji imaju pare za bacanje, dovoljno su alavi na pare i ne znaju matematiku za osnovnu skolu.
.

U Srbiji nema 10posto nego maksimum jedan posto.
Na planeti ne postoji konachan broj ljudi.
Svakih 5sec se rodi jedno dete a na svakih 2sec neko pogine ili umre.
To znachi ako se ovako nastavi nishta od nas nece ostati za stotinak godina.
Mada teorija je teorija.
Po teoriji smak sveta dolazi 2012 a bio je negde 1999 i.....

Tim pre, sa 1% racunica je jos gora.
Ja sam po maksimalno povoljnim premisama za vas dosao do toga da vec posle godinu dana nemate vise kog da uclanite, jer je ceo sistem postavljen da se oni koji prvi udju namlate kinte od ovaca koje dodju kasnije i izvise. Posto ne uspe svako da uclani tri nova clana, onda se taj proces otegne na vise godina, ali sustina je ta, ne moze se niizcega stvoriti zarada.
A obaska mi ide na nerve sto za sve koji se ne upecaju pricate kako su nesposobni, ili nemaju lovu da udju ili zive od 200e mesecno. Ja licno u svakom momentu mogu nekoliko clanarina da dam i da ne osetim, ali mi ne pada na pamet da prodajem svoje prijatelje i radim nesto sto ne smatram ispravnim. Pre cu da ulozim u znanje, zabavu ili posao kojim se bavim i koji mi donosi profit na zdravim osnovama, bez sibicarenja.

I jos nesto, i SVAKOM MOMENTU na planeti postoji konacan broj, on raste, ali nije beskonacan. Ako nisi nacisto sta je konacno a sta beskonacno, uzmi opet malo matematiku za osnovnu skolu pa se podseti.

Poslednja izmena:
Shto s mene tiche uzeo sam kredit od banke za kupovinu stana.
Kupovio sam stan uz nepovoljnu kamatu i zivim sa tim da me banka potkrada
vara na zakonit nachin i naravno obmanjuje svakog prvog kad placam kredit.

Ovo sam GEMOM mi lichi na malo dete u odnosu na banku.
Drzava je jaka po pitanju njih./neko ih shtiti u vrhu/
Za sada opstaju dugo na nashem trzistu...shto jes jes...

Onda nemas razloga da se zalis da te banka potkrada, one zive od pozajmljivanja para za kamatu. Kada uzimas kredit, svesno ulazis u aranzman s bankom da bi zavrsio neki posao, da ne bi morao da 20 godina stedis da bi kupio stan, ovako ti ona da novac da platis stan, pa umesto kirije otplacujes rate kredita, i ta usluga naravno kosta, u celom svetu pa i kod nas.
Odosmo malo off topic, sustina je da poslovanje jedne banke i jedne GEM, Fenix ili slicne varijante nemaju nikakvih dodirnih tacaka.

Prvo,draga "Dardra",ja sam itekako odrasla osoba i imam dovoljno mozga da nikog ne vredjam i ne pricam niokakvom "teranju" nekoga na nesto,pricam o tome kako neko POKUSAVA da "objasni" svom "prijatelju" kako moze da zaradi,a da pri tom u glavi sabira koliki deo uplate ide njemu u dzep. NARAVNO da ZNAM o cemu se radi,jer je jedan moj tzv "prijatelj" pokusao to da mi "objasni" i srecom,sada se taj "prijatelj" tretira kao bivsi.
U svom tom TQL je najbolja stvar ta sto odvoji na jedno mesto ljude koji ne poznaju pravo prijateljstvo.

Prvo dragi Dardra (da se zna). Jednu stvar da ti kazem da taj i nije nikad bio tvoj prijatelj kad sad kazes da je "bivsi". Najbitnija stvar u ovom je da vrlo brzo saznas ka ti je pravi prijatelj a ko ne. Sta je on tebi uradio tako strasno da ga sada smatras "bivsim", jel te ogovarao, uvredio, ponizio.... Ako ti je covek ponudio da nesto radis pa nije ti otkinuo glavu. Tvoje je da prihvatis ili ne, da li da zbog toga pucaju prijateljstva, veze. Zato ti i kazem da ti njega nisi nikad ni smatrao za prijatelja. Mene je u posao uveo moj prijatelj i da nisam nista zaradio nikad ne bih njega krivio za to vec sebe. To je ona teorija svi su drugi krivi samo sam ja u pravu.

Prvo dragi Dardra (da se zna). Jednu stvar da ti kazem da taj i nije nikad bio tvoj prijatelj kad sad kazes da je "bivsi". Najbitnija stvar u ovom je da vrlo brzo saznas ka ti je pravi prijatelj a ko ne. Sta je on tebi uradio tako strasno da ga sada smatras "bivsim", jel te ogovarao, uvredio, ponizio.... Ako ti je covek ponudio da nesto radis pa nije ti otkinuo glavu. Tvoje je da prihvatis ili ne, da li da zbog toga pucaju prijateljstva, veze. Zato ti i kazem da ti njega nisi nikad ni smatrao za prijatelja. Mene je u posao uveo moj prijatelj i da nisam nista zaradio nikad ne bih njega krivio za to vec sebe. To je ona teorija svi su drugi krivi samo sam ja u pravu.

Dajem ti reputaciju za razmisljanje...

Ajd' zasmej malo i mene,pa mi ispricaj koliko si prijatelja uspeo da prevaris?
A koliko je pametnih pobeglo? :lol:

Zashto varati?
Valjda sama donosish odluku da li ti je to zanimljivo ili ne...
Verujem da se ljudi boje prevare kao i svi mi...
Nishta novo...
VEROVATNO koliko sam shvatio da pucaju prijateljstva
iz tvog posta samo mi nije jasno zashto?
1....Ti sama donosish odluku niko te ne primorava koliko sam shvatio
Zashto bi zbog toga puklo prijateljstvo?
Svi smo razlichiti...

i
picture-021.jpg

Naravno da taj nikad i nije bio moj prijatelj kad je tako nesto pokusao da mi uradi. Sta mi je strasno uradio? Saznao je da sam ostala bez posla i krenuo da mi prica kako on zaradjuje i kako od srca zeli i meni da pomogne. Pitam sta je u pitanju,a on odgovara da ne moze o tome da prica nego treba da idem na neki sastanak... da platim1500 ulaznicu itd. NE MOZE DA PRICA?! Pitam jel' to neka sekta,o cemu se radi? Kaze -nije. Ok. Prodajem usisivace? (ima i tu neka fora)Kaze- nije. I tu vec pocne da mi bude sumnjivo i da mi smeta da moj "prijatelj" ima zadrsku u razgovoru sa mnom. Ja sam prema istom uvek bila otvorena.
Zatim me odvodi na neku sektasku skupinu gde se svi ponasaju nenormalno. Svi isfolirani,ustogljeni..maa..
I to mi ne bi zasmetalo jer kad sam vec tu,hajde da cujem o cemu se radi. Izdrzim do kraja ne verujuci svojim ocima sta ljudi rade,kako skandiraju...ma kao u filmu! (ovo pisem sve zbog drugih ljudi,ti si mamac zagrizao i neka ti Bog oprosti koga prevaris,ali nmvz..) Zatim,stvar koja me je prenerazila je uzimanje mojih licnih podataka,maticni broj,br lk,IME I PODACI SUPRUZNIKA(?!),brojeve telefona i potpis na vise primeraka koje su mi utrpali na brzinu da ih nisam ni procitala.Kad sam se kod kuce osvestila,shvatim i razlog potpisivanja,a to je upravo taj da ako bih ih tuzila (TQL) da imaju pokrice da sam to dobrovoljno uradila.

Dakle,moj "prijatelj" me je slagao govoreci da je posao u pitanju-TO NIJE POSAO
Zatim,rekao mi je da cu imati obuku za menadzment-A to je ustvari OBUKA ZA PREVARU
I najgora stvar je ta sto sam svesna da je mene izabrao da zaradi na mojoj muci. To me najvise boli...
Da uzmem kredit i uplatim tamo nekom od cega ce on da ima procenat...jadno...
O toj vrsti prevare se radi,dragi Dardra...
To je ujedno i ponizenje i uvreda

Ni jednog posla se ne treba stideti Mile (da nisi slucajno sa Cubure). Oni koji rade prljave poslove su po cuzama, a sve ostalo dok je u granicama zakona je ok. Danas je takvo vreme da nemoze bas da se biraju poslovi kako mi hocemo i svaki posao pored redovnog dobro dodje. Te fore da zajebes kuma, brata, prijatelja ako mu ponudis posao, vise ne piju vodu, dosadni ste vise sa tim. Red je sada valjda da pronadjete nesto drugo da ocrnite.

Aco poslovanje je sirok pojam, slazem se. Poznat mi je veoma slucaj koji si naveo, ali GEM je nesto sasvim drugo. Ulozis novac i samo od tebe zavisi da li ces zaraditi, puci za novac ili nesto drugo. Meni je najvaznija cinjenica da ako zaradim da li ce mi na vreme biti isplacena provizija (to je najbitnije). Kada ne bi bilo tako onda bi to bila prevara, kradja. Za postojanje GEM-a u Srbiji od 2003. to se nije nijednom desilo. A ako propadnes za lovu veruj mi samo si ti kriv i niko drugi. Zapitaj se koliko para damo za loto, kladionice i druge vrste igara pa ne kazemo prevara, lopovi, sekta... Sam si to hteo i tako je (kad se u kolo uhvatis uzdaj se u noge). Cinjenica je da neko zaradi vise, neko manje, neko se pokrije a neko i propadne ali zar tako nije u svakodnevnom zivotu. Mali smo mi da promenimo svet ali se treba da prilagodjavamo njemu i snalazimo u ovim teskim vremenima.

Naravno da taj nikad i nije bio moj prijatelj kad je tako nesto pokusao da mi uradi. Sta mi je strasno uradio? Saznao je da sam ostala bez posla i krenuo da mi prica kako on zaradjuje i kako od srca zeli i meni da pomogne. Pitam sta je u pitanju,a on odgovara da ne moze o tome da prica nego treba da idem na neki sastanak... da platim1500 ulaznicu itd. NE MOZE DA PRICA?! Pitam jel' to neka sekta,o cemu se radi? Kaze -nije. Ok. Prodajem usisivace? (ima i tu neka fora)Kaze- nije. I tu vec pocne da mi bude sumnjivo i da mi smeta da moj "prijatelj" ima zadrsku u razgovoru sa mnom. Ja sam prema istom uvek bila otvorena.
Zatim me odvodi na neku sektasku skupinu gde se svi ponasaju nenormalno. Svi isfolirani,ustogljeni..maa..
I to mi ne bi zasmetalo jer kad sam vec tu,hajde da cujem o cemu se radi. Izdrzim do kraja ne verujuci svojim ocima sta ljudi rade,kako skandiraju...ma kao u filmu! (ovo pisem sve zbog drugih ljudi,ti si mamac zagrizao i neka ti Bog oprosti koga prevaris,ali nmvz..) Zatim,stvar koja me je prenerazila je uzimanje mojih licnih podataka,maticni broj,br lk,IME I PODACI SUPRUZNIKA(?!),brojeve telefona i potpis na vise primeraka koje su mi utrpali na brzinu da ih nisam ni procitala.Kad sam se kod kuce osvestila,shvatim i razlog potpisivanja,a to je upravo taj da ako bih ih tuzila (TQL) da imaju pokrice da sam to dobrovoljno uradila.

Zatim,rekao mi je da cu imati obuku za menadzment-A to je ustvari OBUKA ZA PREVARU
I najgora stvar je ta sto sam svesna da je mene izabrao da zaradi na mojoj muci. To me najvise boli...

ШИБИЦАРИ ДРАГА МОЈА ШИБИЦАРИ ОБРАЗА НЕМАЈУ

Za malo da te navuku,,,
Pametno....
Procitaj moje posrove unazad...
AKO TE JE prijatelj slagao kakav ti je to PRIJATELJ koji te NAVLACHI DA
na lak nachin dodjes do para?
ILI shto kazes da te prevari da uzme provoziju na tebe tj na tvoj ulazak?
Mada nisam bash shvatio kako zeli da te prevari ali hajde nek bude tako.
Mislim da treba da NADJESH PRAVI posao i da zaradjujesh za zivot
mani se ovakvih chudinih poslova....shto kazu shibicarenja.
Sa druge strane pitanje je shto ih vec drzava nije zatvorila?
Kako mogu da rade toliko dugo ako VARAJU ljude?
Da je to tako vec to bilo pod katanac...

Za malo da te navuku,,,
Pametno....
Procitaj moje posrove unazad...
AKO TE JE prijatelj slagao kakav ti je to PRIJATELJ koji te NAVLACHI DA
na lak nachin dodjes do para?
ILI shto kazes da te prevari da uzme provoziju na tebe tj na tvoj ulazak?
Mada nisam bash shvatio kako zeli da te prevari ali hajde nek bude tako.
Mislim da treba da NADJESH PRAVI posao i da zaradjujesh za zivot
mani se ovakvih chudinih poslova....shto kazu shibicarenja.
Sa druge strane pitanje je shto ih vec drzava nije zatvorila?
Kako mogu da rade toliko dugo ako VARAJU ljude?

Da je to tako vec to bilo pod katanac...

Pa i političari još u zatvoru nisu

Draga "Belivi" prvo sto potpisujes nesto sto prvo ne procitas, mogao ti je neko bilo sta poturiti. Drugo, da te pitam radis li negde (privatno, drzavno...), pa da li se upitas da li neko iskoriscava tebe i zaradjuje na tebi. Covek ti je nesto ponudio a tvoje je da odlucis da li ces ili ne. Prvo gledas svoj interes pa onda sve ostalo. "Mile" poseti sajt www.gemcollection.net" pa vidi kakva su okupljanja Gemovaca. Belivi zaboravio sam nemoj mesati TQL i GEM (to su dve razlicite stvari).

Draga "Belivi" prvo sto potpisujes nesto sto prvo ne procitas, mogao ti je neko bilo sta poturiti. Drugo, da te pitam radis li negde (privatno, drzavno...), pa da li se upitas da li neko iskoriscava tebe i zaradjuje na tebi. Covek ti je nesto ponudio a tvoje je da odlucis da li ces ili ne. Prvo gledas svoj interes pa onda sve ostalo. "Mile" poseti sajt www.gemcollection.net" pa vidi kakva su okupljanja Gemovaca. Belivi zaboravio sam nemoj mesati TQL i GEM (to su dve razlicite stvari).

Миле је моје име немораш под наводницима.

Па и нацисти правише лепа дружења

а све је исто то шибицари једни шибицари други
питање је само ко узима пикслу

мада шибицари углавном пријатеље и рођаке не ваљају
а ви само њих и радите

Миле је моје име немораш под наводницима.

Па и нацисти правише лепа дружења

а све је исто то шибицари једни шибицари други
питање је само ко узима пикслу

мада шибицари углавном пријатеље и рођаке не ваљају
а ви само њих и радите

Ako Drzava legalizuje shibicarenje
a ti shibicari placaju drzavi porez onda
sa tom drzavom neshto nije u redu ili sa gradjanima..
TO SE upravo deshava s TOMBOLOM I LOTO-om.
Legalizovano shibicarenje.

Back