Gem collection club i Mega book

Gresis sinak...dok god ti od uclanjenog (koji plati 2250-1950) dobijas samo deo (500 pa 200 i nesto, kako vec bese), nisi na vrhu piramide, i nikakvim "radom" neces stici ;)

Mozda ovi naivniji sebe vide za par godina na vrhu, pa im kaplju desetine hiljada dnevno a oni nista ne rade:ok:

Naravno da nemozes dobiti od uplate svih 2250,
Kako si to zamislio.
Objasnih ti zasto nije piramida..
Svako ima pravo biti skeptik.
Sto se mene tice SKEPTIK sam jedino po tom principu davanja para u evrima...

Naravno da nemozes dobiti od uplate svih 2250,
Kako si to zamislio.
Objasnih ti zasto nije piramida..
Svako ima pravo biti skeptik.
Sto se mene tice SKEPTIK sam jedino po tom principu davanja para u evrima...
Dal nisi pratio ili...uglavnom
U pitanju je piramidalna prevara, sto znaci da se sistem odrzava novcem koji novi clanovi unose. Onog trena kad se niko vise ne uclani, sve puca pa makar bili vredni kao mrav iz basne (imali "ekipu", veze, sistem i sl).
Zato je piramida. Sto se tice sistema raspodele, vise pripada ovom najnovijem sistemu tkz. "binarnom" sistemu, a sta je to moraces da pitas uclanjene jer niko to ne ume da objasni. Uglavnom to je sistem u kom mozes preteci onog ko te je uclanio i jednog dana se popeti u sam vrh piramide\sistema.:klap::super:

Ja mislim da bi ti trebao da se uclanis, to sto rade u evrima je mala stvar za potencijal koji sistem krije;)

Inace super je sajt...ima tajni deo sa latinskom bajalicom za zgrtanje milion evra(update verzija-blago izmenjena od originala da ne bi zaradili denare).
A u delu vesti o gemu, AC-DC odrzao koncert:eek:...Nisam znao da ste organizatori tako velikog dogadjaja, no vazno da je bilo "dosta" clanova na koncertu-ima se, moze se...
U delu clanovi puno uspesnih mladih i starih koji svi znaju bajalicu (jer je u njihovoj biografiji;))

Biseri sa foruma:
-bolje je biti clan gema i zaradjivati sve te novce nego nebi clan i ne zaradjivati sve te novce
-:) bolje zadnji u redu uspesnih nego vecito prvi medju neuspesnima :D
-:D :) :D :) :D bolje je da vam se dive nego da vas zale
-bolje raditi GEM nego samo razmisljati o njemu
-AC/DC je sinoc odrzao nezapanceni koncert u Beogradu. Nasi calnovi koji su bili na njemu odusevljeni su energijom koja je ispoljena na kocertu i dobrom osecaju. Rekli su mozda se samo nasa Akademija moze porediti sa ovim spektaklom.
-NE MUDRUJ MNOGO O SRECI!Zivi je u GEMU
-Dobro jutro, nas uobicajeni pozdrav.
Kakav diavan dana za nase poslovanje.
-svaki novi dan, nova mogucnost
kako je ovaj zivot lep!
-Bogati se prepoznaju po kezu a srecni po osmehu
-GEM COLLECTION

Ima jedna firma,ima jedno društvo
ovaj posao volimo,i radimo sa guštom
u toj firmi radim ja ,tu je i moja porodica.

U srcu mi Gem ,okolina,ljudi
i dok sam na poslu ja se puno trudim.
Nije samo posao tu je i žuraja
kada nešto radimo,mi radimo do kraja.

Kada ozbiljno radimo sve pred sobom kosimo
iz ljubavi prema Gem-u njime se ponosimo.

-istina je: da je GEM pravo resenje za sve one koji znaju sta zele i koliko zele u zivotu da ostvare
-Ne samo to, istina je mnogo dublja, preko "Gem"-a, ne samo da ljudi dobijaju priliku da ostvare svoje snove i ciljeve,
vec dobijaju priliku da postave sebi i nove i vece ciljeve, koje nisu sebi ranije postavljali jer su mislili da su nedostizni.
Uz Gem se otvara ceo novi svet mogucnosti.

Poslednja izmena:
Dal nisi pratio ili...uglavnom
U pitanju je piramidalna prevara, sto znaci da se sistem odrzava novcem koji novi clanovi unose. Onog trena kad se niko vise ne uclani, sve puca pa makar bili vredni kao mrav iz basne (imali "ekipu", veze, sistem i sl).
Zato je piramida. Sto se tice sistema raspodele, vise pripada ovom najnovijem sistemu tkz. "binarnom" sistemu, a sta je to moraces da pitas uclanjene jer niko to ne ume da objasni. Uglavnom to je sistem u kom mozes preteci onog ko te je uclanio i jednog dana se popeti u sam vrh piramide\sistema.:klap::super:

Ja mislim da bi ti trebao da se uclanis, to sto rade u evrima je mala stvar za potencijal koji sistem krije;)

мајку ти ал је тај запад напредово
а наш још врте шибице по пијацама
и он три карте

Dobro utvrdili smo da GEM prevara i da ne treba verovati....
Zivimo u piramidalnom drustvu,tako da smo nahebali samim tim sto zivimo tu gde jesmo.
Oni gore se bogate mi dole cutimo i cekamo....
Razmislite o tome...

Ne, grešiš. Porediš babe i žabe. Gem zarađuje uvođenjem novih članova i ni na jedan drugi način. Ne nude proizvod ni uslugu, pred zakonom članarina je pokrivena prodajom bezvrednih knjiga. Mislim da se o ovome pisalo na kilometre, samo treba pročitati unazad. Ja ne znam šta si ti čitao i kako ti je promaklo sledeće:

Ulaskom u Gem, član daje 2000 evra, od toga 500 ide onom koga je uveo a 1500 ide negde, gde tačno niko ne zna (100% vrhu piramide). Sve deluje tako lepo na oko, a nije.

Opet deo često diskutovan u ovoj temi. Novopečeni Gemovac treba da nađe 4-cu da bi pokrio svoj gubitak, i bar još 1-og za neki profit. Treba znači 5 osoba kako bi se nešto i zaradilo. Gubi se iz vida da novopečeni Gemovac uvođenjem novih članova stvara sebi konkurenciju, plus mu je konkurent i onaj što ga je uveo.

Dakle, u Gem-u se zarađuje uvođenjem novih članova. NEMA proizvoda, NEMA usluge, samo priče i bajke. Njeni članovi ne prodaju ništa, ne prave ništa, jedino što nude su bajke o velikim parama. To je burazeru odlika svake piramide.

Ne, grešiš. Porediš babe i žabe. Gem zarađuje uvođenjem novih članova i ni na jedan drugi način. Ne nude proizvod ni uslugu, pred zakonom članarina je pokrivena prodajom bezvrednih knjiga. Mislim da se o ovome pisalo na kilometre, samo treba pročitati unazad. Ja ne znam šta si ti čitao i kako ti je promaklo sledeće:

Ulaskom u Gem, član daje 2000 evra, od toga 500 ide onom koga je uveo a 1500 ide negde, gde tačno niko ne zna (100% vrhu piramide). Sve deluje tako lepo na oko, a nije.

Opet deo često diskutovan u ovoj temi. Novopečeni Gemovac treba da nađe 4-cu da bi pokrio svoj gubitak, i bar još 1-og za neki profit. Treba znači 5 osoba kako bi se nešto i zaradilo. Gubi se iz vida da novopečeni Gemovac uvođenjem novih članova stvara sebi konkurenciju, plus mu je konkurent i onaj što ga je uveo.

Dakle, u Gem-u se zarađuje uvođenjem novih članova. NEMA proizvoda, NEMA usluge, samo priče i bajke. Njeni članovi ne prodaju ništa, ne prave ništa, jedino što nude su bajke o velikim parama. To je burazeru odlika svake piramide.

koliko se sećam ulaz se plaćao 2290 evra, distribucija para je nešto drugačija nego što si ti opisao, ali generalno si u pravu, jedino finansiranje je ulaskom novih članova i oni koji ne dovode nove članove propadaju. uvek sam u stisci sa vremenom da detaljno opišem šemu po kojoj funkcioniše gem, ali ljudi verujte radi se o piramidalnoj prevari, nedavno je Bernard Mejdof osuđen na 150 godina zatvora a ovima izgleda niko ne može stati na rep.

Dobro utvrdili smo da GEM prevara i da ne treba verovati....
Zivimo u piramidalnom drustvu,tako da smo nahebali samim tim sto zivimo tu gde jesmo.
Oni gore se bogate mi dole cutimo i cekamo....
Razmislite o tome...
Pocinjes ko onaj sto je tvrdio da je to OK, jer je celo nase drustvo jedna piramida...i policija, vojska, bolnice...sve:worth:
Na poslu dobijes unapredjenje, u vojsci cin, to ti je ko kad postanes as.menadzer u GEMu ;)

Nije u redu da pričate ono što neznate. Samo prepričavate i pravite haos u glavama ljudi koji mozda i imaju nameru da rade u Gem-u. Ja sam u GEM-u i to je u danasnje vreme najbolji način da se zaradi novac i da se normalno živi.
Svi sami sebe finansiramo i svi imamo. Što se tiče prevare, to nije. Zašto prevara. Svako dodje , vidi, odsluša i sam odlučuje da li hoće da radi ili ne. Uplata od tih famoznih 2290 eura je u dinarskoj protivvrednosti. Značu u banku uplatu vršite u dinarima. I nemojte više da pričate nešto što neznate ili delimično znate. Pozdrav.

Nije u redu da pričate ono što neznate. Samo prepričavate i pravite haos u glavama ljudi koji mozda i imaju nameru da rade u Gem-u. Ja sam u GEM-u i to je u danasnje vreme najbolji način da se zaradi novac i da se normalno živi.
Svi sami sebe finansiramo i svi imamo. Što se tiče prevare, to nije. Zašto prevara. Svako dodje , vidi, odsluša i sam odlučuje da li hoće da radi ili ne. Uplata od tih famoznih 2290 eura je u dinarskoj protivvrednosti. Značu u banku uplatu vršite u dinarima. I nemojte više da pričate nešto što neznate ili delimično znate. Pozdrav.

I TI SI ŠIBICAR?
USTVARI ŠIBICARI SU ČASNIJI I POŠTENIJI
JER VARAJU NEPOZNATE I NEKUNU SE U POŠTENJE SVOJIM KUMOVIMA

Znachi ushao si u prichu.
Postavi svoje bankovne isplate ovde...

Od svega što sam iskucao ti samo objasni da uplata nije devizna nego u dinarima. Jaka stvar :roll: Da ne bi više zaobilazio činjenice evo jednog prostog pitanja: Da li je tih 2200 i kusur € u dinarskoj protiv-vrednosti uplate jedini način da se zaradi u Gem-u, a ako nije koji su drugi načini zarade ?

P.S. Nemoj samo da mi spominješ one knjige. To smo već izgustirali ovde.

Back