Inace super je sajt...ima tajni deo sa latinskom bajalicom za zgrtanje milion evra(update verzija-blago izmenjena od originala da ne bi zaradili denare).
A u delu vesti o gemu, AC-DC odrzao koncert

...Nisam znao da ste organizatori tako velikog dogadjaja, no vazno da je bilo "dosta" clanova na koncertu-ima se, moze se...
U delu clanovi puno uspesnih mladih i starih koji svi znaju bajalicu (jer je u njihovoj biografiji

)
Biseri sa foruma:
-bolje je biti clan gema i zaradjivati sve te novce nego nebi clan i ne zaradjivati sve te novce
-

bolje zadnji u redu uspesnih nego vecito prvi medju neuspesnima

-

bolje je da vam se dive nego da vas zale
-bolje raditi GEM nego samo razmisljati o njemu
-AC/DC je sinoc odrzao nezapanceni koncert u Beogradu. Nasi calnovi koji su bili na njemu odusevljeni su energijom koja je ispoljena na kocertu i dobrom osecaju. Rekli su mozda se samo nasa Akademija moze porediti sa ovim spektaklom.
-NE MUDRUJ MNOGO O SRECI!Zivi je u GEMU
-Dobro jutro, nas uobicajeni pozdrav.
Kakav diavan dana za nase poslovanje.
-svaki novi dan, nova mogucnost
kako je ovaj zivot lep!
-Bogati se prepoznaju po kezu a srecni po osmehu
-GEM COLLECTION
Ima jedna firma,ima jedno društvo
ovaj posao volimo,i radimo sa guštom
u toj firmi radim ja ,tu je i moja porodica.
U srcu mi Gem ,okolina,ljudi
i dok sam na poslu ja se puno trudim.
Nije samo posao tu je i žuraja
kada nešto radimo,mi radimo do kraja.
Kada ozbiljno radimo sve pred sobom kosimo
iz ljubavi prema Gem-u njime se ponosimo.
-istina je: da je GEM pravo resenje za sve one koji znaju sta zele i koliko zele u zivotu da ostvare
-Ne samo to, istina je mnogo dublja, preko "Gem"-a, ne samo da ljudi dobijaju priliku da ostvare svoje snove i ciljeve,
vec dobijaju priliku da postave sebi i nove i vece ciljeve, koje nisu sebi ranije postavljali jer su mislili da su nedostizni.
Uz Gem se otvara ceo novi svet mogucnosti.