Gem collection club i Mega book

Nismo iz iste firme.To je njegova fora,jer ne zna osnovne podatke.
Tip je posetio sajt Srpskih nacionalista i izjavio da je pocepao natpis na kom je pisalo ulica Ratka Mladica.Pa ga srela dva tipa i nalupala,pocepala mu majcu.Izmadju ostalog rekao da ne moze da veruje da u Srbiji ima puno ljudi koji tako misle.Mnogi su ga u citatima napljuvali.Mozete sve to da vidite tamo.
Najveca provala Demokrata prodaje kucu i daje sve podatke.Inace zivi u Surcinu.Pa su mu i tamo pokupljeni podaci.Na onom sajtu se pravio pametan,zato sto nije postovao tudje misljenje,pa je dobio batine.I opet se pravi pametan........................................
On je kao u gemu pa poceo da laze,i zesce da vredja.Opusteno.
On ne zna sta radi.Misli da je mnogo pametan.Videcemo.Lako je sr.....ti preko kompa.
kada me bude video svog istetoviranog us...........ce se.
OJ,DJUJICU VOJVODO S DINARE........................................................

Poslednja izmena:
Jos je izjavio da su mu polomili gitaru.Odsvirao je on svoje.Kaze da niko nije hteo da ga brani.Dosla policija i odvela ga u obliznju prodavnicu da se umije,ali prodavacica ga izbacila,i pljuvali ga prolaznici.U policiji se smejali na njegove izjave.Za njega je Ratko Mladic olos.
To su sve njegove reci.
Pljuvao je po gemu samo tako.U redu,postujem tudja misljenja,ali stvarno bez obzira koliko su ona razlicita.Ali lazi kao radi mu tamo cale pa mene izvredjao.

BRALE NECEMO TAKO.

Poslednja izmena:
Ne pada mi napamet,ali posle svih onih vredjanja koje sam dobio od njega ,a ti nisi reagovala,.razumljivo je moje osecanje.Svi imaju pravo,a to sam rekao javno,da kazu svoje misljenje i ja cu uvek postovati,ali one uvrede govore o karakteru coveka.Ne trazim da ikoga kaznjavas kao sto si mene.Znam da nisi na mojoj strani.Postujem,ali imam i ja pravo za misljenje pa makar bilo i suprotno.A to sto je on ispao takav kakav je,molim te to je njegova stvar i njegova sramota.

Koliko ja ljudi vidim ova dvojica se poznaju.
Znaju jedan o drugom sve generalije, a glume kao da se ne poznaju.:sad2:
Jos jedan dokaz da su obojica iz iste klape i firme.
Tu se pred nama toboze svadjaju mi se primamo podrzavamo jednog ili drugog ,a ono u stvari macor.
Pa koga god da podrzimo ili ne daj boze poslusamo....obojica ce da nam udju u dzepove...jer su iz iste firme gem?:roll:

Koliko ja ljudi vidim ova dvojica se poznaju.
Znaju jedan o drugom sve generalije, a glume kao da se ne poznaju.:sad2:
Jos jedan dokaz da su obojica iz iste klape i firme.
Tu se pred nama toboze svadjaju mi se primamo podrzavamo jednog ili drugog ,a ono u stvari macor.
Pa koga god da podrzimo ili ne daj boze poslusamo....obojica ce da nam udju u dzepove...jer su iz iste firme gem?:roll:

Ma kakvi Mitrovicu.Niti smo iz iste firme,i ne treba da podrzavas nikoga.Treba da imas svoje misljenje.Najiskrenije,mislim da ne treba da ulazis u posao sa gemom.Nema prevare,ali nemoj da ulazis.
Ko je lud da juri ovde musterije.Niko mi nije verovao,ali moj cilj je drugaciji.Nisam radikal,i nemam veze sa njima.
Ja sam na mnogo zescem mestu.

Poslednja izmena:
XXM ti si izgleda neki konfliktan i nasilan lik.
Cemu vas to uce u toj vasoj firmi......:per:
Ti si radikal a mladi je naprednjak......:per:

Pa mladidemokrata je napravio gresku jer je dao oglas u nekretninama i sad mozse XXM da ga nadje i nalupa.Mada ne vidim svrhu toga...Koliko se po forumima ljudi pljuju i vredjaju pa nista... Ovo je sve jedna obicna z.ajebancija... :D
Nije mi jasno sto se XXM toliko zesti.. :eek:
Niko mu nije vredjao roditelje, zenu, decu, porodicu... Samo biznis i stajling.. :D

Au meni tek sad nista nije jasno....ovo postaje prava Spanska sapunica.XXM je znaci ultranacionalisticki marketinski biznismen sa gradjevinarstvom koja mu je osnovna delatnost.Mladjani je LDP aktivista koji cepa plakate je svirac na gitari koji se bavi i GEM biznisom.:dash:

Ma kakvi Mitrovicu.Niti smo iz iste firme,i ne treba da podrzavas nikoga.Treba da imas svoje misljenje.Najiskrenije,mislim da ne treba da ulazis u posao sa gemom.Nema prevare,ali nemoj da ulazis.
Ko je lud da juri ovde musterije.Niko mi nije verovao,ali moj cilj je drugaciji.Nisam radikal,i nemam veze sa njima.
Ja sam na mnogo zescem mestu.

Slazem se sa tvojom konstatacijom...ali samo u delu da necu ulaziti u taj vas posao i da treba da imam svoje misljenje.
E sad u vezi poverenja i u vezi tvog cilja tu mi je podosta toga diskutabilno...da ne kazem sumnjivo.
Delovao si mi kao odmeren i uravnotezen covek koji se bavi nekim poslom....tako mi je licilo.
To mi je bio prvi utisak,ali....:roll: ali nakon posta gde je onaj mladjani izneo neke cinjenice u vezi vaseg biznisa totalno si se izmenio.
Pokazao si neku sasvim novu dimenziju svoje licnosti a i tog vaseg biznisa.Odjednom si se demaskirao i umesto ugladjenog gospodina obucenog u odelo koji zaradjuje i vise nego pristojno....postajes istetovirani bradati cetnik Dinarac.....:think:.
Pocinjes da pretis......i jos mi sad tvrdis da si na "mnogo zescem mestu"......to mi se sad vise uklapa u one price ljudi da su imali neprijatnosti i ozbiljnih problema sa tim vasim GEM-om.
Mislim da i nije cudo sto ste dospeli na tako zao glas i sto je policija intervenisala jer se vas biznis zasniva na otimacini i mafijaskim metodama.
Mislim da je to dovoljan razlog da se vasoj organizaciji zabrani rad u Srbiji.

BRALE NECEMO TAKO.
OJ,DJUJICU VOJVODO S DINARE............................................

Znaci ti ces umesto odela na Talibanisanje da ides u uniformi ili narodnoj nosnji.:)
Znas sad si me razocarao....kako mislis da se kacis o lustere sa bradom onako u opancima siljkanima.
Kako mislis da freneticno tapses sa subarom na glavi i nozem za pojasom...da ne pricam o bombama koje ti vise za pojasom i onim ukrstenim redenicima preko grudi.
Covece ti si opasnost..sta mislis da tis e slucajno otkaci koja "kruska" i da ne daj boze padne medju onolike tvoje clanove i saradnike.......pa napravio bi pokolj.....:):):):)

Zar je na te vase skupove dozvoljeno dolaziti u narodnoj nosnji ili uniformi.....:think:
Za tetovaze mislim da mogu da prodju, ali ako je covek stvarno istetoviran po celom telu (kao sto kaze) sa nekim strasnim tetovazama koje ce da uplase onog mladjanog demokratu.....:per: onda se pitam kako on misli tako kostimiran da uclanjuje i da biznisuje, osim ako ne ide na foru zastrasivanja i terora.
A tek za te bombe , nozeve i redenike...pa tu nemam reci ako XXM zaista sve to donosi na te skupove,, pa tu ima toliko elemenata za intervenciju policije da se pitam sa pravom sta policija ceka.
Takav covek osim svog zivota ugrozava i tudje zivote.
Bombe za pojasom se u trenutku tog njihovog veselja uvek mogu otkaciti i prouzrokovati velike zrtve.

Kako god, smatram da treba spustiti loptu na zemlju i pricati samo o o gemu na ovom mestu argumentovano i ljudski.a politiku ostaviti za forum politika.
A moderatori neka razmisle o prekrsajima koji su napravljeni:
1.reklamiranje MLM mreze
2.iznosenje javnih podataka o korisniku
3.pretnje i uvrede

XXM je zaista neki nasilan lik,preti ovom mladjanom njegovom kolegi koji je ocito otkrio nesto iz domena tog famoznog posla sto nije trebalo da cujemo mi" potencijalni kupci tog fantasticnog biznisa".

Sad je skroz promenio retoriku i coveka napada onako bas prizemno.
Utesno mi je to sto se ovaj mladjani nesto bas i ne sekira......
Mladjani samo nastavi sa iznosenjem novih detalja o tom poslu.....imas moju podrsku.
Ne dozvoli da te iko zaplasi,forum i sluzi za to da se ljudi imformisu i razmene iskustva.
Tvoju slobodu govora ne moze niko da zabrani a pogotovo ne da te,kad ostane bez argumenta ovako zastrasuje i da ti preti.

Citao sam za taj slucaj da nisu dali novinarima da udju i snime nesto na tim njihovim skupovima.
Ko bi se posten i normalan lisio pozitivne reklame koju bi mogli novinari da napisu ako je to sve po zakonu i regularno...zaista si opet pogodio sustinu ...jos jedan dokaz da je u pitanju sigurna mutna rabota ako ne i obicna prevara.

Ja signaliziram non stop da stalno poziva ljude na skup i da se diskretno raspituje o imovinskom stanju forumasha.
Ma gemovci prodju obuku za te stvari.
I uostalom, mozda nema nikakve veze sa gemom. mladidemokrata bar zna detalje, ovaj ne zna nista osim stvari sa foruma. Mozda nekoga navuce u planu i naklepa ga i otme mu lovu i ostavi na putu.
neka se doticni XXM ne ljuti ali njegov nastup je ostavio dovoljno prostora da se covek debelo zamisli. Posle ovakvih nastupa vise mi nista ovde nije simpaticno iako je krenulo kao lepo zezanje.

Citao sam za taj slucaj da nisu dali novinarima da udju i snime nesto na tim njihovim skupovima.
Ko bi se posten i normalan lisio pozitivne reklame koju bi mogli novinari da napisu ako je to sve po zakonu i regularno...zaista si opet pogodio sustinu ...jos jedan dokaz da je u pitanju sigurna mutna rabota ako ne i obicna prevara.

Zakupliju kompletne hotele i nose opremu za ometanje signala mobilnih telefona. Pazi, koja uspesna firma ne bi primila na prezentaciju sve zainteresovane a ne samo on po preporuci od strane vec uvucenih u igru. Zato je meni XXM i rekao- 'ne bi te ni primili,koji ces nam k...ac.' Ocene tacno ko je ovca.

Kako god, smatram da treba spustiti loptu na zemlju i pricati samo o o gemu na ovom mestu argumentovano i ljudski.a politiku ostaviti za forum politika.
A moderatori neka razmisle o prekrsajima koji su napravljeni:
1.reklamiranje MLM mreze
2.iznosenje javnih podataka o korisniku
3.pretnje i uvrede
zašto misliš da moderatori ne obraćaju pažnju?
1. s jedne strane je reklamiranje, sa druge se moze shvatiti i kao razmena misljenja i koristan izvor informacija o gemu, jedan od retkih na netu. bilo je cak i molbi korisnika da tema bude lepljiva kako bi ljudi mogli da se informišu.
2. ja nisam našla javne podatke na osnovu kojih bih mogla da identifikujem korisnika, a koji već nisu dostupni svima na ovom forumu.
3. uvrede su pljuštale sa obe strane, sto sirove, sto suptilne, a tema je veoma frekventna zbog čega je brisanje često besmpredmetno; ipak, slažem se da je potrebno civilizovanije komunicirati. s tim u vezi neka se glavni akteri ove teme pored dosadašnjih brisanja smatraju javno opomenutim i opomenutim crvenim kartonom, da se uzdrže od provokacija, uvreda, a naročito pretnji, koje su ako su ozbiljno izrečene, a ja želim da verujem xxm-u da nisu, zaista dno komunikacije i dovoljno govore o onome ko ih izriče, te da je, ako se radi o iole civilizovanoj osobi najveća kazna sramota koju bi trebalo da oseća pred sobom i drugima zbog svojih nedoličnih postupaka.

toliko. :) sve ostale primedbe i sugestije slobodni ste izneti na pp.

Poslednja izmena:
Do skoro se javljao VOJAN MLM koji je pljuvao po gemu,a na drugom mestu reklamirao LYONESS to jest njegovu firmu kako je ona postena,a gem prevara.Stvarajuci sebi reklamu i pozivao ljude da se uclane.Posalje on meni privatnu poruku da pristupim u njegovoj firmi i ostavio mi je broj telefona.Imam novac,to nije problem,ali smeta mi sto je bio najveci protivnik,a radi isto to.Reklama za sebe.
Zamisli ostavio mi je broj TELEFONA.

A vas dvoje nikako da pogodite pricu.Nisam u obezbedjenju,radim sa vrlo finim ljudima,ali privatno sta radim to je moja stvar.Pametnije je da se ne pravite pametni,jer ni vi ne umete da citate kako treba.Ko sam saznaces kasnije jos je rano.Demokrata vise nije vasa briga.
LESHI mislim da nisi u pravu.Otisao je on predaleko.Tebi ako je normalno da te neko vredja onda u redu,meni nije.Kazes ja ne mislim tako i cao,nema pljuvanja.ON JE PRETERAO...............
Vise nije duhovit,ali cekam da vidim sta ce jos da mi kaze.Voli covek da se mesa tamo gde mu nije mesto.
Prokopaj malo unazad sta sam pisao za ova tri meseca pa mi LESHI javi sta si zakljucio.Privatno ni preko veze na bi mogao sa mnom da pricas.

Back