Ne zaboravi da su obojica iz iste firme.
Samo su se izgleda malko zavadili u nacinu razmisljanja.
To mu dodje kao radikali i naprednjaci.
Samo su se izgleda malko zavadili u nacinu razmisljanja.
To mu dodje kao radikali i naprednjaci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ja ljudi vidim ova dvojica se poznaju.
Znaju jedan o drugom sve generalije, a glume kao da se ne poznaju.
Jos jedan dokaz da su obojica iz iste klape i firme.
Tu se pred nama toboze svadjaju mi se primamo podrzavamo jednog ili drugog ,a ono u stvari macor.
Pa koga god da podrzimo ili ne daj boze poslusamo....obojica ce da nam udju u dzepove...jer su iz iste firme gem?![]()
sajt Srpskih nacionalista .............OJ,DJUJICU VOJVODO S DINARE........................................................
XXM ti si izgleda neki konfliktan i nasilan lik.
Cemu vas to uce u toj vasoj firmi......
Ti si radikal a mladi je naprednjak......![]()
Ma kakvi Mitrovicu.Niti smo iz iste firme,i ne treba da podrzavas nikoga.Treba da imas svoje misljenje.Najiskrenije,mislim da ne treba da ulazis u posao sa gemom.Nema prevare,ali nemoj da ulazis.
Ko je lud da juri ovde musterije.Niko mi nije verovao,ali moj cilj je drugaciji.Nisam radikal,i nemam veze sa njima.
Ja sam na mnogo zescem mestu.
Citao sam za taj slucaj da nisu dali novinarima da udju i snime nesto na tim njihovim skupovima.
Ko bi se posten i normalan lisio pozitivne reklame koju bi mogli novinari da napisu ako je to sve po zakonu i regularno...zaista si opet pogodio sustinu ...jos jedan dokaz da je u pitanju sigurna mutna rabota ako ne i obicna prevara.
zašto misliš da moderatori ne obraćaju pažnju?Kako god, smatram da treba spustiti loptu na zemlju i pricati samo o o gemu na ovom mestu argumentovano i ljudski.a politiku ostaviti za forum politika.
A moderatori neka razmisle o prekrsajima koji su napravljeni:
1.reklamiranje MLM mreze
2.iznosenje javnih podataka o korisniku
3.pretnje i uvrede