Gem collection club i Mega book

Vaše poslovanje se svodi na to da neko da invensticiju od 2290e i onda mora i sam da traži nekoga koji će dati isto toliko(odnosno njih 3 ) da bi počeo da zarađuje.Dotle ona prva dvojica zarađuju za tvog asistenta.
Iz moje rečenice što si je naveo vidi se da i dalje ne razumem zašto svoje poslovne sastanke ne održavate u nekoj kongresnoj dvorani kao što je ima hotel Interkontinental u Beogradu jer je evidentno da imate puno para.Verovatno vam ne bi bio problem i da zakupite još lepše lokacije u centru Beograda.
Zbog toga mi je palo na pamet da se krijete čim pravite sastanke u nekoj vukojebini( a i ona je van grada ).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gospodine,ne želim ovde da radim ono što su moje kolege već uradile na bini u V;Plani!
1.Novac zaradjujete već od prvog člana.
2-3.Potražite na internetu fotografije sa EXPO 2008 nadam se da će te videti kako se krijemo i kako izgleda jadno sala gde smo imali trodnevni kongres!
V.Plana se nalazi gotovo na pola Srbije tako da onima koji dolaze iz Vojvodine ili sa krajnjeg juga imaju približno istu razdaljinu!

1.Od prvog člana dobijam 540e, od drugog člana još 540e,to je 1080e a dao sam 2290e.Znači da još nisam počeo da zarađujem.
2.Vaši MENADŽERI se kriju hteli vi to da priznate ili ne.

Shvatite ljudi:
MI NE PRODAJEMO KNJIGE.
KNJIGE SU POMOĆNO SREDSTVO ZA BOLJI I KVALITETNIJI RAD.
Čovek hoće garanciju!?
Ako vi sumnjate sami u sebe u svoju sposobnost,ne garantujete za sami sebe kako će onda neko drugi da garantuje za vas?:rotf:

U pravu ste, vi ne prodajete NIŠTA , samo uzimate pare ne razmišljajući šta sa onima što puknu( a to su vaši najbliži).
Zašto vi koji ih vrbujete ne kažete da ćete im pomoći ako im posao ne krene , da im pomognete da vrate bar deo uloženog novca ( ipak su oni vaši najbliži a vi ste već ZARADILI pare).

Pa evo gde lezi problem, ako neko pristupi GEM-u trebalo bi da se vodi kao njegov zaposleni, te bi GEM za njega trebalo da placa drzavi doprinose. Zatim bi GEM morao uredno da prijavljuje i uplacuje svoje pazare (knjigu ne mozete da kupite bez fiskalnog racuna). Naravno za ostvareni prihod placa se i porez drzavi da bi sve bilo u granicama legalnog.

Tiraz od 1000 primeraka?
Dakle nemate vise od hiljadu ljudi. Da imate 1000 clanova to bi znacilo da niko nije zaradio nista jer na svakog clana ide 2290 evra zarade, koliko ulozio toliko i vratio.
Da bi samo vratili taj novac trebalo bi da je svaki od vas doveo 4 clana, sto znaci da je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
Da imate 500 clanova to bi znacilo da je svaki clan zaradio cisto 2290 evra.
Da bi vartio svoj novac i zaradio 2290 evra svaki bi clan trebalo da je doveo po 8 novih referala. Opet je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
Necete mi valjda reci da vas je manje od 500 i da vam jos 500 knjiga stoji na lageru?
Ali hajde recimo da GEM ima bednih 100 clanova te da je svaki zaradio cisto 20610 evra. Da bi zaradio ovaj iznos svaki clan bi trebalo da je doveo
40 novih clanova. 100*40=4000
4000 novih clanova nije zaradilo ni jedan jedini dinar. I opet je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
(racunao sam da je 572.5 evra dobit po clanu, jer ako sam dobro razumeo trebaju ti 4 clana da vratis pare a svaki sledeci ti donosi profit)

Neko je spominjao nekakve vile i jahte, ovi iznosi nisu ni priblizni iznosu neke vile ili jahte.

Racunajmo da kupujes najbedniji polovni model jahte od milion evra.
Dakle ti kao pojedinac treba nekako da ubedis 1750 ljudi bez reklame samo kroz pricu da pristupe gemu kako bi to mogao da ostvaris.

Sada racunajmo za tih 1750 ljudi, da svaki od njih takodje zeli svoj prvi milion.
Dakle svakome od njih treba pojedinacno 1750 referala te imamo 1750*1750=3.062.500
Za to bi morali da ubede sledecih 3.062.500 ljudi da pristupi gemu (otprilike pola Srbije i mozda za milion godina).
Dakle 1750 ljudi je zaradilo milion a 3.062.500 je ostalo bez svog novca!!!!
I za kraj:
Sledecih 3.062.500 ljudi treba da oshisha 9.378.906.250.000 (pa mozda ce jednoga dana cela vasiona imati toliko ljudi)

Znas kako kazu:
"Dok ima ovaca bice i cobana"

Poslednja izmena:
Dok sam se u gornjem proracunu vise bavio, stvarima kako bi se razvijale evo prave racunice vaseg polsovanja na tirazu od 1000 knjiga.

1000 knjiga je donelo bruto prihod od 2.290.000 evra i 1000 clanova.
75% bruto prihoda ide glavi GEM-a jednom jedinom coveku te je njegova zarada 1.717.500 evra.
Vama kao grupi od 1000 clanova ostaje 25% ulozenog kapitala 572.500 evra.
Sto znaci da je prosecno po coveku svakom ostalo 572.5 evra.

Poslovanje GEM-a bi najbolje predstavio kockarski sto gde se liku za drzanje piksle plati 1.717.500 evra, a vi kockate onih ostalih 25% pa kome sta pripadne.

GEM je ipak uspeo u dve stvari:
1. Da ispuni san jednog coveka da na ljudskoj gluposti dodje do jahte i vile.
2. Da pod jednim krovom okupi glupe, pohlepne i lenje.

Evo jos jednog porazavajuceg argumenta za GEM.

Zivis u mestu sa 100 stanovnika i sve je idealno bas kao u bajci. Koga kod pitas da pristupi GEM-u i ulozi novac on to i cini.
Dakle da pratimo poslovanje.
1 mesec ti nalazis 5 referala
2 mesec opet nalazis 5 referala ali i tvoji referali nalaze 25 svojih referala
3 mesec ponovo nalazis 5 referala ali i tvoji referali i njihovi referali nalaze ostatak od 60 ljudi i vec u ovoj varijanti veliki broj njih je izgubio.

Zakljucak:
Unistili su te tvoji referali!!!
Ni jednom gemovcu ne odgovaraju aktivni referali jer mu oni smanjuju broj referala koje on moze da dovede.
S toga je prica o ljubavi miru i slozi medju gemovcima obicna laz, jer oni medjusobno guse jedan drugog.
Pecanje po forumima je izgleda kud i kamo bezbednije jer tako moze da operise van podrucja u kojem zivi i takodje da izbegne psovke i batine na ulici.

Pa evo gde lezi problem, ako neko pristupi GEM-u trebalo bi da se vodi kao njegov zaposleni, te bi GEM za njega trebalo da placa drzavi doprinose. Zatim bi GEM morao uredno da prijavljuje i uplacuje svoje pazare (knjigu ne mozete da kupite bez fiskalnog racuna). Naravno za ostvareni prihod placa se i porez drzavi da bi sve bilo u granicama legalnog.

Sve ovo što ste napisali upravo DOBIJATE U GEM-u,čak i fiskalni račun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:super:

Za sve ostalo:

Ostalo što ste postirali nalupetali ste sve same gluposti!
Pričate o GEM-u na pamet,GEM ne funkcioniše na taj način,raspodela novca nije takva.
Rekao sam vam,ko nije bio na prezentaciji poslovanja ne želim da raspravljam niti da ja ovde držim prezentaciju.

Ja sam možda i glup ali,moja plata se broji u hiljadarkama evra!!!!!!!!
Kolika je vaša gospodine pametni?
:rotf:

Sve si rekao tim recima "opeljesi" ....

Da li je tvoj tata ponosan na sebe?

I nije to bas posao kao i svaki drugi, izvini, to je prodavanje magle....
Treba imati dobru spiku, ali i svest o tome sta radis.
I dovoljno debeo obraz da ti je zarada iznad svega.

Ja sam godinama u jednom pravom MLM, to nije ni nalik ovako necem...
I isto se zarade uspesnih menadzera mere hiljadama evra, ali se radi o distribuciji odlicnih proizvoda koji donose zdravlje.

Postovane kolege forumasi!
Pokusacu da bar malo razjasnim ovu polemiku, posto sam i sam clan GEM Collection club.
Naime, ovde ima citava "planina" neistina o udruzenju, u glavnom iznesena od strane clanova koji su nesto culi, neko im je rekao, neko njihov bio...
Necu nikog da demantujem, vec da pozovem sve ljude koji racionalno razmisljaju da preispitaju svoje stavove o GEM-u posto procitaju ovaj tekst:

Vec sam podelio clanove ovog foruma na ljude koji su nesto culi i na ljude koji su bili, videli i doziveli.
-Prvu grupu u startu odbacujem, jer me misljenje ljudi koji prenose traceve apsolutno ne zanima!!!
-Druga grupa punopravno ulazi u dijalog: Bili, culi i videli svojim ocima. Podelili to sa ljudima koji nisu prisustvovali poslovnom sastanku, i dobili "cekic" u glavu od svojih najblizih, samo zato sto ovo poslovanje ne moze da se preprica, jer da moze - radilo bi se po kucama.
Mogu da konstatujem da ljudima koji se nisu uclanili u GEM nije svejedno dok citaju sve ovo, jer ipak imaju primere ljudi koji uspesno rade i zaradjuju, zasto? Pa zato jer su videli svojim ocima i culi svojim usima kako je utemeljeno poslovanje i koliko je izvesno njegovo funkcionisanje.
Daleko od toga da ovo moze ikada prestati sa radom jer suvise dobro svi zaradjuju, ili da je u pitanju bilo kakva kriminalna organizacija, na posletku u GEM-u ima dosta ljudi iz samog vrha policije koji takodje zaradjuju.
Za sve ljude koji nisu imali priliku da prisustvuju poslovnom sastanku:
Ne sudite sebi samima, ni osobi koja Vam ponudi ovo poslovanje. U najgorem slucaju da ne prihvatite ovo poslovanje, provescete jedan lep dan u svom zivotu koji cete za uvek pamtiti. Tamo niko ne ujeda, i niko Vam nista ne otima niti Vas zigose. Vas domacin Vam poklanja svoj dan i pruza mogucnost da i Vi u saradnji sa njim i timom ljudi zaradjujete solidne sume novca - dokaz su mnogobrojne porodice koje rade u GEM-u, takodje kumovi, prijatelji... Otidjite slobodno, pogledajte SVOJIM ocima, cujte SVOJIM usima, i odluku donesite SAMI!!!
Senka sumnje je opravdana kod ljudi koji nisu imali priliku da vide, zato sto je poslovanje tajno, a tajno je samo zato sto se ne moze prepricati jer je previse BITNIH informacija. Sve te BITNE informacije dobijaju sa bine i na zakazanim individualnim terminima u svom gradu.

Poslednja izmena:
Sunce vam, pa vi još raspravljate o MultiLevelPyramidZGEMBCollection????

Čekajte, mrzi ma da čitam sve unazad, je li to sad opet GEM koji je bio GEM pa prestao, pa vaskrso MLM, pa prestao, pa opet se iz pepela podigao?!

Objasnite mi, molim vas :rtfm:

Jeste li sad primili one iste policajce u svoje redove što su vas onomad hapsili? :worth:

Lele, ako sam ikad video i čuo veću jad i bedu na jednom mestu, nego na sastanku multilevelmarkentingaša. Ne znaš dal' bi smejao ili plakao, a bogami istovremeno bi ih i većinu lišio egzistencije, ali nisi siguran u tom trenutku beše li to krivično ili ne, a ajnštajn, svemir, ljudska, sve :whistling::klap:

Ljudi, danas svaka firma, organizacija ili sta vec, ako drzi do sebe ima "site" na netu. Probajte da nadjete ovaj GEM, pa ako uspete, najverovatnije, postoji "tab" na kome mozete videti biografije vodecih ljudi. Ako ste ovo uspeli da uradite i zadovoljni ste onim sto vidite i procitate vi slobodno izvol`te.Price tipa "Jedan covek je..." nemoj da gutate. Koliko mogu da vidim struktura (ako je piramidalna) je odrziva, ali... Potreban je stalan priliv "mesa", a jednog trenutka svaki izvor presusi,
Da rezimiram, ako ste prvi u svom mestu sa ovakvim poslim sve je moguce, ali ako niste...
Citiracu deo jednog posta;" ...nema leba bez motike" i neke stihove:" okopavam narkotike"
A vi? Vi vidite sta cete

Ja radim ovo poslovanje već 3 meseca. Ono je sačinjeno po uzoru na poslovanje Jevrejske zajednice. Ne znam šta je tu loše?! Znate nekog siromašnog Jevrejina?
Samo da razjasnimo, ovaj sistem poslovanja nije "piramida". Piramidalni sistem je sistem po kojem funkcioniše država, vi ste uvek na jednom te istom mestu. Ovo je nešto što je suprotno piramidi. Zašto su ljudi u Srbiji tako zli i podrugljivi? 90% ljudi kuka kako nema novac i kad im se pruži prilika da zarade, oni pljuju po svemu. Ja to zaista ne mogu da razumem. Dobro bi bilo da prestanemo da bolujemo od "VIŠKA PAMETI" i da se potrudimo da iskoristimo tu mogućnost da zaradimo novac. Ja novac već zarađujem. Ludi su mi u početku nudili 500e da "izađem iz ovoga", a kad sam počela da zarađujem traže i oni. Takvi ljudi nikada i neće raditi ovaj posao, jer im neću pružiti tu priliku. To znači da nije ovo uvlačenje ljudi, jer da je tako ja bih i ovima ponudila posao. Ne oni to ne zaslužuju. Ovo poslovanje su prihvatila 3 moja prijatelja i to je sasvim dovoljno.
Pozdrav Dragana M. iz Smedereva!

Ja radim ovo poslovanje već 3 meseca. Ono je sačinjeno po uzoru na poslovanje Jevrejske zajednice. Ne znam šta je tu loše?! Znate nekog siromašnog Jevrejina?
Samo da razjasnimo, ovaj sistem poslovanja nije "piramida". Piramidalni sistem je sistem po kojem funkcioniše država, vi ste uvek na jednom te istom mestu. Ovo je nešto što je suprotno piramidi. Zašto su ljudi u Srbiji tako zli i podrugljivi? 90% ljudi kuka kako nema novac i kad im se pruži prilika da zarade, oni pljuju po svemu. Ja to zaista ne mogu da razumem. Dobro bi bilo da prestanemo da bolujemo od "VIŠKA PAMETI" i da se potrudimo da iskoristimo tu mogućnost da zaradimo novac. Ja novac već zarađujem. Ludi su mi u početku nudili 500e da "izađem iz ovoga", a kad sam počela da zarađujem traže i oni. Takvi ljudi nikada i neće raditi ovaj posao, jer im neću pružiti tu priliku. To znači da nije ovo uvlačenje ljudi, jer da je tako ja bih i ovima ponudila posao. Ne oni to ne zaslužuju. Ovo poslovanje su prihvatila 3 moja prijatelja i to je sasvim dovoljno.

SVE glupost do gluposti, a ovaj deo je za Ginisa !

Ljudska glupost i neobaveštenost NEMA granica ....

Ako već nemaš TV, ili ne čitaš novine, kupi kod Kineza tranzistor, pomoći će ti, veruj mi !

P.S. predpostavljam da na pitanje koliko imaš od škole, odgovaraš : '' nemam puno, samo 300 metara'' !?

@sch hahaha, dobra fora.

:klap::klap::klap: Braaaaaaaaaaavooo ! I, koliko si kila magle, pardon vakuuma, prodala danas ? :lol:

Jesu li te ovo naterali da napišeš ili si ti svojom voljom.

Ovo sve miriše na neku sektu...

Back