Mister Been
Početnik
- Poruka
- 11
Vaše poslovanje se svodi na to da neko da invensticiju od 2290e i onda mora i sam da traži nekoga koji će dati isto toliko(odnosno njih 3 ) da bi počeo da zarađuje.Dotle ona prva dvojica zarađuju za tvog asistenta.
Iz moje rečenice što si je naveo vidi se da i dalje ne razumem zašto svoje poslovne sastanke ne održavate u nekoj kongresnoj dvorani kao što je ima hotel Interkontinental u Beogradu jer je evidentno da imate puno para.Verovatno vam ne bi bio problem i da zakupite još lepše lokacije u centru Beograda.
Zbog toga mi je palo na pamet da se krijete čim pravite sastanke u nekoj vukojebini( a i ona je van grada ).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gospodine,ne želim ovde da radim ono što su moje kolege već uradile na bini u V;Plani!
1.Novac zaradjujete već od prvog člana.
2-3.Potražite na internetu fotografije sa EXPO 2008 nadam se da će te videti kako se krijemo i kako izgleda jadno sala gde smo imali trodnevni kongres!
V.Plana se nalazi gotovo na pola Srbije tako da onima koji dolaze iz Vojvodine ili sa krajnjeg juga imaju približno istu razdaljinu!
1.Od prvog člana dobijam 540e, od drugog člana još 540e,to je 1080e a dao sam 2290e.Znači da još nisam počeo da zarađujem.
2.Vaši MENADŽERI se kriju hteli vi to da priznate ili ne.