paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
On je svako vece bio dobitna kombinacija za robijase.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta je ovo?makedonac, bekaphatod az összes pecsemet öcsém!![]()
Pancho Vanilica
a dobitnici Celavi Rasturach, Masivni Glavonja, Rupadzija Razbusivach.

sa svojim trabantom to jest .... BMW-om

a plus je i boja original BMW 

Znam da ti nije lako imam razumevanja za onu tvoju kiks situaciju sa radodajkom i siguran sam da ti nije lako kad te ona tvoja debelguza pritisne, tesko ti padaju ti rogovi koje ti ona stalno nabija ... al sve te to ne opravdava da ovako lupetas.
aj sad makedonac neces valjda da mi pretis na tvom jeziku .... bas si pametan ... toliko skole, toliko rada, toliko para i na istom si nivou kao ja koji sam bio u zatvoru, imam debelu zenu, imam 4 alijasa, sa sela sam, nemam para, vozim trabant.
Pa neces valjda da se spustis medju seljacine poput mene. A ljubomoran na moje zarade ??? E brate, pa kao sto sam i rekao : bekaphatod az összes pöcsömet, mint ahogy mindannyian itt, köcsög hitetlen, paraszt banda!!
Pa dobro jutro!!! Kakav divan dan, a ja idem na uplatu ... Neko je odlucio da ce promeniti svoj zivot, zivot svoje porodice .... OOOOO GEM !!!![]()

Šta je ovo?

OOOOO GEM !!!!!!!! Danas do sada 2 uplate!! Hooohohohhohoooooooo
, spusti se čoveče na zemlju, jel vi'š koju budalu praviš ovde od sebe? Kakva bembara, kakvi mercedesi, pa te firme ne proizvode bicikliće, a ni bicikl nemaš, i još niko nije čuo da postoji magarac rase BMW, a i tog što jašeš ćeš morati da prodaš kad te jurnu kamataši, znaš