Gem collection club i Mega book

Evo sta vozi nas gemovac Coder.:hahaha:

Registrovan(a): 17.10.2007.
Korisnik Panco Vanila
Zanimanje: DeCoder
Godiste 1975
Auto zona
Original postavio korisnik Majstor Zivota 21.08.2009
vasi automobili
Ocenilo 658 korisnika .pregleda 145789

Sve je to lepo al ja mog Trabija ne bih dao ni za jedan taj vas skupoceni automobil.
Trabant nema problema sa korozijom, mehanika mu je jednostavna a trosi kao upaljac.Moj Trabant sa pet litara mesavine mene vozi ceo mesec.Nabacio sam mu spojlere i prosirio rubove, spustio sam ga maksimalno .Ofarbao sam ga
u teget metalik boju koja je original BMW i kad bih mu dodao jos alu felne i znak od BMW-a nema sanse da bi neko provalio da je to Trabant.

Aha tako dakle to je znaci onaj njegov 530 D BMW:rotf::whistling:

@ Кодер 75

Кај си бе суруш еден , да ти го начукам со се јајца .
Муфљуз у Трабант што не му се дига си бил ти бе... , немој да ти дојдам таму у село па да се разлетаат шамари ко диви гуски , ебате вошкарот смотан .
Глуп си ко камион , иди сокри се негде и не се пуфај многу многу ...

Za one koje ne razumeju makedonski , shaljem tople pozdrave Coderu 75 i njegovoj boljoj ( !? ...) polovini

Hej Codere oces da kupish BMW Isetu 58`godishte ? ...ima jedna u Gostivaru u voznom je stanju, samo je prefarbash ... , pa i ti da imash bembaru i da te brale ne driblaju ovde ovi nesretnici shto ti zavide na gigantskim poslovnim uspesima ...

Ej , oces da nas upoznash sa ovih petoro novih milionera shto si ih taze preveslo`, da nam i oni ispricaju neke gachke iz prve ruke?

Neshto si kontam , jesil izordiniro pajtose iz prdekane ... mislim tamam se poklapa da ih vodish na sastanak u Gemu dok su protuve na nagradnom vikendu ...
Eh koji bi to mega sastanak bio sa Coderom 75 , Panchom , XXMom , Gem samo Gemom i njegovim rotvajlerom i ekipica bandoglavih guzojebca iz prdekane ...ma milina , ziher nema dalje ...

aj sad makedonac neces valjda da mi pretis na tvom jeziku .... bas si pametan ... toliko skole, toliko rada, toliko para i na istom si nivou kao ja koji sam bio u zatvoru, imam debelu zenu, imam 4 alijasa, sa sela sam, nemam para, vozim trabant.
Pa neces valjda da se spustis medju seljacine poput mene. A ljubomoran na moje zarade ??? E brate, pa kao sto sam i rekao : bekaphatod az összes pöcsömet, mint ahogy mindannyian itt, köcsög hitetlen, paraszt banda!! :think:
Pa dobro jutro!!! Kakav divan dan, a ja idem na uplatu ... Neko je odlucio da ce promeniti svoj zivot, zivot svoje porodice .... OOOOO GEM !!! :D

@ Coder 75

Joco car si , svaka ti cast ... XXM ti nije bio ni do kolena .
Ko shto kaze Goxy , odavno ovde ne prica se o gemovskom poslovanju, nego su pishurije i zezarije sa tobom u pitanju ...ali ti to kao da ne vidish ...( ?! ...)
Falilo je ovde zivosti posle kraha XXMa , i brale doshao si ovde tamam ko kec na deset ...
Da nisi postojao trebalo bi te izmisliti .

Drugo , ne padam ja na tvoj nivo , nego kao covek koji je ceo svoj zivot proveo na gradskom asfaltu ... shta si mislio ...da cu ovde da ti cutim dok ti mene vredjash ???

Svaki pametan bi odavno napustio forum , ali ne i ti brale ... mogu samo da zamislim shta ti tek radi debela kad toliko stoicki trpish nas pokvarene provokatore ovde ...

Coderu ti sam sebi zabijas autogolove, cas ides na isplatu cas na uplatu deder saberi se i odluci se sa kojom bojom ces da nas farbas.Ti si sigurno kapitalac a to nije isto sto i kapitalista , jer kapitalista ima novac a ti rogove...kapitalne.:)Znam da ti nije lako imam razumevanja za onu tvoju kiks situaciju sa radodajkom i siguran sam da ti nije lako kad te ona tvoja debelguza pritisne, tesko ti padaju ti rogovi koje ti ona stalno nabija ... al sve te to ne opravdava da ovako lupetas.
Mada kad bolje razmislim onaj tvoj Trabant je najverovatnije kriv za sve.Ima nezgodne vibracije pa cenim da ti ruke drhte posle voznje i samim tim tesko ti je da se koncentrises na tastaturu.Kako uspevas da udjes u Trabanta sa tolikim rogovima koje ti je nabila ona tvoja debelguza.

Poslednja izmena:
rmjsd4.jpg

Prodaje se BMW Isetta 300 POVOLJNO !!!

2wewggw.jpg

Sa original BMW farbom ...

2q1e3d0.jpg

Prikolica za gospoju ...

2n7gytd.jpg

Gospoja od nasheg cenjenog prijatelja bizmismena ...

aj sad makedonac neces valjda da mi pretis na tvom jeziku .... bas si pametan ... toliko skole, toliko rada, toliko para i na istom si nivou kao ja koji sam bio u zatvoru, imam debelu zenu, imam 4 alijasa, sa sela sam, nemam para, vozim trabant.
Pa neces valjda da se spustis medju seljacine poput mene. A ljubomoran na moje zarade ??? E brate, pa kao sto sam i rekao : bekaphatod az összes pöcsömet, mint ahogy mindannyian itt, köcsög hitetlen, paraszt banda!! :think:
Pa dobro jutro!!! Kakav divan dan, a ja idem na uplatu ... Neko je odlucio da ce promeniti svoj zivot, zivot svoje porodice .... OOOOO GEM !!! :D

More ćuti tu, ti si gori nego bilo koji seljačina, oni su bar toliko razboriti da ne pozajmljuju lovu sa kamatom od 10% mesečno kao poneki genijalac k'o što je naš Koder75, alias Pančo Vanilica, što je bio malo iza bravice, a kako je krenuo moraće da se vrati na to fino mestašce, ovaj put zbog dela prevare!!! Jel si svestan da će GEM da te dovede do propasti i do hapsa? Pa nećeš da povratiš ni prebijenu paru, a kamo li jedan evro!!! Eeeeeeej, prosvesti se čoveče!!! Da ti sredim razgovor kod jedne moje drugarice, taman završila specijalizaciju iz psihijatrije, mnogo je zabrinjavajuće ako stvarno veruješ u te nebuloze o 300 radnika i po 20000-30000€ mesečno, znaš! A ako ne veruješ, ima da te ćorkiraju kao nezdravog na jedno 5 godina zbog prevare, samo ako jednog navučeš u GEM, a ako nikog ne navučeš ima da te polome ti zelenaši-kamataši da vratiš lovu, ako već i nisu, kol'ko si očajan rekao bih da su te propuštali kroz šake već više puta :hahaha: :hahaha:

OOOOO GEM !!!!!!!! Danas do sada 2 uplate!! Hooohohohhohoooooooo

Ej bre, jel se ti drogiraš, 'el se duvaš il' si preš'o na nešto jače? Da nisi pomalo postao psihotičan od muke što su te GEMovski hohšatpleri izradili ko vola da im kupiš maglu za 2300€? Ili su ti zelenaši već bejzbolkama tol'ko oštetili to malo mozga što imaš da više ni sam pojma nemaš koje gluposti valjaš? Koje uplate, koji bakrači, očajniče jedan :dash: , spusti se čoveče na zemlju, jel vi'š koju budalu praviš ovde od sebe? Kakva bembara, kakvi mercedesi, pa te firme ne proizvode bicikliće, a ni bicikl nemaš, i još niko nije čuo da postoji magarac rase BMW, a i tog što jašeš ćeš morati da prodaš kad te jurnu kamataši, znaš :rotf: :rotf: :rotf:

Back