GEJ PROPAGANDA: Dizni zbunio decu, uveo istopolni par u program

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na sreću, to nas razlikuje. Ja bih svakoj osobi dozvolio i omogućio da nađe rešenje za svoj problem. Nisam sebičan.

ja predlazem da za pocetak lecimo levoruke ljude. treba im pomoci, nisu oni krivi sto su bolesni, sve je to uticaj bolesnog zapada...

- - - - - - - - - -

ahahah, mora da joj je pustio 2 girls 1 cup :rotf:

ja predlazem da za pocetak lecimo levoruke ljude. treba im pomoci, nisu oni krivi sto su bolesni, sve je to uticaj bolesnog zapada...

- - - - - - - - - -

ahahah, mora da joj je pustio 2 girls 1 cup :rotf:

Da li bi ti puštao mami takve filmove ?

Da li bi voleo da ih pogledaš sa ćerkom nedljom pre ručka?

Možeš me nazvati konzervativnim, al nekako ne bih da podržim to da prelazimo neke granice dobrog ukusa.

Neke stvari su za spavaću sobu, neke za klozet, neke za kuhinju.

Po tebi su levoruci i homoseksualci isti? Bravo, čist primer evolucije medicinskih nauka.

paa, recimo da je isti princip...

- - - - - - - - - -

Da li bi ti puštao mami takve filmove ?

Da li bi voleo da ih pogledaš sa ćerkom nedljom pre ručka?

Možeš me nazvati konzervativnim, al nekako ne bih da podržim to da prelazimo neke granice dobrog ukusa.

Neke stvari su za spavaću sobu, neke za klozet, neke za kuhinju.

ono je bila sala ocigledno :)

Nije isti princip. Znaš li da sve heteroseksualne levoruke osobe mogu da imaju potomstvo, dok sve desnoruke gej osobe ne mogu? Ovi prvi, u nekim slučajevima takođe ne mogu, ali to znači da imaju određeni problem. A oni onda krenu da traže rešenje za svoj problem, ulože veliki napor kako bi ga rešili. Ovi drugi odbijaju da prihvate da imaju problem i ne traže rešenje. Dakle, princip nije ni približno isti.

Znam ,al recimo da je isti princip......z:)

haha, pa pazi, ako zena voli da jede gоvna svog partnera (ili obrnuto), neka. nema razloga da joj tako nesto bude zabranjeno ili da je osudjujemo zbog toga. prosto, njena (tj. njihova) stvar.

- - - - - - - - - -

Nije isti princip. Znaš li da sve heteroseksualne levoruke osobe mogu da imaju potomstvo, dok sve desnoruke gej osobe ne mogu? Ovi prvi, u nekim slučajevima takođe ne mogu, ali to znači da imaju određeni problem. A oni onda krenu da traže rešenje za svoj problem, ulože veliki napor kako bi ga rešili. Ovi drugi odbijaju da prihvate da imaju problem i ne traže rešenje. Dakle, princip nije ni približno isti.

zapravo, gej osobe mogu da imaju potomostvo... :huh:
ne postoji nikakav organski poremecaj koji zahvata homoseksualce te ih sprecava da budu plodni.

haha, pa pazi, ako zena voli da jede gоvna svog partnera (ili obrnuto), neka. nema razloga da joj tako nesto bude zabranjeno ili da je osudjujemo zbog toga. prosto, njena (tj. njihova) stvar.

- - - - - - - - - -

zapravo, gej osobe mogu da imaju potomostvo... :huh:
ne postoji nikakav organski poremecaj koji zahvata homoseksualce te ih sprecava da budu plodni.

A ti ćeš da dobiješ veoma značajno mesto u istoriji, kad svetu pokažeš dete rođeno u gej odnosu.
Znaš, kad dve gej osobe stupe u ne gej odnos, to nije gej odnos.

Дете број 1: Мала, ***** ти мајке!
Дете број 2: Учитељице, учитељице он ми је опсовао мајке.
Учитељице: А бре децо, мајке му старе, какво је то понашање?

budimo realni, ovo je najjaci argument protiv gej brakova i usvajanja dece od strane istih.

budimo realni, ovo je najjaci argument protiv gej brakova i usvajanja dece od strane istih.
Не, па зашто аргумент против геј бракова и усвајања деце? Ја баш желим да те усвоји један геј пар и да се на крају удаш за једног тату као што је Вуди Ален оженио усвојену Корејанку. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back