Gdje kupiti? - generalna tema

Lijepi.Ali nekim specijalnim ljepilom sa prednje strane da "drzi" dok ih ne okrenes naopako,pa zatim ucvrstis selotejpom.
Nisam ni ja znala do skoro da postoji takvo ljepilo.
Imam predlog. Slaži na nekom kartonu kada završiš stavi drugi karton preko odgovarajuće veličine, uhvati ivice štipaljka a da obuhvati i gornji i donji karton, pa preokrene kao palačinku. Posle lepi.
I možda ti nije loša dvostruko lepljiva traka, em učvrstiš, em posle možeš da zalepiš na neku podlogu

Imam predlog. Slaži na nekom kartonu kada završiš stavi drugi karton preko odgovarajuće veličine, uhvati ivice štipaljka a da obuhvati i gornji i donji karton, pa preokrene kao palačinku. Posle lepi.
I možda ti nije loša dvostruko lepljiva traka, em učvrstiš, em posle možeš da zalepiš na neku podlogu
Nije los predlog,ali ovu sam vec slozila,ali na stolu mi je.🙂
Poklopljena odozgo staklom,do daljnjeg.Bila sam kupila hamer papir,kao da lijepim komad po komad,ali vidim da to nije dobar metod.
Ili nekako mozda da stavim ljepilo na taj komad hamera,pa da polako "skliznem" sliku sa stola i zalijepim? 🤔

Ja kupim kod Kineza
Da.Na kraju.Pošto sam bezuspešno obišao neke prodavnice opet sam se vratio Kinezima i pitao da li za ime Boga imaju nekakve normalne igle kroz koje mogu da proturim konac.Žena mi izvadila iz neke gomile pakovanje od 10 velikih igli za 50 dinara.
Bože hvala ti što postojiš i što si izmislio Kineze.

Da.Na kraju.Pošto sam bezuspešno obišao neke prodavnice opet sam se vratio Kinezima i pitao da li za ime Boga imaju nekakve normalne igle kroz koje mogu da proturim konac.Žena mi izvadila iz neke gomile pakovanje od 10 velikih igli za 50 dinara.
Bude ponekad u Lidlu komplet igala i konaca raznih boja.

Kupovala am kineske nisu nizasta.Kod nas jos uvek postoji pozamanterija za takve stvari igle, konce

Treba mi slika za bojenje po brojevima ili još bolje mozaik po brojevima, ali ono kao, malo ozbiljnije za tinejdžerku, da nije nešto dečije.
Gde to da nađem?
a imas to u vulkanu, delfiju, arsu...samo, stace ti to?
to je djeci koja imaju talenta dosadno

bolje joj uzmi nesto zabavno tipa neku kako crtati ili slikati knjigu i neki pribor tipa blok, markere...

npr meni je dijete trazilo knjige o crtanju anime karaktera
i stalno zvrlja nesto
ne ispusta ih iz ruku i fakat je naucila organizirati crtez pomocu njih
ima samo osam godina

recimo ovu, a ima ih jos

https://www.knjizare-vulkan.rs/mange/46540-kako-crtati-mange-jednostavnim-koracima

evo kviz
ko su ovi ljudi 😂

PSX_20221214_092502.jpg

PSX_20221214_092430.jpg

Jao što je meni to super! Obožavam da bojim, smiruje me, i volim kad je sitno i komplikovano :D
И ја. Све што се лепи, боји, слаже, црта, кречи... обожавам.
Када сам отишла да поручим кухињу, они копирали мој нацрт, све исцртано, котирано... У фазону- Ви сте све одрадили:lol:
Волела сам и да украшавам торте, цртам по медењацима... али како дете порасте то некако спласне. Верујем да ће се вратити са унуцима.
Када не бих морала да радим, уживала бих у тим стварима, оно за душу. Уопште ми не би било досадно без посла. Затои мислим да бих ја била идеална домаћица :lol:

Back