Gdje kupiti? - generalna tema

Jeste,...ali onda nije sve aqua blue! 😁
pa sto i da bude
ne znam jesam li u zivotu vidjela gadniju stvar od strokave plave sanitarije
mislim, ja generalno ne volim sanitarije u boji, ni staklo
al plava mi nema pandan po ruznoci
sori, kapiram da su ukusi razliciti i da su jedno vrijeme te sanitarije bile bas moderne
ali za mene to kao crne plocice
triput gore od uzasa

pa sto i da bude
sori, kapiram da su ukusi razliciti i da su jedno vrijeme te sanitarije bile bas moderne
triput gore od uzasa
Mrzim bela kupatila,...liče na bolnička! :roll:
Moja drugarica ima tamno sivo-limun žutu kombinaciju pločica, sa belim sanitarijama.
Extra izgleda!

Mrzim bela kupatila,...liče na bolnička! :roll:
pa i ne mora biti bijelo kupatilo
valjda pricamo o boji sanitarija

design-modern-blue-bathroom-2515596.jpg

plave plocice bijele sanitarije
prolazi

ove plave sanitarije sto su nekad bile moderne
paaa...ne ?

225963940.jpeg

pa sto i da bude
triput gore od uzasa
Pa moze ti biti uzas nad užasom ali to ne znači da neko mora menjati plocice zbog toga :rotf:
Moje kupatilo je udaljeno pre 20godina, pločica ni jedna ni zidna ni podna nije pukla. Sve i da imam para pametnije bi ih potrošila ne da menjam cele pristojne plocice. Ne bi naravno u moje kupatilo stavila ni plavi ni narandzast lavabo, ali beli će biti skroz ok.

Ovo samo ako ces svaki, svaki dan da ga ribas. Nista crno gde je voda jer je naša voda prepuna kamenca.

By the way,...ove UV folije za stakla iz Lidl-a su disaster! Mogu se staviti samo između dva stakla ili spolja. Možda bi tako još i ličilo na nešto.
Ne preporučujem nikome,...ko da aluminujumsku(kuhinjsku) foliju zalepiš na staklo.
Sad moram naći UV roletne, to bar liči na nešto!

Pa moze ti biti uzas nad užasom ali to ne znači da neko mora menjati plocice zbog toga :rotf:
Moje kupatilo je udaljeno pre 20godina, pločica ni jedna ni zidna ni podna nije pukla. Sve i da imam para pametnije bi ih potrošila ne da menjam cele pristojne plocice. Ne bi naravno u moje kupatilo stavila ni plavi ni narandzast lavabo, ali beli će biti skroz ok.

Ovo samo ako ces svaki, svaki dan da ga ribas. Nista crno gde je voda jer je naša voda prepuna kamenca.
uopste ne pricam o plocicama

Može,...meni je veliko kupatilo.
Zidne pločice su jedino u belo-plavoj varijanti, podne su skroz plave.
Kada je plava iznutra, obložena belo-plavim pločicama spolja.
Sve sanitarije su plave! ?
dobro

Back