Gdje kupiti? - generalna tema

Ja obično nosim dvodelni pa sam sad odlučila da budem pristojnija kada idem na bazen i kupim jednodelni. A cene u Lisci, Intersportu i sl, kao da prodaju maturske kupaće kostime.
Treba mi nešto povoljnije od 7000 što je najniža cena u pomenutim radnjama.
Idem da plivam pa se zamotam u bade mantil, ne nameravam da šetkam i reklamiram zmijsko telo od 50 godina.
Mada, šta fali i ovim dvodelnim što ih imam, udobni su.
Иди на огласе. Има људи који продају само њих. Не плаћају простор па је повољније а врв има и старих модела.

Ja obično nosim dvodelni pa sam sad odlučila da budem pristojnija kada idem na bazen i kupim jednodelni. A cene u Lisci, Intersportu i sl, kao da prodaju maturske kupaće kostime.
Treba mi nešto povoljnije od 7000 što je najniža cena u pomenutim radnjama.
Idem da plivam pa se zamotam u bade mantil, ne nameravam da šetkam i reklamiram zmijsko telo od 50 godina.
Mada, šta fali i ovim dvodelnim što ih imam, udobni su.

Imas i jeftinijih od Lisce, oni su preskupi... Imas i po sportskim radnjama za plivanje, jednodelne, po outletima..

Otvaram ovu temu za sva pitanja gdje kupiti nešto.
Za početak..gdje kupiti ovo:
Do skoro sam je kupovala u dm-u,ali su je iz neobjasnjivih razloga povukli iz svih prodavnica.
Ni prodavaci ne znaju da objasne zasto.
Da li je neko mozda vidjao ovu kanu u nekim drugim prodavnicama?
Mislim da je uvoz iz Poljske.
Inace,bila je odlicna.
Pogledajte prilog 1054139
Narucis online.

Žene... slušaj vamo...

Na pijaci, kod Čombeta, ispred MAXI-ja, President Mladi Sir 500gr i vakumirani President Cheddar 100gr sa rokom od pre tri dana - SVE PO 50 a u prodavnici 300

evo uštedesmo 1500
i u roku i van roka sve to ode u wc šolju
mora se živi u Beograd nekako
da nije Čombeta Tužni Jug i Prekodrinci ne bi opstali

Je'l neko zna gde da kupim ovakve folije za prozore?
IMG-e395ce7c46595b48c62e7e68e6432712-V.jpg

Radi se o tome da su mi otpale plastificirane zavese u kancelariji, pošto imam prozore preko celog zida, treba ovim da oblepim prozore.I ako neko zna kako se kreću cene. Hvala.

Da li neko zna moze li samo onaj gornji deo tj samo lavabo da se kupi i promeni na onom ormancicu za kupatilo. Ormane i tu i tamo da koristim ali lavabo je premali i ko to nije imao ne zna šta su muke sa vodom. Ne možeš da se umijes ni zube operisala a da se ne isplivaju, mislim to je za vrtiće ok ali za odrasle ljude nije. Promenila big to ako je izvodljivo. Možda @tara
ili @Tonci Provala

Da li neko zna moze li samo onaj gornji deo tj samo lavabo da se kupi i promeni na onom ormancicu za kupatilo. Ormane i tu i tamo da koristim ali lavabo je premali i ko to nije imao ne zna šta su muke sa vodom. Ne možeš da se umijes ni zube operisala a da se ne isplivaju, mislim to je za vrtiće ok ali za odrasle ljude nije. Promenila big to ako je izvodljivo. Možda @tara
ili @Tonci Provala
Msm, da može.
Samo moraš zvati majstora
da ti namesti ili da kupiš običan lavabo, bez tog ormarića. Sreća pa se još uvek mogu naći, ti normalnih veličina.

ili @Tonci Provala
pa mozes naravno
u bilo kojoj radnji koja drzi sanitarije
samo moras vidjeti s majstorom koji se moze montirati na taj ormaric
konzolni bi trebalo da moze bilo koji
i veci od ormarica, al kako ce to izgledati
to vec ne znam

ili @Tonci Provala
Odgovorila vragana, to je to, svuda ima samo mora da se nadje uklopiv

Odgovorila vragana, to je to, svuda ima samo mora da se nadje uklopiv
Ja imam klasičan, veliki plavi lavabo.
Ne bih da menjala uopšte,...ali sam odlomila jedan mali deo i sad je tu ostala mala rupa.
Deo od lavaboa sam ofc, negde izgubila, pa se ne može ni zalepiti.
Sad,...moram da kupujem novi.:fdlan:
Kupatilo mi je plavo u celosti, sa svim elementima. Pitanje je hoću li i gde naći u boji. Ne ide na kupim beli.
Da kupujem te "picolo" ne pada mi na pamet.

Poslednja izmena:
Ja imam klasičan, veliki plavi lavabo.
Ne bih da menjala uopšte,...ali sam odlomila jedan mali deo i sad je tu ostala mala rupa.
Deo od lavaboa sam ofc, negde izgubila, pa se ne može ni zalepiti.
Sad,...moram da kupujem novi.:fdlan:
Kupatilo mi je plavo u celosti, sa svim elementima. Pitanje je hoću li i gde naći u boji. Ne ide na kupim beli.
Da kupujem te "picolo" ne pada mi na pamet.
kupi narandzasti 😆

pa mozes naravno
u bilo kojoj radnji koja drzi sanitarije
samo moras vidjeti s majstorom koji se moze montirati na taj ormaric
konzolni bi trebalo da moze bilo koji
i veci od ormarica, al kako ce to izgledati
to vec ne znam
Ne znam ni ja, ali ako budem morala da kupim drugi kupicu pa taman 3 meseca minimum ne ušla ni u jednu radnju, ovo je mučenje bas i nekom zdravom, a ne meni kilavoj. Hvala 😍

Ne znam ni ja, ali ako budem morala da kupim drugi kupicu pa taman 3 meseca minimum ne ušla ni u jednu radnju, ovo je mučenje bas i nekom zdravom, a ne meni kilavoj. Hvala 😍
U pravu si!
Kad sam videla da u stanovima sada montiraju takve, odlepila sam.
Sva sreća, pa možeš kupiti drugi i dati da ti oni nameste.
P.S.Ti "picolo" lavaboi me podsećaju na one automehaničarske radionice. Samo da opereš ruke na brzinu i to je to. 😁

Back