- Poruka
- 17.475
Meni je uvijek bila smiješna riječ lavabo. Od kud uopšte ta riječ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda pokvareni talijanski?Meni je uvijek bila smiješna riječ lavabo. Od kud uopšte ta riječ?
Ne znam. Ovo kod mene ne može, kaze vodoinstalater mozda bi baterija slična onoj u kuhinji mozda mogla da reši problem, sumnjam, ali evo nisam pametnaImaju li u plavoj boji ili teget?![]()
koji je budzet?Ako neka ima dobru ideju, šta kupiti koleginici koja odlazi iz firme?
Nije penzija u pitanju,...ide gde joj je bolje.
Planirali smo sat ili sliku.
Fora je da bude nešto za uspomenu, što bi je moglo podsećati na nas.
Oko 300e. (gore,dole).koji je budzet?
ima vrlo zanimljiv nakit namfleg se zovuOko 300e. (gore,dole).
Ok, hvala.ima vrlo zanimljiv nakit namfleg se zovu
imas ih u knezu mislim
https://namfleg.com/collections/pendants
Nije ti loša ideja.Bicikl
Lijepi.Ali nekim specijalnim ljepilom sa prednje strane da "drzi" dok ih ne okrenes naopako,pa zatim ucvrstis selotejpom.Nisam znala da se to.lepi.
Ne znam, meni je to igračka, da složim pa da rasturim i opet slažem, šta će mi to zalepljeno, za,šta, ne razumem...Lijepi.Ali nekim specijalnim ljepilom sa prednje strane da "drzi" dok ih ne okrenes naopako,pa zatim ucvrstis selotejpom.
Nisam ni ja znala do skoro da postoji takvo ljepilo.
Slika na zidu,kao i druge slike.Ne znam, meni je to igračka, da složim pa da rasturim i opet slažem, šta će mi to zalepljeno, za,šta, ne razumem...
Pa ok ako ti voliš takve slike.Slika na zidu,kao i druge slike.
A odlicno je za opustanje.
Meni nije interesantno dva puta sklapati istu.
Nije da volim nesto posebno,ali sta da radim s njom,a necu da je rasturim.Pa ok ako ti voliš takve slike.
zavisi koliki su komadiciNije da volim nesto posebno,ali sta da radim s njom,a necu da je rasturim.
Mada,ima lijepih.
Najvecu pazzle sam slagala od 1000,a cula sam da ima i od 9000.
Zamisli koliko zid treba za tu sliku.![]()
Standardni.Mislim kao i ovi od hiljadu.zavisi koliki su komadici
nemam pojma sta ti je tu standardnoStandardni.Mislim kao i ovi od hiljadu.
Moras imati posebnu sobu i pod za slaganje.![]()