Edmund
Poznat
- Poruka
- 9.882
Jel tebi dobro?bukvalno haha![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel tebi dobro?bukvalno haha![]()
Ja imam Mars u ribama.Uopste me ne privlace takvi muskarci kakve simbolizuje ovaj znak.Mars- u zenskom horoskopu kakvi tebe muskarci privlace
Jesil doktor? Ima nešto me probada u krstima sa lijeve strane, šta bi moglo biti?Jel tebi dobro?
da mu pokazemo mi malo aJesil doktor? Ima nešto me probada u krstima sa lijeve strane, šta bi moglo biti?

UhhhJesil doktor? Ima nešto me probada u krstima sa lijeve strane, šta bi moglo biti?
Garant si kupio diplomu, veze nemaš.Uhhh
Neiebitis acutae možda
Hoćeš da pošaljem (sebe) liječnika da to odmah saniramo?
Zezam seGarant si kupio diplomu, veze nemaš.
a gde je neptun?Ja imam Mars u ribama.Uopste me ne privlace takvi muskarci kakve simbolizuje ovaj znak.
Neki njanjavi pijanci,depresivci,pekmezi...![]()
Zezam se i jaZezam se
Znam da si "snabdevena".
strelaca gde je neptun?
Promašio si planetu u temi,...lol

jel ti vise to ima smisla?strelac
mozda veza sa devicom (sitnicavost)Mislim da su najgori pasivno agresivni ljudi, ono tupljenje na sitno, da si uvek u krivici. I nikada ti nije prijatno sa njima . Neka skučenost do bola. Ne znam šta određuje takav mars, podmukli
Ljubomorne duse, i tako daljeI meni je.
To je super.
Mogu samo da nam zavide.
Haha.
Pitaju ljudi i za mesecJedva sam skapirao šta mi je podznak, a treba još i mars da jurim
Svuda , pretpostavljam.Malo horoskopske zabave.
Kažu da planeta Mars ima najviše veze sa našim seksualnim životom.
Gde vam je Mars u kom znaku i kako ova zanimljiva planeta utiče na vas?![]()
E dabogda ti retrogradni Merkur ušao u neretrogradni MarsPromašio si planetu u temi,...lol![]()