- Poruka
- 42.945
Mene blizanci asociraju na nešto promenljivoMars mi je u Blizancima, sad šta to znači veze nemam![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene blizanci asociraju na nešto promenljivoMars mi je u Blizancima, sad šta to znači veze nemam![]()
To je zabluda zbog naziva, Blizanci su dualni u smislu da jednu stranu sebe čuvaju za posebne ljude kojima se otvore a skroz drugu emituju ostalima. Možeš čak i na forumu da primjetiš ko je Blizanac u horoskopuMene blizanci asociraju na nešto promenljivo![]()
pa ja velim da je to najpoznati mars onaj mars na drinu?Malo horoskopske zabave.
Kažu da planeta Mars ima najviše veze sa našim seksualnim životom.
Gde vam je Mars u kom znaku i kako ova zanimljiva planeta utiče na vas?![]()
Kako? To mi je nepoznanica.To je zabluda zbog naziva, Blizanci su dualni u smislu da jednu stranu sebe čuvaju za posebne ljude kojima se otvore a skroz drugu emituju ostalima. Možeš čak i na forumu da primjetiš ko je Blizanac u horoskopu![]()
ohoМарс и Меркур у Шкорпији.

Čekaju da Mars dođe u odgovarajući položaj? I baš kad dođe ona dobije mecu... E jbgKaze Mars da mora da bude u odredjenim polozajima jer pojedini ne mogu da *araju.
Mars mi je u Blizancima, sad šta to znači veze nemam![]()
jel volis uniformuU ovnu, ko razume, shvatiće

Ne podnosim je, nećeš verovatijel volis uniformu![]()
ti si neki laznjakNe podnosim je, nećeš verovati
mislila sam na policiju,vojsku
Komplikovano.Čekaju da Mars dođe u odgovarajući položaj? I baš kad dođe ona dobije mecu... E jbg![]()
...ne zna sta propuštako te ne zna![]()
Valjda to važi za muskarce. Mars u ovnu i vojska.ti si neki laznjakmislila sam na policiju,vojsku
![]()
Sad moram provjeravati gdje mi je Venera? Ajte u peršun!Mars u ovnu i venera u ribi, sta ćeš lepše za ženu![]()
Pa ako si žena, više venera valjdaSad moram provjeravati gdje mi je Venera? Ajte u peršun!