- Poruka
- 37.777
mars je u biku u drugoj kući
šta to znači
šta to znači
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mu se dopala prva kuća, loša stolarija i tako...mars je u biku u drugoj kući
šta to znači

Mars- u zenskom horoskopu kakvi tebe muskarci privlaceValjda to važi za muskarce. Mars u ovnu i vojska.
u prvoj kući živi venera i neće da deli gajbu sa marsom sama je i baškari se u 100 kvadrataNije mu se dopala prva kuća, loša stolarija i tako...![]()
https://www.indastro.com/house/mars-2nd-house.htmlmars je u biku u drugoj kući
šta to znači
I tvoja sekualnost, ali i njegova. Ne mora vojska, ali sexualno jak partner, vatren. Tvoja energija generalno.Mars- u zenskom horoskopu kakvi tebe muskarci privlace
Planete na svojim prirodnim mestima, dosta harmonicno ukoliko nema retrogradnog hodaMars u ovnu i venera u ribi, sta ćeš lepše za ženu![]()
Moj je u Jarcu a muz dupli LavI tvoja sekualnost, ali i njegova. Ne mora vojska, ali sexualno jak partner, vatren. Tvoja energija generalno.

Jeste, podznak vodolija, mesec vodolija, uhvati me ako možešPlanete na svojim prirodnim mestima, dosta harmonicno ukoliko nema retrogradnog hoda
Vidis kako ti pristaje nickJeste, podznak vodolija, mesec vodolija, uhvati me ako možeš![]()
hvala za link i sad se pitam kakve veze ima sa sexom
aha

Ma to je cela neka matematika, imas i tranzite planeta i gomilu stvari. Sve u svemu, previse energije za nesto sto ne nudi objasnjenja.aha
ništa se ne razumem a sve me interesuje
astrologija uvek daje ta opšta objašnjenja kao i mogućnost za konfabulacijuMa to je cela neka matematika, imas i tranzite planeta i gomilu stvari. Sve u svemu, previse energije za nesto sto ne nudi objasnjenja.
Nisu jednoznačna rešenja, više neke mogućnosti, potencijali. O predikcijama da ne govorimo. Sve u svemu, ne oslanjam se na to. Ali ima istine u postavci planeta, sad...astrologija uvek daje ta opšta objašnjenja kao i mogućnost za konfabulaciju
Recimo da nisi od akcije, prvo toU Biku sta to znaci?
Bukvalno mogu zooloski vrt da otvorim sto se tice horoskopa
Pa to, frigidan do bolaRecimo da nisi od akcije, prvo to

I meni je.U Biku sta to znaci?
Bukvalno mogu zooloski vrt da otvorim sto se tice horoskopa
bukvalno hahaI meni je.
To je super.
Mogu samo da nam zavide.
Haha.