Gde su nestale"fine devojke"?

• Začetnik teme Začetnik teme Fang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:super: Što će reći - ne znamo gde su nestale, ali sigurno ih ni nema, čim ih nismo ulovili... :lol: :cmok:

Pih... nije tako... :rtfm: ima ih samo sigurno nisu po splavovima, Blaywatchu (fensi diskoteka) i takvim mestima gde idu sponzorusice i kurvice... ako hoces finu devojku odes u biblioteku, bioskop, dobar kafic, park i samo gledas u devojke koje ne nose iskljucivo minice i idu u masama... :thumbdown:

Pih... nije tako... :rtfm: ima ih samo sigurno nisu po splavovima, Blaywatchu (fensi diskoteka) i takvim mestima gde idu sponzorusice i kurvice... ako hoces finu devojku odes u biblioteku, bioskop, dobar kafic, park i samo gledas u devojke koje ne nose iskljucivo minice i idu u masama... :thumbdown:

Ipak se one na neki način kriju, ne mogu da dođu do izražaja, ove "manje fine" su uočljivije, i imaju bolji "marketing", što neko ovde reče...:lol:

generalizacija. ne mogu se sloziti.
prvo, smatram da nisu nestale, vec da ih nikad nije ni bilo u prevelikoj kolicini. razlika je u tome sto se danas mnogo javnije prikazuju odredjene stvari, pa izgleda kao da se svasta promenilo, ali je ustvari uvek bilo isto.
drugo, ne samo da bi trebalo da se osecaju iskorisceno, vec je promiskuitetnost blago receno, nehigijenska (citaj: bolescure).
trece, ima finih devojaka, ali se cesto desava da one nisu u zizi opazanja.

generalizacija. ne mogu se sloziti.
prvo, smatram da nisu nestale, vec da ih nikad nije ni bilo u prevelikoj kolicini. razlika je u tome sto se danas mnogo javnije prikazuju odredjene stvari, pa izgleda kao da se svasta promenilo, ali je ustvari uvek bilo isto.
drugo, ne samo da bi trebalo da se osecaju iskorisceno, vec je promiskuitetnost blago receno, nehigijenska (citaj: bolescure).
trece, ima finih devojaka, ali se cesto desava da one nisu u zizi opazanja.

Eh bilo bi lepo da ja znam i mogu da tako strucno da odgovorim kao ti! :super: svaka ti cast! :klap: :heart:

Dobro kaze Jela, i ja mislim da one jednostavno nisu u fokusu, zato se cini da se kriju ili da ih nema, ili cak i to da ih nema dovoljno. Pored nametljivih i sracunatih u stilu Karleuse i ostalih, one ne mogu da isplivaju, ostaju u senci...slab "marketing" cini ih nekonkurentnima...

Dobro kaze Jela, i ja mislim da one jednostavno nisu u fokusu, zato se cini da se kriju ili da ih nema, ili cak i to da ih nema dovoljno. Pored nametljivih i sracunatih u stilu Karleuse i ostalih, one ne mogu da isplivaju, ostaju u senci...slab "marketing" cini ih nekonkurentnima...

e kad ni muskarci ne znaju sta hoce...mislim, sta ocekuju kad im se balavica proseta u suknji iz koje vire stidne dlake??? da bude fina i postena????...normalne i odmerene osobe vise nikom nisu zanimljive...pa to vam je sta vam je....;)

Znaci da nafrakam kumu da lici na narodnu pevaljku i da je slepam u diskoteku samo da nadje decka... :eek: :thumbdown: pupupu ne do mi bog... :dash: a i tog decka koga bi ona tamo nasla nit bi ja volela ni ona, a vala ni on nju kad vidi da je to sto on hoce (kur.va) fasada... :dash:

e evcita dilema...ovako u pozadini moze samo da ceka...pa ako doceka....:whistling:....mislim da je najlakse naci na Krsti, tu mozes biti u dzaku za krompir....e sad kad me svi kamenuju :hahaha:

Pod prvo NISMO mi svi muškarci pez ponosa i nije istina da mi ležimo na svakim drugo ZAR se ne osaćete prljavo i iskorišćene ako vas 20 frajera kara ? Pa današnje devojke misle da je to fora ,yebati se sa više muškaraca...a,neshvataju da ih tipovi samo ismejavaju.

Pitam se gde su nestale te fine devojke?....

Ne kapiram ovo boldovano, jel to podrazumeva istovremeni odnos sa njih 20, ili 20 u 2 godine il shta? I sto bi zene bolela ona stvar sta svaki pacenik misli o njima? Ako se sve sto nekoga u vezi mene interesuje svodi na broj, neka se lepo tera u p.....u m.a.t.e.r.i.n.u. takav krndelj u mozgu nikome nije potreban.

Pitam se gde su nestale te fine devojke?....

wc0.gif

predodredjenost van utucaja okoline postoji u svemu
da nije tako ne bi mogao sin stolara da bude jedan od najvecih filozofa chovechanstva
imash takvih primera recimo chitao sam neki indijac koji nije znao ni da chita,nikakvo obrazovanje u nekoj Indijskoj vukoyebini i ne znam kakvim spletom okolnosti se dochepao neke matematichke zbirke...itd.,itd.,...na kraju postao profa razne probleme iz matematike fizike reshavao ko od shale,postavljao nove teoreme...itd.I sve to bez ikakvog obrazovanja,zaledjine...predodredjeno rodjen za to...sa sklonoshcu ka.Isto vazi i za dame.Stvar je u karakteru individue i onome shto nosi u sebi a shto ne moze da se nauchi.Vaspitanje to predodredjeno moze samo da razvije,uoblichi,ali ako ga nema,dzaba.
Ovo gore je naravno extrem,nemaju svi podjednake kapacitete.

Не знам ко ти је овај филозоф али добро...
Знам за овог математичара, зове се Сриниваса Рамануџан.
Међутим, ово ти није никакав доказ. Јер да га Харди или ко већ није довео у Кембриџ његова генијалност никад не би дошла до изражаја.
Ради се о човеку који је стицајем срећних околности искористио своје дарове.
Да је било по преодређености, он би вероватно умро од глади у Индији...
Но, то није ни битно за причу.
С друге стране прича о предодређености укида сваку потребу за трудом код појединца, ако је прихватимо као исправну, јер трудио се или не трудио, бићеш оно што мораш да будеш. Тако је лакше оправдати своје неуспехе и нечије успехе...
Ја рецимо знам дечка који је 1990 проглашен за за најбољег младог кошаркаша у Хрватској... Конкуренција му је био Пеђа Стојаковић...
Стојаковић данас зарађује ненормалне суме новца и игара у најбољој лиги на свету, а овај други је потпуно небитан лик. Њему је кошарка била само разонода и није га занимала на тај начин... ХОћеш да кажеш да је он по некој преодређености изабрао да не буде богат и славан...

Back