Gde su nase besplatne akcije...

Pa da ko te pita.Izadji pred narod kaži,slaži progutaće ovce su to.
Njima svakako treba još par godina a onda pravac Kazablanka a mi ?Pa mi ćemo opet da se tučemo pa 10 godina prozivamo one pre ...History repeeting

Da :mrgreen:. Kao sto se sada i dalje zale na slobu, tako ce za jedno 2-3 godiniec da se zale za tadica, pa ce ovi novoformirani glasaci vecine kao. Eto tadic je sve unistio treba nam makar novih 15 godina da se stvari vrate u normalu :mrgreen:

Uvek će biti političkih kampanja pred izbore i "pouzdanih" predizbornih obećanja, samo što su kod nas to malo bezobraznija obećanja. Ne razumem naivnost građana još uvek, posle svega što nam se izdešavalo, pa gde to dele po 1000 evra nizašta, na lepe oči?!:eek:

Uvek će biti političkih kampanja pred izbore i "pouzdanih" predizbornih obećanja, samo što su kod nas to malo bezobraznija obećanja. Ne razumem naivnost građana još uvek, posle svega što nam se izdešavalo, pa gde to dele po 1000 evra nizašta, na lepe oči?!:eek:

Pa to pitaj pristalice ZES-a :mrgreen:
A sto je najgore ja glasala za njih na ovim izborima. Kao ajde prvi put u zivotu da glasam za ovog tadica, kao ok nesto on tu ima neki plan kao nesto :mrgreen:.
Ali ja sam tada bila skroz neobavestena i uopste nisam ni pratila. Verovatno tako i mase i mase gradjana kao nesto glasaju :mrgreen:.

Nemoj to posmatrati kao naivnost gradjana.Shvati da postaju očajni i kad neko nešto tako kaže pa normalno je da ih zavedu.Aimamo i problem što je 20% gradjana pismeno !!! E ! ! !
A krivica je samo u političarima i odgovornosti da nemože tako da izadje i lupeta.Ili nije stručan ili je to namerno uradio.I za jedno i za drugo treba da odgovara.
O D G O V O R N O S T

Da li neko od vas ima bilo kakve informacije o nasim besplatnim akcijama...

Secam se da je pred same izbore Dinkic prevario narod obecavajuci im besplatne akcije... Mnogi su bili obmanuti da ako ne izadju na izbore nece imati prava na te besplatne akcije... Malo nakon toga je bilo pomena da ce se na te akcije cekati mozda pola godine duze nego sto je planirano, i od tada ja nisam cuo nista o tome...

Ima li bilo kakvog traga od nasih besplatnih akcija...

Имам конкретан предлог у вези овога. Пошто је Динкић, када је дао ово обећање (непосредно пред изборе
!) био високи државни функционер, министар у Влади, предлажем, грађанима да не плаћају држави, рецимо
комуналије и порезе и у вредности обећане суме, а то је било најмање 1.000 евра по човеку, значи четворочлана
породица, слободно нека не плаћа дажбине у износу од 4.000 евра и нека за измирење дуговања понуди
Динкићеве акције. Поштено!!!!
:rtfm:

A dali ja njega mogu da tužim za prevaru ?Zna li neko dali negde može da se pogleda njegova prva izjava povodom davanja akcija.

Најбоље би било да се организује велика група грађана и да ангажује адвокатски тим, на проценат од добити.
Велике су шансе да би врхунски адвокати добили овај спор, јер стварно је у питању превара огромних размера.

Најбоље би било да се организује велика група грађана и да ангажује адвокатски тим, на проценат од добити.
Велике су шансе да би врхунски адвокати добили овај спор, јер стварно је у питању превара огромних размера.

A kod koga ce to da ga dobiju? :mrgreen:
Kod nezavisnog sudstva? :mrgreen:

A kod koga ce to da ga dobiju? :mrgreen:
Kod nezavisnog sudstva? :mrgreen:

Имам конкретан предлог у вези овога. Пошто је Динкић, када је дао ово обећање (непосредно пред изборе
!) био високи државни функционер, министар у Влади, предлажем, грађанима да не плаћају држави, рецимо
комуналије и порезе и у вредности обећане суме, а то је било најмање 1.000 евра по човеку, значи четворочлана
породица, слободно нека не плаћа дажбине у износу од 4.000 евра и нека за измирење дуговања понуди

Дала сам и овај предлог, може и то, али веровала или не, могуће је добити спорове, против државе, наравно уз добре адвокате.

Maksimalno podržavam bilo kakav oblik organizovanja da se reše problemi .Pročitaj temu AKCIJA

Sada je Dinkić kriv zato što ste svi vi pohrlili da upišete te akcije?
Ne bih rekla.

Јас теби ћудим болан, паметна жена (мушкарац, небитно:mrgreen:), а причаш глупости...

Јесте да се пред изборе обећавају куле и градови, али све је то у смислу, биће боље, бољи стандард, више
радних места, Европа, трт, мрт....и то су све наравно жваке за лудака, али кад изађе министар финансија и каже
сваки пунолетни грађанин Србије добиће акције у износу од најмање 1.000 евра, то је онда најконкретније могуће
обећање, то није оно причам ти причу, метро, брзе пруге, ово, оно, то је сваком пунолетном грађанину обећано
јавно, пред милионима сведока.

Е тако, ил' ће да исповрне те паре како зна и уме ил' ће да виси на Теразијама! :rtfm:

ma to je lutko jedino resenje !!! narod treba sve da trazi preko suda redovnim putem-sve do strazbura,jedino tad drzava ce postati svesna svojih obaveza.
S TIM U VEZI PREDLAZEM ADVOKATSKOJ KOMORI,NAJACIM ADVOKATSKIM KANCELARJAMA ...DA SE ORGANIZUJU U PRAVNOJ POMOCI NARODU !!!!
A NAROD NEKA PLATI USLUGE PREMA PROCENTU !!!!
NAZALOST OVAKVA DRZAVA KAKVA JE GODINAMA A I SAD<NE ZASLUZUJE DA POSTOJI<---------SVOJE OBAVEZE PREMA NARODU-PORESKLIM OBAVEZNICIMA GODINAMA NE ISPUNJUJE< A PRAVA SVOJA TRAZI UNAPRED ...!!!!!!

Da li neko od vas ima bilo kakve informacije o nasim besplatnim akcijama...

Secam se da je pred same izbore Dinkic prevario narod obecavajuci im besplatne akcije... Mnogi su bili obmanuti da ako ne izadju na izbore nece imati prava na te besplatne akcije... Malo nakon toga je bilo pomena da ce se na te akcije cekati mozda pola godine duze nego sto je planirano, i od tada ja nisam cuo nista o tome...

Ima li bilo kakvog traga od nasih besplatnih akcija...
Ја нисам чак ни апликовала за исте.

Знала сам да је превара у питању.

Као што смо видели да су преварили и за Фијат и за бели шенген.

На томе су заснивали кампању.

На жалост, тој лжљивој влади је трајање загарантовано наредне 4 године.

Prvo beli šengen onda tek akcije.

donkey-carrot.gif

Јас теби ћудим болан, паметна жена (мушкарац, небитно:mrgreen:), а причаш глупости...

Јесте да се пред изборе обећавају куле и градови, али све је то у смислу, биће боље, бољи стандард, више
радних места, Европа, трт, мрт....и то су све наравно жваке за лудака, али кад изађе министар финансија и каже
сваки пунолетни грађанин Србије добиће акције у износу од најмање 1.000 евра, то је онда најконкретније могуће
обећање, то није оно причам ти причу, метро, брзе пруге, ово, оно, то је сваком пунолетном грађанину обећано
јавно, пред милионима сведока.

Е тако, ил' ће да исповрне те паре како зна и уме ил' ће да виси на Теразијама! :rtfm:
eeeeeeeeeeeee kad se uvede to pravilo-da politicar za izgovoreno obecanje u predizbornoj kampanji,garantuje svojom imovinom /KAO NA ZAPADU /,/ALI KOD NAS JAJARE DOLAZE NA VLAST NA BLANKO POVERENJE,I NE POLAZU RACUNE NIKOM POSLE GUBITKA VLASTI-DOLAZE KAO PROLETERI NAROD IH PODRZI<A KAD IH TAJ ISTI NAROD NAJURI ONI VLASTELA-IMAJU PLAVU KRV !!!!!
I NIKOM NISTA----NIKOG NAROD NE OBESI ZA PRIMER NA TERAZIJAMA--A KOLIKO BI TREBALO-STUBNIH SIJALICA MALO !!!!!!!!

Ovo uopšte nije loša ideja:think:

Back