dudavuda2006
Aktivan član
- Poruka
- 1.386
Sada je valjda dosla demokratija... Kako to sme da se radi u demokratiji...
Slušaj, skroz si ti u pravu, ali da li si čuo i pročitao zvanično objašnjenje?
Dakle?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada je valjda dosla demokratija... Kako to sme da se radi u demokratiji...
Ne ovo je cisto pitanje obraza i postenja vlasti. Cinjenica je da ti u tom ugovoru imas neke zamisljene stvari, i ta vrednost nije zacrtana, znaci on sutra moze da ti da neki papir kao akciju, koja moze da vredi jedno 3 dinara i kaze eto ti ga na![]()
Nema problema... Ne trazim ja ni 1000 evra ni 1 evro... Nije mi bitno koliko ce to da bude... Ja zelim da dobijem od drzave ono sto mi je obecano... Nista vise... Trei dinara, tri dinara... Moja su...
To sto je servirano pred izbore govori samo o tim ljudima i njihovom obrazu...
Ja ovde govorim o ugovoru sa drzavom...
Nema problema... Ne trazim ja ni 1000 evra ni 1 evro... Nije mi bitno koliko ce to da bude... Ja zelim da dobijem od drzave ono sto mi je obecano... Nista vise... Trei dinara, tri dinara... Moja su...

U mladjanog MLADJE sve prevare sladje.....
E nemogu da da ne kazem,
samo necu ja da lazem.
Za to Mladja ekspert posta
solje nema ni za gosta.
Pa komsiluk dobar bio
solje Mladji pozajmio.
Pade kafa ,posluzenje
novinaru ubedjenje,
Kako Mladja tesko zivi
nek se pise u arhivi.
Neka znaju ljudi tako,
Nije Mladji uvek lako.
Kako zemlju da ojadi
napali ga teski jadi.
Hrabro Mladja "dika " mila
vec se dika izvestila.
Labus ,Kristo,sve drugari
Tim ekspertski on napravi,
G17 sila jaka,bice para na brzaka,
Kad kampanja samo krene,
stize Fijat u najavi iz keca u dvojku stavi.
A akcije boze mili,
sve evrici pohrlili
kao pisma potpisana
slao Mladja onih dana.
Nije nasem Mladji lako
da nas stavi u svoj sako.
pomoc treba bar od kriste
Pusti narod-neka vriste.
Tako ljudi moji mili
sto ste Mladju vi kinjili
hteo Mladja da nas spasi
da nam zivot bas ukrasi.
JA

Vidim neki ovde pominju 20 eura kao primer bezvrednog iznosa... A istih 20 eura su bile velike pare za vreme poštene vlasti '90-ih.
To vam pokazuje ko tu zaista donosi propadanje (Tomislav Nikolić), a ko prosperitet (Dinkić).
Nadam se da će nakon sledećih izbora 2012. Mlađan Dinkić ostati na vlasti dodatne 4 godine.

Vidim neki ovde pominju 20 eura kao primer bezvrednog iznosa... A istih 20 eura su bile velike pare za vreme poštene vlasti '90-ih.
To vam pokazuje ko tu zaista donosi propadanje (Tomislav Nikolić), a ko prosperitet (Dinkić).
Nadam se da će nakon sledećih izbora 2012. Mlađan Dinkić ostati na vlasti dodatne 4 godine.

ODGOVORNOST ! ! ! ! !E, to sam propustio da procitam...
Znao sam da cu ja biti kriv...
Vidim neki ovde pominju 20 eura kao primer bezvrednog iznosa... A istih 20 eura su bile velike pare za vreme poštene vlasti '90-ih. :lol:

Hehehe...10 maraka 95.je značilo 3-4 dana normalnog življenja.20 evra danas ne znači ništa pošto ti ekipa na vlasti ukrade 15 čim ih promeniš.Pali negde u arapske zemlje sa tvojom ekonomijom.

tako je misoni ovaj narod nema pojma da je ekonomska kriza i da nije mladje on nebi imao sta da jede!![]()

da mi daju mojih 1000 evra,inace treba upasti kod dinkica u kabinet,i pokupiti mu laptopove,pa ce drugi put da pazi sta obecava

Hehehe...10 maraka 95.je značilo 3-4 dana normalnog življenja.20 evra danas ne znači ništa pošto ti ekipa na vlasti ukrade 15 čim ih promeniš.Pali negde u arapske zemlje sa tvojom ekonomijom.![]()
Nije ona nego on...pripazi s kim razmenjuješ PP na Krsti.Zna ona to.......i ne sto se pravi blesava,nego ovakve lazi trebaju da se u zakonu tretiraju kao terorizam.
...al' ko zna,možda je u međuvremenu postala ona.