[Gde su 29 mio EUR za gasifikaciju Grocke?] Godisnjica palenja kuca novinara Ziga Milana Jovanovica

norge_srbin

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.530
GODINA OD PALJENJA KUĆE NOVINARA Dom i uspomene izgoreli, ženino zdravlje narušeno, napadači na slobodi, a NALOGODAVAC I DALJE BAHAT
Godinu dana od - kako je sam opisuje - najgore noći u njegovom životu, bilans napada na porodičnu kuću Milana Jovanovića, novinara iz Grocke, izgleda ovako: kuća, imovina, uspomene - izgoreli; zdravlje supruge - ozbiljno narušeno; napadači - uhapšeni, ali na slobodi; sudski proces - pod stalnom opstrukcijom; nalogodavac napada - i dalje nezaustavljivo bahat.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/g...ene-izgoreli-zenino-zdravlje-naruseno/k94b1b2

Imate li zamerke na suđenje?

- Tu je odmah počela opstrukcija. Ovo pre neki dan bilo je sedmo ročište: četiri je bojkotovala odbrana, tri su održana. Ja sam očekivao da će biti opstrukcija, jer oni, zapravo, nemaju izbora. Sada moraju i da menjaju iskaze, ali sud im u to, uveren sam, neće poverovati. Ne zabrinjavaju me te opstrukcije, samo neka se suđenje privede kraju. Da budem iskren, jedva čekam da ja dobijem reč i da predočim sudu izvesne činjenice.

Pomenuli ste promenjeni iskaz jednog od okrivljenih. Je li vas to iznenadilo?

- On (Vladimir Mihailović, policajac okrivljen da je angažovao napadače za paljenje Jovanovićeve kuće, prim. nov.) u policiji je priznao da je to uradio, dao je takođe i dve ili tri izjave kod zamenika tužioca u kojima je takođe priznao delo, rekao da se kaje itd. Sada je promenio priču, ali meni, iskreno, nije jasna njegova izjava u kojoj sada blati rukovodstvo MUP. Što je najvažnije, on uopšte u sudu nije branio sebe, on sve vreme brani Dragoljuba Simonovića. Ja, međutim, znam šta je pozadina te njegove promene iskaza, ali zasad, dok je postupak u toku, ne mogu o tome da govorim.
_______

I gde su sada tih 29 mio EURa koje je Srbija Gas uplatila u 33 rate na racun Opstine Grocka za gasifikaciju iste 2014. godine? Pojela maca? Pojeo kuca? Ili pojeli popadani Alasi i Strsljeni? :kez:
 
Dragoljub Simonović, bivši predsednik opštine Grocka, optužen da je naredio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, juče je negirao da ima bilo kakve veze s tim, kao i da je glavni zadatak procesa napad na aktuelnu vlast i njega!

Skoro tri sata, uz kratku pauzu na suđenju, bivši prvi čovek Grocke iznosio je odbranu.

- Jako sam raspoložen i imam želju da skinem ljagu sa sebe i porodice. Optužnica je od strane tužioca montirana, insinuirana, puna laži i pretpostavki - rekao je na početku pretresa okrivljeni Dragoljub Simonović i ubrzo krenuo u kontranapad na oštećenog Jovanovića.

Nekoliko puta je na račun Jovanovića izneo niz neprimerenih uvreda i prozivki. Novinara kome je zapaljena kuća Simonović je nazivao "osobom s psihološkim problemima", "nepismenim", rekao da je "frustrirani dekica bez ikakvog uticaja" i da "nije nikakav novinar", a da "Žig info" nije medijski portal.

Sudija Slavko Žugić je nekoliko puta Simonovića opomenuo da ga ne zanima njegovo mišljenje o medijima, da je Žig info "elaborirao".
_______

Tako to "oni" (eSeNeSeS) rade. Svako ko im stane na put, oni blate, reze, ujedaju, napadaju... Prete, bahate se...

Pa onda sto ne biste glasali za te patriote, koji Srbiju stite od:
Američkih krvoločnih zločinaca
Germanskih nacista
Vatikanskih pedera
»Domaćih pedera«, od Amera antisrpski izdresiranim, izdajnicima!
 

Back
Top