Gde ste?

Putuješ?
Tebi je vožnja do Ade Ciganlije putovanje?
Ako ja ovde nešto razumem...
Не баш тако буквално... Потребно је време да се истражује околина.

Иначе сам још пре неколико година, док је мој фотоапарат био новотарија па сам "шкљоцао" врло често, прошао неке крајеве, обале... На пример, био сам на Ади, прешао сам од улаза па до моста па онда спољном страном док год је било икакве стазе.
У том периоду сам био први пут и на Земунском кеју, Ади Хуји (много пре него што су затворили улаз из Вишњићке)...

Не баш тако буквално... Потребно је време да се истражује околина.

Иначе сам још пре неколико година, док је мој фотоапарат био новотарија па сам "шкљоцао" врло често, прошао неке крајеве, обале... На пример, био сам на Ади, прешао сам од улаза па до моста па онда спољном страном док год је било икакве стазе.
У том периоду сам био први пут и на Земунском кеју, Ади Хуји (много пре него што су затворили улаз из Вишњићке)...

Neke stvari ne razumem, ali nije bitno neću da potežem stvari bez razloga... :lol:

Što se tiče Huje...
Zatvoren je jedan ulaz i to za kola, uvek su postojala 2, jedan kojim su obično išla kola, kojim se inače ide u fabriku kartona, sad su tu još mnoge stvari i drugi koji nije bio pravi put za kola, već za nas pešake (to je put kod BIG-a) ali su ga koristili i bezobrazni vozači.
Pošto je taj put bio neuslovan za saobraćaj, jer kad naiđu dvoja kola svaka iz suprotnog smera, jedan mora da stane da se pomeri u stranu da bi ovaj drugi prošao, a mi pešaci bež' u travu...ajde kod onih koji su sami, ali tu dolazi mnogo majki sa malom decom kako u kolicima tako i onima koji voze male bicikle, rolere itd...
Zato sam ja sedela na glavi predsedniku opštine da se to obeleži samo za pešake.

Onaj prvi iz DS nije uopšte bio kooperativan, zato smo ga i smenili. Došao je drugi koji je stvarno uradio sve što je moglo.
Prvo je postavljena ona prepreka koja se stavlja kada se radi neki put, međutim ove budale od vozača koje tu dolaze, stanu, pomere to i nastave, ugrožavajući nas pešake. Kad to nije urodilo plodom, stavljena je velika betonska pregrada, a onda je i sam put bio obezbeđen ali nigde ne piše da nije za kola jer to uopšte i nije pravi put, pa se nažalost neki vozači i dalje prave blesavi i provlače kojekuda da bi uštedeli 300m normalnim putem. :dash:

Ovima iz grada su ruke vezane jer je to privatna imovina pa ne mogu nešto više...
još jedna srpska priča...

Gledam svitanje...

1654049076744.jpg

Svanuo je prvi Jun! :D

Platine, šta je ovo, gledam danas po Despota Stefana na više mesta sa sve zastavicama
ND - Novi Dorćol 🤔

Pogledajte prilog 1165939
Нови "блок" на месту бившег Давида Пајића... У некадашњој Ђуре Ђаковића, сада Венизелосовој (кроз коју су провучене линије за тролу, из Жоржа Клемансоа па све до Цвијићеве).

Аутобуска станица је у близини, постоји пешачки прелаз пре и после насеља.
Нисам још видео станаре који се усељавају, али се једна кладионица уселила.... И преко пута ње, у једној од старијих зграда, друга... :roll:

Нови "блок" на месту бившег Давида Пајића... У некадашњој Ђуре Ђаковића, сада Венизелосовој (кроз коју су провучене линије за тролу, из Жоржа Клемансоа па све до Цвијићеве).

Нисам још видео станаре који се усељавају, али се једна кладионица уселила.... И преко пута ње, у једној од старијих зграда, друга... :roll:
Uskoro će nas sve pretvoriti u kladioničare

Uskoro će nas sve pretvoriti u kladioničare
Клађење и кладионице треба забранити. Ђавоља работа.
Прво што се хоће леба без мотике, што је само по себи довољно лоше, друго што неки покушавају да се ослоне на туђ рад, на који уопште не утичу.

Ali ne razumem čemu te reklame na stubovima i još zastavice pride, zarad nekog bloka zgrada? :dash:

Back