- Poruka
- 545.951
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Преживела, вероватно са трајним последицама ал то је прича стара колко и ја![]()

Ето, шта ти је искуство![]()
Rekla sam ti da ćeš preživeti![]()

Ето, шта ти је искуство
Сад само још пар дана да се опоравим![]()
До јесени, рецимоUzmi slobodne dane koliko ti treba![]()

ово је допунски час...остало шта је поскупело, не тиче ме се.Pa gde sad kad su poskupeli![]()

posle duzeg vremena u Cacku, u svojoj kuci...kosim travu danas....malo malo pa gasim makinu i prucim se u krevet...pa opet...
matoro to, pa podgojeno, pa bez kondicije....![]()
bas komentarisah usput...despotovica mala....deluje mi, nikad manja...I ja se kanim u GM i nikako da krenem![]()
bas komentarisah usput...despotovica mala....deluje mi, nikad manja...
Najjeftiniji ti bus feniks, ide iz ns za zlatibor...
npr.Bg-Cacak povratna penzionerska 800 din....a pri tom vazi godinu dana, i mozes povratnu iskoristiti iz istog pravca, ne mora otud povratak...obozavam ih, stari cisti busevi, prostrani, mesta za noge ihaj
bas komentarisah usput...despotovica mala....deluje mi, nikad manja...

ovaj bus koji spominjem ide preko milanovca.Od kada je napravljen Miloš Veliki, mnogo manje buseva ide preko Milanovca, on je postao slepo crevo.
Umesto kao ranije da kad god odem na stanicu, tamo bude bar 3 busa koji idu do BG, sada ih ima samo nekoliko u toku dana. Zato sam i krenula sa onim taksistima da putujem.
Dođu po tebe na adresu, odvedu te na adresu, jeste malo skuplje ali mnogo komfornije.
ovaj bus koji spominjem ide preko milanovca.
linijski taxi za cacak je 1300 d, ali me nervira jer pozadi sede tri putnika.
Vise puta sam nalazila prevoz preko blabla aplikacije, uvek one koji kao taxi, dodju po mene na adresu i odvezu me na adresu. Iza je max 2 putnika, a placala sam 600, 700 ili 800... Kako ko trazi
Vrlo su mi pozitivna iskustva sa njima
brate, to su medjugradski..bitno je da jedan ide ujutru, jedan u podne, jedan popodne i jedan uvece
sta ce ti cesce.. namestis se prema satnici.

to sad zavisi gde zivisDa ne govorimo šta će biti kad i autobusku izmeste na NB, tek tada će biti haos.
Pola puta provedeš da dođeš do autobuske![]()
to sad zavisi gde zivis
da si na novom beogradu bilo bi ti preko puta stana
evo pricalica i regina mogu pesaka do stanice![]()

trenutno, slanje posiljke sa Ca taxijem kosta 700 din....bar za moju lokacijuI da @greba ako nisi znala sa čačanima možeš i paket da pošalješ i jeftinije će te koštati nego poštom.
Kako zavisis od nekoga?Ne bih se usudila da idem sa blabla, da zavisim od nekoga, platim i putujem kako ja hoću i ne boli me glava.
trenutno, slanje posiljke sa Ca taxijem kosta 700 din....bar za moju lokaciju
Pre bilo 500 d
Kako zavisis od nekoga?
Ja do sada isla 9x, vreme polaska se zna, dodje uzme me, iskrca me na zeljenu adresu, bez puno ljudi u autu i bez cimanja
a vozac autobusa ti je poznatPa dobro ti si koristila, meni to nije nešto pouzdano, niti bih volela da me vozi nepoznata osoba.