Gde ste?

:dash:

Screenshot_7.png

ево, пијјем прву јутрањеу кафу, размишљам о инћунима и лепом јутру. једино ми мачак досаћује, намерачио се да ме подигне из кревета.
...или да ми отме инћуне :eek:

i ja mislim da ce biti ranije gotovo kako napreduju radovi ..ali bolje da napisu septembar a prorade u avgustu nego kao veske, da napisu kraj aprila a nece ni do kraja jula ovo setaliste

Gde je ovo Lucky, i tamo u Našem kutku sam ti napisala da je ona fotka, koja je snimljena na ovom potezu prelepa :D
Ovo je fotkano na potezu uz Bačko Topolsko jezero ili kako ga neki zovu Zobnatičko jezero zbog Ergele Zobnatica.Pre nekoliko godina napravljen je put(tucanik) koji prati konfiguraciju jezera tako da ga možeš skoro celog obići biciklom,peške a i autom jer sa druge strane jezera je i asfalt.To je od moga mesta nekih 7-8 km u jednom pravcu ali ako pravim malo veći krug od kuće i polukrug oko jezera mi bude više-manje 22 km.Voda nije toliko bistra ali čista i pogodna za kupanje u letnjim mesecima.Dolaze ovde i iz udaljenih gradova pogotovo iz Subotice.Imaš kioske sa hranom,pićem,tuševe itd. Ali za više ako te zanima proguglaj.
Pozdrav!

Ovo je fotkano na potezu uz Bačko Topolsko jezero ili kako ga neki zovu Zobnatičko jezero zbog Ergele Zobnatica.Pre nekoliko godina napravljen je put(tucanik) koji prati konfiguraciju jezera tako da ga možeš skoro celog obići biciklom,peške a i autom jer sa druge strane jezera je i asfalt.To je od moga mesta nekih 7-8 km u jednom pravcu ali ako pravim malo veći krug od kuće i polukrug oko jezera mi bude više-manje 22 km.Voda nije toliko bistra ali čista i pogodna za kupanje u letnjim mesecima.Dolaze ovde i iz udaljenih gradova pogotovo iz Subotice.Imaš kioske sa hranom,pićem,tuševe itd. Ali za više ako te zanima proguglaj.
Pozdrav!

Hvala :D

опет јутарња кафа. субота, а будим се рано, јер идем на допунски час вожње у 7.45.
причалица је вечити полазник ауто школе. рекоше да фали још мало, па да ми дигну споменик :lol:

Pa gde sad kad su poskupeli :malav:

Присутан, присутан... :bye:

Evidentirano! :lol:

Back