- Poruka
- 55.085
Чекам неког.Pa zbog vetra
A što si ti dežurna?
Па не дува сад. Лепа је ноћ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чекам неког.Pa zbog vetra
A što si ti dežurna?
Чекам неког.
Па не дува сад. Лепа је ноћ.

да. лепо место, видик одличан.Przar?![]()

mislim da sam video na tabli da pise da ce proraditi u septembru
Имам и ја нову фотку, него не постигох да окачим

Evo razradjujem nogu biciklom, i uživam u prirodi!
Pogledajte prilog 1148513
Ovo je fotkano na potezu uz Bačko Topolsko jezero ili kako ga neki zovu Zobnatičko jezero zbog Ergele Zobnatica.Pre nekoliko godina napravljen je put(tucanik) koji prati konfiguraciju jezera tako da ga možeš skoro celog obići biciklom,peške a i autom jer sa druge strane jezera je i asfalt.To je od moga mesta nekih 7-8 km u jednom pravcu ali ako pravim malo veći krug od kuće i polukrug oko jezera mi bude više-manje 22 km.Voda nije toliko bistra ali čista i pogodna za kupanje u letnjim mesecima.Dolaze ovde i iz udaljenih gradova pogotovo iz Subotice.Imaš kioske sa hranom,pićem,tuševe itd. Ali za više ako te zanima proguglaj.Gde je ovo Lucky, i tamo u Našem kutku sam ti napisala da je ona fotka, koja je snimljena na ovom potezu prelepa![]()
Ovo je fotkano na potezu uz Bačko Topolsko jezero ili kako ga neki zovu Zobnatičko jezero zbog Ergele Zobnatica.Pre nekoliko godina napravljen je put(tucanik) koji prati konfiguraciju jezera tako da ga možeš skoro celog obići biciklom,peške a i autom jer sa druge strane jezera je i asfalt.To je od moga mesta nekih 7-8 km u jednom pravcu ali ako pravim malo veći krug od kuće i polukrug oko jezera mi bude više-manje 22 km.Voda nije toliko bistra ali čista i pogodna za kupanje u letnjim mesecima.Dolaze ovde i iz udaljenih gradova pogotovo iz Subotice.Imaš kioske sa hranom,pićem,tuševe itd. Ali za više ako te zanima proguglaj.
Pozdrav!

опет јутарња кафа. субота, а будим се рано, јер идем на допунски час вожње у 7.45.
причалица је вечити полазник ауто школе. рекоше да фали још мало, па да ми дигну споменик![]()

Присутан, присутан...![]()

Gde je to?mislim da sam video na tabli da pise da ce proraditi u septembru
Gde je to?
Hvala Kiki..Ugao Despota Stefana i Cvijićeve