Gde kupiti, naci u BG-u...?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Teško da ćete mi moći pomoći, ali ako neko zna ima li negdje da se kupi ovakva šolja (ali baš ovakva, sa ovom slikom i oblikom), neka mi javi.

Ako nema, onda mi bar recite gdje mogu pogledati, ima li gdje prodavnica sa širokim izborom šolja, da mogu potražiti....

rszolja.jpg

cini mi se da sam videla na terazijama u podzemnom prolazu prodavnicu samo sa soljama.
a sigurna sam da ima veliki izbor u dve prodavnice (ono...sve za 100d...) u sarajevskoj,otprilike preko puta americke ambasade je jedna,a druga malo nize,ka velikom maksiju

A de ja da kupim neke normalne farmerke do 3.500 a da nije na (kineskom) buvljaku, sajmu ili u bloku 70. Dakle neke normalne, mogu i nase ali bih mozda pre neke strane. Samo mi je problem da nadjem velicinu W36 T36/34 :) Prvenstveno bih neke tamnije teget samo ne sa 10000000 aplikacija i rajsfeslusa, vec nesto moderno

A de ja da kupim neke normalne farmerke do 3.500 a da nije na (kineskom) buvljaku, sajmu ili u bloku 70. Dakle neke normalne, mogu i nase ali bih mozda pre neke strane. Samo mi je problem da nadjem velicinu W36 T36/34 :) Prvenstveno bih neke tamnije teget samo ne sa 10000000 aplikacija i rajsfeslusa, vec nesto moderno

novopazarci imaju veliki butik u ul.gundulicev venac 5

kakvih lona ima:zaljubljena:

samo da se javim...poruceno, stize za tri( i slovima:tri) meseca. :bye::klap::super::eek:

verovatno dajrektli iz Japana...vozom, ili nekom dilizansom.

al` vazno je da stize, valjda me nisu nalozili bezveze, fin neki gdin se javio.

zasto li im treba 3 meseca da mi je znati :think:

mada,kad malo bolje razmislim,mom muzu su za narukvicu( za neki sat kupljen u BPM u Bgd.), koja je trebala da stigne iz Italije rekli da je rok isporuke 60 dana..i nikad nije stigla :lol:

gde da kupim one 4 kuglice koje kad pustim jednu da udari ove u sredini pomeri se ona na drugom kraju? :lol:

U Uscu i u DC-u imas u holu u prizemlju one zavajebancije tipa olovka koja izgleda kao super lepak isl. mislim da tu ima
Teško da ćete mi moći pomoći, ali ako neko zna ima li negdje da se kupi ovakva šolja (ali baš ovakva, sa ovom slikom i oblikom), neka mi javi.

Ako nema, onda mi bar recite gdje mogu pogledati, ima li gdje prodavnica sa širokim izborom šolja, da mogu potražiti....

rszolja.jpg

Ne znam ima li bas takva, ali te sa slikama zivotinja imaju u Conformi, ono Forma ideale, ali sitnice za kucu.

Back