Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
gde da kupim one 4 kuglice koje kad pustim jednu da udari ove u sredini pomeri se ona na drugom kraju? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a sto ja imam soljuuuu
kad sipas vruce,muskarac ostane bez gaćerona (nije kupljeno kod nas)
cini mi se da sam videla na terazijama u podzemnom prolazu prodavnicu samo sa soljama.
a sigurna sam da ima veliki izbor u dve prodavnice (ono...sve za 100d...) u sarajevskoj,otprilike preko puta americke ambasade je jedna,a druga malo nize,ka velikom maksiju

a sto ja imam soljuuuu
kad sipas vruce,muskarac ostane bez gaćerona (nije kupljeno kod nas)

I sve mu se vidi?

Teško da ćete mi moći pomoći, ali ako neko zna ima li negdje da se kupi ovakva šolja (ali baš ovakva, sa ovom slikom i oblikom), neka mi javi.
Ako nema, onda mi bar recite gdje mogu pogledati, ima li gdje prodavnica sa širokim izborom šolja, da mogu potražiti....
![]()

ne mogu da verujem da branaaaaa ima pitanje.
volim ga![]()
![]()

i on tebe voli..i jos vise ce te voleti kada nanjusis gde ima ovaj kais da se kupi :-*![]()

ladno sam bio na tom sajtu i nisam video .....

Prvenstveno bih neke tamnije teget samo ne sa 10000000 aplikacija i rajsfeslusa, vec nesto modernoA de ja da kupim neke normalne farmerke do 3.500 a da nije na (kineskom) buvljaku, sajmu ili u bloku 70. Dakle neke normalne, mogu i nase ali bih mozda pre neke strane. Samo mi je problem da nadjem velicinu W36 T36/34Prvenstveno bih neke tamnije teget samo ne sa 10000000 aplikacija i rajsfeslusa, vec nesto moderno

samo da se javim...poruceno, stize za tri( i slovima:tri) meseca.
verovatno dajrektli iz Japana...vozom, ili nekom dilizansom.
al` vazno je da stize, valjda me nisu nalozili bezveze, fin neki gdin se javio.

gde da kupim spenserice? (ovi iznad 38 godina znaju na šta mislim).
gde da kupim one 4 kuglice koje kad pustim jednu da udari ove u sredini pomeri se ona na drugom kraju?![]()
Teško da ćete mi moći pomoći, ali ako neko zna ima li negdje da se kupi ovakva šolja (ali baš ovakva, sa ovom slikom i oblikom), neka mi javi.
Ako nema, onda mi bar recite gdje mogu pogledati, ima li gdje prodavnica sa širokim izborom šolja, da mogu potražiti....
![]()