Gde kupiti, naci u BG-u...?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
http://www.yellowpages.rs/sr/Trgovački-centar/Knjižare/f

Spisak na yellowpages... Mislim da mozes da nadjes i u svom kraju ;)

p.s. vidjao sam i po kioscima, mada je broj kioska dosta smanjen, nije to kao nekada

Pa neću valjda sve knjižare da obilazim? :D Pretražio sam jedno 20 knjižara po čitavom Starom gradu, ako ne i više. Mnogi se čude kako društvene igre tražim po knjižarama, a neki imaju samo riziko ( :dash: ) i to je to. Može li me neko uputiti na neku knjižaru koja bi mogla imati?

Po kioscima? Hm, npr?

Bila dugo godina da se kupi u knjižari u Vasinoj, a sada... neam pojma :think:

Bio sam u Vasinoj, nema.

jednom su mi trebale klompe veceg broja iz apoteke.uvalila sam se u fotelju,uzela papir i olovku,`zute strane` i redom zvala/telefonirala apotekama.
kad sam dobila informaciju gde ima i adresu,otisla sa tamo i kupila.

kako ti se cini ideja da i ti igrice potrazis telefonom,mislim,nije zgodno tabati po ovoj `ladnoci

Okrenuo, jedno 50 knjižara. Polovina mi se smeje, a neki kažu da imaju Pictionary i Risiko.

Palo mi je na pamet da otvorim jednu temu gde bi jedni drugima ukazivali gde je, sta i kada na akciji a da u globalu nikoga pojedinacno ne reklamiramo.

Kupio sam u Metrou pre 7 dana automat za kafu marke WEG za neverovatnih 699 din sa godinu dana garancije koji radi besprekorno [otrovacu se od kafe].

Sada me zanima kupovina Plazma televizora neke manje dimenzije pa ako je neko cuo gde je najpovoljnije, da sledi neka akcija......

Хм, мени је потребан солидан копир по повољној цени :)
Ако негде видите или ви продајете, понуде на ПП, а може и овде ако су неозбиљније.
Шифра: само ново

Našla sam ali hvala u svakom slučaju...Pa evo ako možda još nekoga zanima,to štampanje može da se odradi u "Copy planet"-u na Zelenjaku a nije ni skupo.
I moram da priznam da sam se baš prijatno iznenadila...Color A4 sa njihovom majicom 400 din :)

Back