Gde kupiti, naci u BG-u...?

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U bloku 67 na Novom Beogradu.ukupno 80.000 m2
DeltaCentar67-1.jpg

Kod Autokomande daleko veci od Merkatora 200.000 m2.Cuveni lanac odece "ZARA" je vec otkupio 1500m2 prostora

mallOfserbia2-1.jpg

mallOfserbia1-1.jpg

BOLEST !!!

Ma nije valjda da se otvara novi trzni centar . Zamisli naziv tvoje teme , gde naci i gde kupiti , kao da u Beogradu ne postoji nijedna prodavnica ili trzni centar - ima ih mali milion .

Наишла сам на једну сјајну презентацију Београда, па сам тим поводом желела да чујем и ваше мишљење на ту тему.

Како сте задовољни маркетиншком презентацијом Београда?

Шта је то што у Београду треба посебно истаћи, у маркетиншком смислу?

Шта Београд објективно нуди својим житељима, а шта туристима?

Значи Београд и маркетинг...:)

SEKEND HEND u prevodu druga ruka što ukazuje na već nošenu garderobu.
Ipak ja sam uspeo da nabavljam robu eksta klase gde je 90% i više nova sa rasprodaja iz nemačke. Često na carini ima problema, jer kad vide robu malo negoduju da to nije polovna.
Ako želite da se uverite i u niske cene iste, posetite prodavnicu izmedju glavne autobuske stanice i Grčkog konzulata u Nišu.
Verujte svojim očima.

P.S. Samo zato što odevni predmet nosi neadekvatnu numeraciju (manja numera u odnosu na veličinu) biva dato na rasprodaju i ako se tada ne proda ide po Second Hand Shopovima.....

Vidjala sam dosta tih Second Hand shopova po gradu, ali ne znam kako se krecu cene, niti kakva je roba... Ima jedan u Sarajevskoj, blizu Zeleznickog muzeja; ima jedna u Narodnog fronta, skoro na samoj raskrsnici sa Kneza Milosa, ima jedan u Carice Milice (ili u Kneza Lazara, nikad nisam sigurna gde jedna pocinje, a druga se zavrsava...) ... Sigurno ih ima jos...

Back