kakav bre licni stav prvog coveka eumislim da je to njen liucni stav i da do toga nece doci

jedino njeno licno moze biti da krisom prdne ako je jela grah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav bre licni stav prvog coveka eumislim da je to njen liucni stav i da do toga nece doci

Nema ona prava na lični stav u javnnim izjavama.mislim da je to njen liucni stav i da do toga nece doci
pa ne moze konju jedan tecni gas tako
mora da se prvo preradi u gasovito stanje ybt...![]()

Па то је онај њихов (ЕУ) чувени штап са шаргарепом.mislim da je to njen liucni stav i da do toga nece doci
А не, знамо како Нато говеда поштују потписане споразуме...Resenje je da se Rusi povuku a Ukrajina potpise da nece u NATO pakt npr. u narednih 10-20 godina i slicno.
Nema ona prava na lični stav u javnnim izjavama.
ovo ko kad sam se pravio pametan u artiljeriji kad mi kaze sad 50metara desno a ja pametan pitam oficira a jelte sto 50 kad je ona prethodna 120ica razhebala sve u krugu od sto metaraшта не може, све може, нека монтирају постројења на носач авиона ...
таласократија све може, немој ти тамо да причаш како не може...![]()

Па то је онај њихов (ЕУ) чувени штап са шаргарепом.
На крају остаје само штап, ез јужуал.
... посебан ГМО производ и озбиљан пројекатPa,ako je dogurao do toga da preti upotrebom atomskog naoruzanja u napadu na suverenu drzavu, koja ga nema, onda nema vise nikakvih varijantiLicno ne verujem u varijantu da se Putin povuce ..Ne bi ulazio u ovu vojnu operaciju a da nije razmotrio sve varijante
Jedino ne znam da li je ocekivao ovakav odgovor Evropske unije
Не бре.
Амери имају вееелику , највећу шаргарепу за Немце...
Сад иде мегашаргарепа, а нашли су и мегамагарицу
Rešenje je jako jednostavno.Ono sto me zanim sa ovom temom je postoiji li rešenje za ovaj sukob i koje je ?
tis bas ono pametan?Pa,ako je dogurao do toga da preti upotrebom atomskog naoruzanja u napadu na suverenu drzavu, koja ga nema, onda nema vise nikakvih varijanti

Него, шта кажеш за Белорусију, односно, за њихову одлуку?
https://www.pbs.org/newshour/world/...at-does-that-mean-for-the-risk-of-nuclear-wartis bas ono pametan?
putin pretio ukrajini atomskim oruzjem
ukrajinu moze sa perorezima da sravni sa zemljom da hoce
pa el si razumeo kome preti atomskim?

Ruska ratna doktrina podrazumeva upotrebu nuklearnog oruzja kratkog dometa u konvencionalnom sukobupa el si razumeo kome preti atomskim?![]()
Rešenje je jako jednostavno.
Rusi trebaju priznati, da su Belorusi i Malorusi (Ukrajinci) svoj narod, a ne Rusi, isto kao, da su Belorusija i Ukrajina samostalne zemlje, a ne Ruske zemlje. Isto tako treba da odustanu od pokušaja uspostave Ruske Imperije na području bivšeg SSSR sa strahovladom, nego da te zemlje privuku u svoju sferu, ako ih tamo žele, ekonomijom.
Ukrajinci moraju napraviti korak ka direktnoj demokratiji i federalizirati zemlju.
Ali to je teško, jer kako znaš, eto, na Balkanu primjerice Bugari tvrde, da su Makedonci ništa drugo nego Bugari, a Srbi, da su Bošnjaci poturice, znači Srbi, koji su prešli u muslimansku vjeru, a Hrvati pokatoličeni Srbi. Zašto bi Rusi bili drukčiji?
jokRuska ratna doktrina podrazumeva upotrebu nuklearnog oruzja kratkog dometa u konvencionalnom sukobu
Verovatno hoce da napravi veliko parkiraliste od Rusije, pa zato preti zemljama koje imaju nuklearno naoruzanje (po tebi).Amerikanci imaju bombardere sa atomskim naoruzenjem 24 sata u vazduhu, i imaju podmornice/brodove sa nuklearnim projektilima.Napad na americki kontinent nece spreciti nuklearni odgovorjok
ovde je direktno pretnja upucena strani u sukobu koja dostavlja naoruzanje ukrajini, a to se odnosi na usa i deo eu
i to je bilo eksplicitno
a za ukrajinu rekoh... da je hteo aerodrom od ukrajine, do sad bi ga napravio.
Како ми јављају када су Руси данас видели (будале надрогиране нацистичке) кога је Зеленски послао у Белорусију, појачали су дејства

Ovde se vidi ko laže. Još do pre par dana proruski mediji su ismijavali zapad, kako vrišti o Ruskoj agresiji na Ukrajinu, jer eto Putin rekao, da samo vježbaju i ne planiraju agresiju na Ukrajinu. Onda tvrdnje, da je Ukrajina krcata zapadnim naoružanjem, a sada se pokazuje, da jadnici nemaju skoro ništa, odnosno imaju staro gvožđe ostalo još iz vremena SSSR, te mole za pomoć NATO, da im šalje neku mrvicu. Eto, tamo na istoku Ukrajine, je po proruskim medijima i propagandi, ništa više, ništa manje, nego ¨"Wehrmacht" ukrajinskih fašista i nato vojnika, koji će "olujom" počistiti jadne LNR i DNR. Gdje je ta strašna armada? Znaš gdje, nema je nigdje, jer si je Ukrajina ne može priuštiti. Sve vreme čitamo, kako eto Ukrajinski fašisti kolju nejać u Dombasu i Lugansku, kad odeš gledati ono ubijeno ukupno oko 13000 i to skoro ravnomjerno na obe strane, u glavnom vojno osoblje i to od početka konflikta 2014. Jedino što zaborave ti proruski mediji da kažu, je koliko su proruski separatisti prognali proukrajinskog stanovništva sa svojih ognjišta i tako promjenili etničku strukturu u LNR i DNR. Zanimljivo, da "ukrofašisti" eto to ne rade ni Rusima, ni Poljacima, ni Rusinima....koji su ostali ispod fašističke hunte u Kijevu. Zar ne bi trebalo biti kontra?У сваком рату, прва жртва бива истина. Тако је и у овој украјинској драми.
Прозападна медијска машинерија, у служби бјелосвјетског олоша који на жалост контролишу и 80% медија у Србији, ради пуном паром, измјењују се лажни извјештаји са ратишта са демонизацијом тих "злих Руса".
Тако и извјештаји о хиљадама погинулих Руса, стотинама униптених тенкова, авиона, празноглава грла умова све више контаминираних русофобијом ће то прогутати.
У рату се гине, трпе се губици, опет по тој пропаганди ратни губици Руса су 10ак или више већи него на страни снага антируског режима у Украјини. У историји ратовања се није десило да страна која остварује доминацију на терену и врши брзи продор има веће губутке, никад, а овдје Руси остварују и доминацију и врше брзе продоре, што говори колико су то будаласте лажи.
Заправо, сви ти антируски кругови на западу су забезекнути брзином руског продора у само 4 дана (они који гледају рат као видео игрицу и не разумију баш војну материју), зато и грозничава пропаганда све у циљу како би окуражили кијевском режиму оданупопулацију на борбу и како би ескалирао сукоб и било што више крви.
Рат је лако започети, тешко га је завршити, клицу мржње је лако посејати, тешко ју је касније искоријенити.У Украјини су ствари пошле по злу 2014-е са Мајданом, клица мржње је посејана, посејали су је и рат изазвали западни хушлачи и пронацистички режим након преврата у Кијеву. Људи Донбаса ту и немају избора, бране своје право на постојање, и Русија нема избора, нити могу нити имају право свој народ оставити на милост пронацтичком режиму, зато и ова превентивна војна ација, превентивна да се спречи украјинска "Олуја" и погром Руса те сатирање и проруски наклоњених Украјинаца и било чега руског.
Ту рјешење зависи само и искључливо од режима у Кијеву, само од њих. Како је у питању пронацистичка олош која ће слушати западне менторе којима је сукоб у интересу и неће марити за све народе Украјине, до рјешења ће се тешко доћи.
Ја га не видим, посебно што дежурни изазивачи хаоса потпирују страсти, опасно раде да се рат што више распламса.
За све народе у овој украјинској трагедији коју су узроковали уз помоћ корисних идиота у Кијеву они који и нама деценијама само зло пројектују, не постоји добар епилог, постоји рђав и рђавији, што је најгоре анимозитет између два братска народа ће дуго тињати. Ако је ишта добро, показало се и да дежурним изазивачима криза и хаоса не мора ићи увијек по плановима. а у Украјини су им се планви очигледно изјаловили.
Ukrajinci mlate cifre koje im se svidjaju, da podignu moral svojim ljudima, nista vise.Pominje se cifra od "cca 5000 poginulih" ruskih vojnika za 5 dana a Rusija ne kontroliše ni jedan veliki ukrajinski grad.
Da li je Putin iznenadjen ,odlukama EU,Saveta bezbednosti ,otporom Ukrajine i ovakvim razvojem dogadjaja.
Ono sto me zanim sa ovom temom je postoiji li rešenje za ovaj sukob i koje je ?
Neka se spremi Iran, mi smo odavno spakovani.Ukrajinci mlate cifre koje im se svidjaju, da podignu moral svojim ljudima, nista vise.
Putin je vrlo dobro znao sta ga ceka, i da dok je on na vlasti Rusiji nece biti mesta u svetu kakav je danas. Moje misljenje ja da ce da ispuni sta je namerio i kad se ucvrste teritorije koje oduzimaju, gde vecinom zive Rusi, a posle toga da se povuce u ilegalu, ili u Sibiru ili na nekom tropskom ostrvu i da penziju provede u pecanju.
Inace kako rece kolega, neki dogovor postoji, samo cekam da vidim koga ce Ameri da demokratizuju sledece. Samo da to ne budemo ponovo mi.
Kome preti?Verovatno hoce da napravi veliko parkiraliste od Rusije, pa zato preti zemljama koje imaju nuklearno naoruzanje (po tebi).Amerikanci imaju bombardere sa atomskim naoruzenjem 24 sata u vazduhu, i imaju podmornice/brodove sa nuklearnim projektilima.Napad na americki kontinent nece spreciti nuklearni odgovor