- Poruka
- 36.043
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro, to je lepo. Omakne se i njoj ponekad da uradi ili kaže nešto dobro. Veoma retka pojava doduše.
I kad izvučeš samo jednu rečenicu iz cele priče, dobiješ ovakav post"Predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Srbija u potpunosti podržava Ukrajinu u procesu pristupanja Evropskoj uniji (EU) i da parlamentarne grupe prijateljstva dvije zemlje dobro sarađuju po tom, kao i drugim pitanjima."
A kakve veze ima da li Srbija pordržava Ukrajinu u EU ili ne?
bukvalno nikakve, kao da je tasmanija podrzava, ali to je mantra da hipnotisu srbe koji ce uskoro za ukrama, mora neko da gine ubuduce, eu nece da se taj rat prekine, maja kalas naredila brnabi da sprema srbe kao topovsko meso, ako oce u eu, msm u nafo, da nas kaja podrziA kakve veze ima da li Srbija pordržava Ukrajinu u EU ili ne?
Ima neka tajna vezaRecimo da ima.
a ko ce da bije ruje? ne moze u eu, prvo moras na ruje, kao ukre, da malo krvaris gace, pa posle, tako su i oni, i jos ne ulaze u eu, kada ih dovoiljno izgoine, onda ce samo zemlja da udje, koji ce im stanovnistvo u eu? nego oce da im maznu retke minerale za badava, zato im pomazu da svi izginu, i nas litijum bi tako dobiliTo nagoveštava (prinudni) zaokret Srbije od Rusije ka EU.
Pa i Rusija podržava Ukrajinu u EURecimo da ima. To nagoveštava (prinudni) zaokret Srbije od Rusije ka EU.
Jok brale, ja sam samo zbunjenaI ti opet nisi zadovoljna, bas **** lud zbunjenog.
a oko mene mnogo ludih pa sam pomalo u strahu

Jok brale, ja sam samo zbunjenaa oko mene mnogo ludih pa sam pomalo u strahu
![]()
![]()
![]()
nema, nego da osnujete ministarstvo za rat kao tramp, pa da djuro osveti pretka koji je poginuo u rusiji, u tambovuIma li Srba da osude ovu NATO sluškinju i izdajnicu Kosova
Pitaj ove tvoje iz sns"Predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da Srbija u potpunosti podržava Ukrajinu u procesu pristupanja Evropskoj uniji (EU) i da parlamentarne grupe prijateljstva dvije zemlje dobro sarađuju po tom, kao i drugim pitanjima."
Payi ovo, ozbiljna državanema, nego da osnujete ministarstvo za rat kao tramp, pa da djuro osveti pretka koji je poginuo u rusiji, u tambovu
https://des.genealogy.net/ou1wk/search?lastname=macut
[td]Macut[/td][td]Pavao[/td][td]Mannschaft[/td][td]LstInfst.[/td][td]k. u. LIR. Nr. 26[/td][td]1. ErsKomp.[/td][td]Kroatien[/td][td]Topusko[/td][td]Vrginmost[/td][td]1890[/td][td]kriegsgef.[/td][td]Kozlow[/td][td]Gouvernement Tambow[/td][td]Rußland[/td][td]492[/td][td]1916-11-23[/td][td]492_33[/td]