bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.513
Ja lepo napisah da to konvertujemo u USD. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој молим те, и овако смо се једва изборилиJa lepo napisah da to konvertujemo u USD.![]()
На теми „Гдје је 1 евро” доларска конверзија је чисти спам! Отвори тему „Гдје је 1 долар” па ћу ти тамо све објаснити.Ja lepo napisah da to konvertujemo u USD.![]()
И шта сад оћеш? Орден за првоборца? Борачку пензију?Немој молим те, и овако смо се једва изборили![]()
Ne mogu vise da se macujem s timНа теми „Гдје је 1 евро” доларска конверзија је чисти спам! Отвори тему „Гдје је 1 долар” па ћу ти тамо све објаснити.![]()
Neku dobru pesmuИ шта сад оћеш? Орден за првоборца? Пензију?
Знам... „Ако те се сете, сете те се...”
nadrkljiva se rodila, jbg, a sad mi teško da se menjamMnogo si srećo nadrkljiva.
Nemoj, svi smo ovde manje više drugari.
Ako i nismo, bićemo vremenom
Zezanje.
ja sam samo čekao da neko sns optužiNiko ne računa inflaciju.
Uzrujali su me ovi što su u parlamentu napravili cirkus.Lezi, odmori, ovih dana je bilo ,,jajastičnih,, vijesti na sve strane.![]()
Ако је та пензија 1 еуро, онда нека хвала.И шта сад оћеш? Орден за првоборца? Борачку пензију?
Знам... „Ако те се сете, сете те се...”
Помоћник је снс.ja sam samo čekao da neko sns optuži
To je jedan kolektiv, samo dva direktora.Uzrujali su me ovi što su u parlamentu napravili cirkus.
![]()
Ko to radi?ja sam samo čekao da neko sns optuži
šala mala neuspjelaKo to radi?
Stvarno, ko je taj?Ko to radi?
А да оснујемо пленум Крсте, а? Цијеним да би након једнодневне блокаде вратили све спамове из посљедњих 7 година и трајно бановали оне који нису имали ниједан спам.Opet mi neko pametan obrisa poruku
Kako vam bre nije dosadno to vise![]()
Samo uz validne dokaze mogu tako.А да оснујемо пленум Крсте, а? Цијеним да би након једнодневне блокаде вратили све спамове из посљедњих 7 година и трајно бановали оне који нису имали ниједан спам.![]()
Оћеш пленум или правну логику, одлучи се, не може обоје!Samo uz validne dokaze mogu tako.
Ukoliko dokazu da jeste spam, ok.
Sud.Оћеш пленум или правну логику, одлучи се, не може обоје!![]()
Necu vise da se igram pod tim uslovima!Поднеси тужбу и проћи ће ти исто као и спам порука... само је одједном нема.
Него, нешто рачунам... По Крсти се масовно позива на бојкот Максија, Лидла и сл. јер су подигли цијене у небеса... а богами поскупили су и уписи на Крсти, драстично. Види, ако ти од 10 уписа обришу 7, потрошила си батерије за 10 уписа на само 3 која су остала, дакле поскупио ти упис за читавих... ај израчунај колико посто!
Ето нама нове темице...![]()
Значи бојкот!Necu vise da se igram pod tim uslovima!