Keep your's Faith
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
cupe mi nesto sumljiv, sinoc je bio prazan oko 2h... nisam bio tamo neko vreme, al cujem da su uveli minimum 21 god za ulazak...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cupe mi nesto sumljiv, sinoc je bio prazan oko 2h... nisam bio tamo neko vreme, al cujem da su uveli minimum 21 god za ulazak...

ebo ih ja i njihov minimum za ulazak...kao minimum za ****** je 18, a za muske 21 sam po sebi propis mi nije jasan... prvo, zasto mushki moraju imati 21, a drugo zasto onda unutra vidjam decu koja jos nisu ni punoletna...
![]()
kupe je isto fensi mesto kao i bjanko...e seremi se od takvih kafica...prvo sto bih uradio a to je : zatvaranje cele njegoseve, ukloniti kafice i napraviti bulevar cveca, svakog petka u 12h na kraju ulice koncert beckih decaka![]()

Ja preporucujem caffe Kula, dobar provod.Cetvrtkom svira Sloba, petkom Laguna bend, subotom Carli i Vlada a nedeljom valjda Impuls bend.

Ja preporucujem caffe Kula, dobar provod.Cetvrtkom svira Sloba, petkom Laguna bend, subotom Carli i Vlada a nedeljom valjda Impuls bend.
u Pancevo dodjem povremeno, i najlepse su Slobodine kafane, one dve u parku![]()

ume tamo biti mnogo bolje!U hadu u poslednje vreme nije lose ako nije jako velika guzva.Kupe mi je vise za dnevnu neku varijantu i trac partiju sa drugaricama
uz one njihove lepe cajeve!Ok mi je i voz

i fini pabic u Svetozara Miletica oni prave svirke uglavnom subotom...raspitacu se jos pa cu da javim ako ovo nije dosta