Gde izaci u Pancevu

• Začetnik teme Začetnik teme Mr X
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kupe je isto fensi mesto kao i bjanko...e seremi se od takvih kafica...prvo sto bih uradio a to je : zatvaranje cele njegoseve, ukloniti kafice i napraviti bulevar cveca, svakog petka u 12h na kraju ulice koncert beckih decaka :lol:

ebo ih ja i njihov minimum za ulazak... :roll: kao minimum za ****** je 18, a za muske 21 sam po sebi propis mi nije jasan... prvo, zasto mushki moraju imati 21, a drugo zasto onda unutra vidjam decu koja jos nisu ni punoletna... :roll:

kupe je isto fensi mesto kao i bjanko...e seremi se od takvih kafica...prvo sto bih uradio a to je : zatvaranje cele njegoseve, ukloniti kafice i napraviti bulevar cveca, svakog petka u 12h na kraju ulice koncert beckih decaka :lol:

Za oba posta :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

У петак, 19.12. у Блу Муну свира мој добар другар који редовно прави атмосферу тако да ако имате времена и недостатак идеја, а притом не идете нигде на славу (хух колико услова :D ) свратите тамо, могу скоро да вам обећам добар провод ;)

Bila u blu munu u petak nisam se bas odusevila svirkomz:(ume tamo biti mnogo bolje!U hadu u poslednje vreme nije lose ako nije jako velika guzva.Kupe mi je vise za dnevnu neku varijantu i trac partiju sa drugaricamaz:)uz one njihove lepe cajeve!Ok mi je i voz

petak 13.blue moon trouble heart ako si cuo za njih imaju svirku,petkom se dobre svirke odrzavaju i u coupe-u i helpu,skoprije se pustio u promet:) i fini pabic u Svetozara Miletica oni prave svirke uglavnom subotom...raspitacu se jos pa cu da javim ako ovo nije dosta;):)

Poslednja izmena:

Back