Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Hehe, hvala. A šta je benkica onda? Davno je prošlo otkako sam bila u toku s tom terminologijom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba da kupim poklon za decaka koji slavi 1. rodjendan =) e sad, volela bih da to bude nesto blesavo..npr. duks sa ludim natpisom, portiklica da pise 'mamino zlato', 'volim mlekce'...ovo sad ja lupam =)
zna li neko?
![]()
Benkica je majicica, obicno ispod nekog duksica (valjda sam pogodila)Hehe, hvala. A šta je benkica onda? Davno je prošlo otkako sam bila u toku s tom terminologijom![]()
Hehe, hvala. A šta je benkica onda? Davno je prošlo otkako sam bila u toku s tom terminologijom![]()
treba da kupim poklon za decaka koji slavi 1. rodjendan =) e sad, volela bih da to bude nesto blesavo..npr. duks sa ludim natpisom, portiklica da pise 'mamino zlato', 'volim mlekce'...ovo sad ja lupam =)
zna li neko?
![]()
zna li neko?
![]()
Meni se sviđa ono "misliš da sam slatka beba? treba da vidiš moju tetku!" - znam šta ću kupiti sestrinom detetu za deset, petnaest godina![]()
Tu sam ja uzela sestričini...Mislim, nije što je moja, al' je preslatka, svi joj prilaze, pipkaju, štipkaju, pa reko' da se i ja ovajdim od te popularnosti![]()
...ahahha...tetka 'vataš veze preko sestričine...![]()
Marketing ebg
Sve je u pronalasku pravog mesta za reklamu![]()
Jao, meni je i ona urnebesna..."ako ovo možeš da pročitaš, onda si dovoljno blizu da me presvučeš"
![]()
jel zna neko kako se odprilike krecu cene epilatora...braun-ovih ili phillips-ovih...?? i gde mogu da se kupe??![]()
![]()
de ima da se kupe žblajzne sa špicfonglicama, al mi trebaju s' obe leve ?
hvala![]()
http://www.tehnomanija.rs/katalog/epilatorijel zna neko kako se odprilike krecu cene epilatora...braun-ovih ili phillips-ovih...?? i gde mogu da se kupe??![]()
![]()
na buvljaku gledo i kazu da nema, imali su laneProbaj na buvljaku, ja sam ih pre tamo nabavljala ili kontaktiraj direkt proizvođača =)
Тражим мушку тамно љубичасту кошуљу...
Ако неко види негде, молим да ми јави...
Све ово што сам гледао по граду је недовољно љубичасто...![]()
ja sam juce muzu kupila u Delta City-ju jednu fenomenalno ljubicastu kosulju...
http://www.shop-in-beograd.com/7-camicie-5363.aspx
jedino sto je cena bezobrazna..al sta da se radi..prilika je zahtevala jednu takvu kosulju![]()
Хвала...
Код њих су око 5 000, ако се не варам...
Погледаћу...
ova koju sam ja kupila je bila oko 5000 i to zato sto je proslogodisnji model
ovogodisnji modeli kostaju 7000-8000 mamicu im
al stvarno su fenomenalne
imaju bar 5 vrsta ljubicastih..od one najsvetlije lila do skoro crne...![]()