Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kaiš, lep, jednostavan, neke neutralne boje i šnale....
sve što sam videla je nabudženo nekim velikim šnalama, nitnama, cirkonima a to mi ne treba pošto nemam ni jedan za početak mi treba običan, klasičan a opet lep : )

našla sam kaiš u bentonu, za 2000 dinara, ali sam našla i mnooogo dobru košulju u mangu, zan iste pare
e sada mene zanima da li mogu da nadjem ok kaiš za manje par, pa da onda lepo uzmem košulju, a da nastavim da tragam za kaišem ili jok?

našla sam kaiš u bentonu, za 2000 dinara, ali sam našla i mnooogo dobru košulju u mangu, zan iste pare
e sada mene zanima da li mogu da nadjem ok kaiš za manje par, pa da onda lepo uzmem košulju, a da nastavim da tragam za kaišem ili jok?

mm je nasoj cerki kupio lep kais u Manualu..cini mi se da je bio negde oko 1800 dindzi...
i to u onom Manualu na bulevaru...a bilo ih je jos celo brdo...u svim bojama i sa svim velicinama snale

pa da, to je ta cena, oko 2000, mada otićiću do manule avsakako
ali sam u dilemi, treba mi kaiš a košulja je sa druge strane kao iz snova, kroj, dezen, model, ma sve, i sad treba izabrati, pa se sve nadam da ću naći neki kaiš za 1000 dinara, al teško

pa da, to je ta cena, oko 2000, mada otićiću do manule avsakako
ali sam u dilemi, treba mi kaiš a košulja je sa druge strane kao iz snova, kroj, dezen, model, ma sve, i sad treba izabrati, pa se sve nadam da ću naći neki kaiš za 1000 dinara, al teško

Тешко ћеш да нађеш пристојан каиш за те паре осим на распродаји...
Мислим да у Мануалу немају распродаје...

a ja htela da ti kazem da kupis kosulju,dok se ne rasproda...a na neki kais ces vec naleteti :lol:

ne, ne jelena ne radi mi to!
neodlučna sam inače, po svakom pitanju, a pogotov sada, obe stvari mi trebaju, obe su mnooogo dobre i ope imaju potencijala da se rasprodaju
e sada za košulju sam bila sigurna da neću naći za manje pare tako baš dobru, al sam se nadala da će mi neko reći da kaiš hoću : )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back