Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То је превише...
За те паре може да се купи Зењина без проблема...

Мени и треба нека баш тамнољубичаста али ми глупо да дам толике паре за кошуљу... :(

pa i meni bi bilo glupo...i 5000 je velika cifra za kosulju ali kao sto rekoh prilika je bila specificna...zato sam se i odlucila...:confused:

pa i meni bi bilo glupo...i 5000 je velika cifra za kosulju ali kao sto rekoh prilika je bila specificna...zato sam se i odlucila...:confused:

И мени је специфична прилика... :(

Иначе, ја купујем на распродајама кад им баш падне цена...
А они толико спусте да се питам која има разлога да купује по пуним ценама... :)

И мени је специфична прилика... :(

Иначе, ја купујем на распродајама кад им баш падне цена...
А они толико спусте да се питам која има разлога да купује по пуним ценама... :)

ovo se i ja uvek pitam kad kupim nesto na rasprodaji...i svaki put kad se na pocetku sezone zaletim nesto da kupim po full ceni ja se lupim po prstima...:lol:

ovo se i ja uvek pitam kad kupim nesto na rasprodaji...i svaki put kad se na pocetku sezone zaletim nesto da kupim po full ceni ja se lupim po prstima...:lol:

Жене су по том питању нестрпљивије од мушкараца али су, с друге стране мушкарци често лакомисленији...

Ја сам пре пар година купио у Спрингфилду одличну кошуљу за неких 1 000 дин, а мој друг ју је два месеца раније платио 4 000 (то је тад било преко 50 евра).
Онда смо се срели и он је баш био љут на себе... :)
А сви знају да су спрингфилдове распродаје баш праве распродаје... :)

Жене су по том питању нестрпљивије од мушкараца али су, с друге стране мушкарци често лакомисленији...

Ја сам пре пар година купио у Спрингфилду одличну кошуљу за неких 1 000 дин, а мој друг ју је два месеца раније платио 4 000 (то је тад било преко 50 евра).
Онда смо се срели и он је баш био љут на себе... :)
А сви знају да су спрингфилдове распродаје баш праве распродаје... :)

Da, u Springfildu nikad ne treba kupovati nista preko 1500rsd, zato sto ce za pola godine biti najvise toliko :D Ja sam isto ko neka zenetina kad krenu te rasprodaje a odem u grad, cim vidim popust pa makar bio 1% moram to uzeti pa dzaba...

Posto mi je zakljucana tema na drugom pdf-u kopiram pitanje ovde, po preporuci moderatora ;)
Imam jedne dobre i kvalitetne naocare, medjutim polomljena im je ova drskica, videcete na slikama, interesuje me gde to mogu u bg-u da popravim. Neki dobar i iskusan opticar, koji bi mi trajno popravio ovo, da bude kvalitetno. Hvala unapred.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Posto mi je zakljucana tema na drugom pdf-u kopiram pitanje ovde, po preporuci moderatora ;)
Imam jedne dobre i kvalitetne naocare, medjutim polomljena im je ova drskica, videcete na slikama, interesuje me gde to mogu u bg-u da popravim. Neki dobar i iskusan opticar, koji bi mi trajno popravio ovo, da bude kvalitetno. Hvala unapred.
Pozdrav

"Optika" ima svoj servis u Cara Urosa 8-10. tel.011 262 9833
Odlicni su,imaju jako puno iskustva i umeju svasta da poprave...probaj kod njih :)

ja je nasledila od majke :D

a dobra je? nije ispucala ili propala ili šta se već dešava sa gumom?
Ja pitala danas u jednoj sportskoj prodavnici u koju sam ušla jer sam videla fenomenalne cipele, koje uopšte nisu sportske. I uopšte u nekim od tih sportskih radnji u poslednje vreme ima lepših cipela nego u prodavnicama cipela :)
A kape nemaju, imali su prošle godine, pa ću da tražim dalje. A pitaću i mamu.

a dobra je? nije ispucala ili propala ili šta se već dešava sa gumom?
Ja pitala danas u jednoj sportskoj prodavnici u koju sam ušla jer sam videla fenomenalne cipele, koje uopšte nisu sportske. I uopšte u nekim od tih sportskih radnji u poslednje vreme ima lepših cipela nego u prodavnicama cipela :)
A kape nemaju, imali su prošle godine, pa ću da tražim dalje. A pitaću i mamu.

imaš u rodiću, na novom beogradu, tamo ima sportska radnja, aoutlel neki, veeeeliki, i ima kapa, ja sam gledala za sebe, nis skupe a deluju baš dobro!

Hvala, bar tih sportskih radnji ima na svakom koraku, pa ću da nađem negde. To je interesantno da uopšte nemam predstavu koliko to može da košta. Može da bude 50 ili 500 dinara.
Tako i kad sam svojevremeno razbila toplomer.... a košta nešto više od 100 dinara...:zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back