andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
mene i dalje zanima da li neko zna gde mogu da kupim marionete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene i dalje zanima da li neko zna gde mogu da kupim marionete?
Idi bre kod kineza tamo ima kaiseva za izvoz...oko 400 din, a traju nisu koza al su ok.
Deri peri sto bi rekla moja sveki.
u poljskoj![]()
Poljski krevet na rasklapanje?
e pa to ne znaaam, vidis kako cas posla dodje do nesporazuma ako ne precizirasNe mora biti poljske proizvodnjeObican, vanjski krevet...
gde mogu da se kupe oni mali gumeni delovi ( al da ne budu kineski) sto se stavljaju ispod bubnja na ves masini da ne trese kad krene centrifuga
radi se o Candy 66210, verzija za zapadnu evropu ?
...bilo na buvljaku, a ima i u Hom centru...samo je kod njih skup...
Poljski krevet na rasklapanje?
...devojke da li ste negde videle neke lepe, tople zimske jakne, dužina do kolena
od prilike....ako vas ne mrzi napišite ovde, gde i ako se sećate cena...![]()
Ja sam prosle godine mami kupovala jaknu i veruj mi obisla sam ceo grad. Nije bila problem toliko ni cena, nego jednostavno nema da se nadje, narocito za starije.
Sve ove poznate radnje sa obisla i na kraju sam joj kupila u Depou.
Najtoplija jakna koju smo imali u kuci, do kolena, lep model, sa kapuljacom. Nije onako glomazna... I nije bila skupa 3500.
Pogledaj tamo ako su krenuli sa zimskim jaknama, mozda ce biti i ove godine.
A bogami i Teranova tj Caliope imaju super jakne. Nosim ih po par godina. Jednu crnu do kolena imam vec 7 godina, nista joj ne fali, bas nista. Samo mi se smucila
Drugu sam nosila 4 godine, i dalje bih da mi kuce nije pocepalo.
Jedino je tamo problem zbog broja, mislim da bi ti bile male posto ova sto sam kupila prosle godine je L, a meni je ok.
devojke gde da trazim gumene cizme za decu? hvalaaaaaaaaaaaaaa
muska pidžama-kratak rukav, bermude
overila bugati, svilanit i ixtrim intimo-nasla svega 5,6 varijanti-sve očajne
muska pidžama-kratak rukav, bermude
overila bugati, svilanit i ixtrim intimo-nasla svega 5,6 varijanti-sve očajne