Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ja prodajem garderobu ,parfeme i kozmetiku.uglavnom dekorativnu.ne mogu vam dati broj telefona ali ovako preko foruma pitajte ja cu vam odgovoriti.ono sto vas verovatno najvise zanima i ono sto su me u pocetku pitali:prodajem samo kvalitetnu robu.kozmetika trenutno samo YSL ponekad ima dior i chanel, a loreal max faktor itd.... ne.!sada za zimu treba da mi stignu rolke dzemperi i neke jaknice ne "firmirano" roba je iz francuske i pristupacna je. eto devojke to je moj mali oglas.inace ovim se bavim sest godina,i pre neki dan sam prvi put citala ovakve stvari ,pa cure ako sam ovim javljanjem bar nekome malo pomogla da nadje ono sta mu treba DRAGO MI JE .

Malo sam okasnila, ali ukoliko i dalje imas garderobu, rado bih dosla da prosvrljam po stvarcicama :)

treba da opremim stan, bila sam po raznim salonim i nisam zadovoljna, ono sto mi se svidja je italijanski moderan dizajn, a nasi ljudi to precenjuju ono kao 350 e stolica, da li neko zna gde ima da se kupi, moderan namestaj ali za manje pare, jer bas nemam milione

treba da opremim stan, bila sam po raznim salonim i nisam zadovoljna, ono sto mi se svidja je italijanski moderan dizajn, a nasi ljudi to precenjuju ono kao 350 e stolica, da li neko zna gde ima da se kupi, moderan namestaj ali za manje pare, jer bas nemam milione

Па "Симпо" има тај модеран италијански дизајн и мислим да нису баш тако надуване цене. Може понеки комад
да се нађе у "Икеи", а можеш и да Googlaš, па укуцаш рецимо столица и појаве ти се разни приватни произвођачи
овог артикла. И у "Југодрву", додуше они сад имају салон само у Тошином бунару, али скроз у новобеоградском
делу, сам налазила те модерне ствари по релативно повољним ценама.

Па "Симпо" има тај модеран италијански дизајн и мислим да нису баш тако надуване цене. Може понеки комад
да се нађе у "Икеи", а можеш и да Googlaš, па укуцаш рецимо столица и појаве ти се разни приватни произвођачи
овог артикла. И у "Југодрву", додуше они сад имају салон само у Тошином бунару, али скроз у новобеоградском
делу, сам налазила те модерне ствари по релативно повољним ценама.

hvala, ja sam sa novaka, pa cu da skoknem, a gde ima IKEA???

Nadam se da ce ti moj odgovor pomoci s obzirom da imamo isti problem!
Ja vec duze vreme trazim namestaj lepog i modernog dizajna sa pristupacnim cenama ali obzirom da ni simpo ni eurosalon nisu ispunili moje zahteve resenje sam nasla u novo otvorenom salonu namestaja JASEN koji se nalazi na uglu ulica Maksima Gorkog i Juznog Bulevara.
Namestaj je super moderan a cene su jos bolje uz specijalni popust od 10 % do kraja jula.
Zato pozuri, i nadam se da ces i ti nesto naci!!!
Poz

Nadam se da ce ti moj odgovor pomoci s obzirom da imamo isti problem!
Ja vec duze vreme trazim namestaj lepog i modernog dizajna sa pristupacnim cenama ali obzirom da ni simpo ni eurosalon nisu ispunili moje zahteve resenje sam nasla u novo otvorenom salonu namestaja JASEN koji se nalazi na uglu ulica Maksima Gorkog i Juznog Bulevara.
Namestaj je super moderan a cene su jos bolje uz specijalni popust od 10 % do kraja jula.
Zato pozuri, i nadam se da ces i ti nesto naci!!!
Poz

Hvala, da li je ovo njhov sajt http://www.jasen.co.yu ? Oticicu sigurno, cini mi se da je ok

Ni simpo ni eurosalon nisu nesto, (preskupo je, a da je kvalitet pa i ajde). U Zemunu ima simpov salon namestaja, e tu su cene realne, samo postoji jedan mali problemcic, namestaj je greskom.

A Kuhinja??? kako si resila taj problem?? Ima li neko predlog za kuhinju?

:D:roll:

Hvala, da li je ovo njhov sajt http://www.jasen.co.yu ? Oticicu sigurno, cini mi se da je ok

Ni simpo ni eurosalon nisu nesto, (preskupo je, a da je kvalitet pa i ajde). U Zemunu ima simpov salon namestaja, e tu su cene realne, samo postoji jedan mali problemcic, namestaj je greskom.

A Kuhinja??? kako si resila taj problem?? Ima li neko predlog za kuhinju?

:D:roll:

Interactive design http://www.id.co.yu/
Pokusajte da odete do njih, rade kuhinje i ostali namestaj, dolaze da vide prostor i ne naplacuju idejno resenje, samo materijal i rad.
Razmisljala sam da njih angazujem za kuhinju, ali jos nisam def odlucila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back