Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije na prodaju, jos manje bih da kupim.... ali nemojte me obrisati ovo je najcitaniji deo, a zene znaju svasta :cmok:

nick codemaker koji je obitavao na ovom prostoru mi treba... i znala sam do pre neki dan na kom je drugom forumu, al' jednostavno sam izbrisala iz inboxa i memorije a... bas bih volela da procakulam s njim

ne budi vam naredjeno ako znate nekog ko je u kontaktu cak i ako niste vi uputite me

hvala :heart:

@ Waterfall

Za torbicu sam mozda zakasnila, ali da znas za ubuduce-Carpisa, Delta City.

Super kvalitetne peskire mozes naci na Buvljaku, ali u nekim kasnijim redovima.. Npr. 6. ili 7. Nemaju u dezenima, vec jednobojne, u svim bojama od bele, preko pastelnih nijansi do crne. Stvarno su kvalitetni!

Poslednja izmena:
hitno, najhitnije..
a ne znam ni kako se zove.

trebaju mi one stvarčice što se pobodu u zemlju i same mi par dana zalivaju cveće.
sećam se da su u nekom katalogu nekada izgledale kao staklene kugle sa cevčicom..

a ako neko zna kako bih to mohla sama da napravim, može i tako..

hitno, najhitnije..
a ne znam ni kako se zove.

trebaju mi one stvarčice što se pobodu u zemlju i same mi par dana zalivaju cveće.
sećam se da su u nekom katalogu nekada izgledale kao staklene kugle sa cevčicom..

a ako neko zna kako bih to mohla sama da napravim, može i tako..

obicna plasticna flasa napunjena do vrha i zabodena (otvorena, grlom na dole :mrgreen: ) u zemlju... trebalo bi da funkcionise, probaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back