Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a kakve ukosnice ti trebaju??

ovih obicnih kao sa slike ima u dm-u, i bilo ih je u tri nijanse, bilo je skroz svetlih za plavu kosu.

waved_hair_pins.gif

hocu da kupim espadrile,ali ravne,bez platformi i ostalog....trazim kao luda,ali sve su sa visokom petom....
jel zna neko gde da nadjem ravne espadrile?

ZNAM JA!
He he i ja sam to htela i nasla ;)
Evo, konkretno, u Office shoes u novom Mercatoru, za 1990 din.
Djon je onaj pravi, od jute, kao sto smo kupovali.. Secas se, ranije smo to zvali SPAGERICE :D
A gore su kao baletankice, sa vezom i jednom diskretnom masnicom.
Ima u bledo zutoj (kao moje :p), roze i crnoj boji.
A ima i prugastih crno-belo-crveno, mislim da su one model, bas kao one stare dobre espadrile.
Eto!
PS Savet: posto nemaju obradu iznutra, vec se gazi direktno na jutu, savetujem ti da uradis sto i ja-odes dve radnje pored u Planiku i kupis ulozak za cipele koji kosta 220 dinara, i, veruj mi, hodaces kao po oblacima!

u merkatoru ima torbi za plazhu a en znam da li je to skupo. meni su simpatichne i moras da ih kupis tamo.

a tasne nema pojma ja samo vidjam tashne i znam u centru neka mesta ali to valjda svi znaju. ima u brace jugovica mona s tashnama, i ima u prolazu jednom dole od terazija kod moskve

ZNAM JA!
He he i ja sam to htela i nasla ;)
Evo, konkretno, u Office shoes u novom Mercatoru, za 1990 din.
Djon je onaj pravi, od jute, kao sto smo kupovali.. Secas se, ranije smo to zvali SPAGERICE :D
A gore su kao baletankice, sa vezom i jednom diskretnom masnicom.
Ima u bledo zutoj (kao moje :p), roze i crnoj boji.
A ima i prugastih crno-belo-crveno, mislim da su one model, bas kao one stare dobre espadrile.
Eto!
PS Savet: posto nemaju obradu iznutra, vec se gazi direktno na jutu, savetujem ti da uradis sto i ja-odes dve radnje pored u Planiku i kupis ulozak za cipele koji kosta 220 dinara, i, veruj mi, hodaces kao po oblacima!

Evo i slicice, da vidis da li ti se svidjaju.. :roll:

extra !!!!

a de da kupim nekakvu dzak-tashnu da budem opushtena

salim se neku tasnu koja nije bas onako zenski fina, je l to indijska radnja, ali necu da bude previse indijska. oce neko da mi isplete?
Imas sajam narodne radinosti u Domu sindikata pa tamo imas pletene tasne.
A dzak tasne od skaja prodaju u prolazu kod Doma sindikata.Oni ih i siju...Skroz su opustene i ima ih u raznim bojama.

Pitanje:
Gde da kupim brushalter koji pozadi ima bretele u obliku slova Y?
Znate onaj sto moze da se nosi na delfin majicu a da se ne vidi...Crni bi mi bio najbolji,mada moze i neka drec boja ali da nije beo.

Pregledala sam prvih 6 strana i poslednje dve i nemogu vise da trazim dali je neko pitao, izvinjavam se ako jeste, ali mene zanima dali neko zna gde ima neka dobra radnja sa garderobom za trudnice, da nije napucana sa cenama i da je za trudnice ne za babe, jer obicno sve sto sam videla je blaga katastrofa. Pocinje leto, a ja nemogu puno da setam po ovom suncu imam visokorizicnu trudnocu(nosim blizance) pa bi mi vasa pomoc dobro dosla. Hvala!!

ja sam u w.secretu daaavno kupila neki, običan, al pozadi na bretelil ima neku kukicu.
posle malo razmišljanja shvatim da je to convertible brus =)
tako da pogledaj tamo

sandra, imaš u m.gorkog preko puta čuburskog parkića. stvari izgledaju lepo, al za cene ne znam, nisam ulazila.

Pregledala sam prvih 6 strana i poslednje dve i nemogu vise da trazim dali je neko pitao, izvinjavam se ako jeste, ali mene zanima dali neko zna gde ima neka dobra radnja sa garderobom za trudnice, da nije napucana sa cenama i da je za trudnice ne za babe, jer obicno sve sto sam videla je blaga katastrofa. Pocinje leto, a ja nemogu puno da setam po ovom suncu imam visokorizicnu trudnocu(nosim blizance) pa bi mi vasa pomoc dobro dosla. Hvala!!

da nije babska i da su cene pristojne... ne znam da li ima... predpostavljam da beneton ne dolazi u obzir:)? imas novu adnju za trudnice njihovu preko puta bioskopa balkan. ili kupi neki od onih casopisa za trudnice tu imas sijaset reklama za te prodavnice. secam se da je drugarica kupovala u piramidi lepe stvari dok je bila trudna... mala piramida.

@sandradj

Tako je, u piramidi, onaj prvi spoljni deo do ulice ima lepih stvarcica..
Ja kupujem i u regularnim radnjama samo vece velicine, a standardne modele.
Eto, skoro sam bas tu u piramidi uzela jednu finu haljinu u safari fazonu za svaki dan.. Onda lanene pantalone (idu do broja 52!)..
Isto u maloj piramidi, u prolazu kraj Avangardije imas indian shop sa fantasticnim haljinama, i tu sam se malo ponovila za leto ;)
Dezeni su zaista divni, a ne samo ono cvetni i sto ti kazes u bapskim bojama i dezenima..
Srecno u izboru! :super:

PS Svojevremeno sam u Oviesseu videla odeljak za trudnice, sa sve onim farmerkama sa lastisima i slicno, pa mozes i tamo da pogledas.. Mada, iskreno, ne bih davala tolike novce pored turske garderobe u piramidi :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back