Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ja imam dve tri te platenene kese i nosim uvek jednu utorbi, skoro nikad ne uzimam kesu u prodavnici sem kad mi zafali kesa za smece....
...u pravu si Bi, u tim platnenim kesama hleb ujuto kao kamen...moga u jos nesto....

ce ga pojede nesto sto gamize:lol:

A sad malo ozbiljno..Uzmi 2 pamucne krpe, usij (ne moras ti msm :mrgreen:) i eto ti torbice za hleb.
Sem toga ja hleb drzim u pamucnoj torbici (preth.uvijen u kesu). Torbice na taj fazon imas u DM-u (platnene)
ovako izgleda
dm-torba.jpg

A sad malo ozbiljno..Uzmi 2 pamucne krpe, usij (ne moras ti msm :mrgreen:) i eto ti torbice za hleb.
Sem toga ja hleb drzim u pamucnoj torbici (preth.uvijen u kesu). Torbice na taj fazon imas u DM-u (platnene)
ovako izgleda
Pogledajte prilog 301445
e pa necu u kesu ocu direktno u dzakce,gledo sam malopre u maxiju prasak al ne videh u krpi,videcu to u dmu ili u tempu gde je veci izbor

Žene, dajte mi predlog za dobar usisivač, treba da kupim novi, stari se rasp'o skroz : )))

Kakva su vaša iskustva sa Gorenjem, Boschom i Samsungom ?

ne razumem se previse, ali znam da moras da gledas kolika mu je usisna snaga, znaci ne snaga motora koju uvek reklamiraju, vec pitaj za tu drugu, usisnu i onda pravi poredjenje...u glavi mi je nekih 700w, ali ne nisam bas sigurna da nisam lupila...

Žene, dajte mi predlog za dobar usisivač, treba da kupim novi, stari se rasp'o skroz : )))

Kakva su vaša iskustva sa Gorenjem, Boschom i Samsungom ?

gorenje sa vodenim i hepa filtrom .. odlican :)

verujem da je i bosch dobar ali mislim da je u dosta jacem rangu cena od gorenja (ovo sad uzmi sa rezervom jer sam usisivac kupio pre 4..5 godina pa ne znam sad stanje na terenu :)

- - - - - - - - - -

nije, različito je i baš je u tome fora-svi gledaju samo snagu motora a ne usisnu snagu i onda kupiš ussivač koji brunda iz sve snage i ne vuče kako treba...
msm, ovo je skroz laičko objašnjenje, ali sam se raspitivala kad smo kupovali za firmu pre par godina i zapamtila da je bitna ta usisna snaga...

ovo je tacno .. obavezno uzeti onaj sa jacom usisnom snagom .. premda obicno proporcilnalno snazi motora raste i usisna snaga.. na primer motor od 1800 W ce imati manju usisnu snagu nego onaj od 2400 W (bolje ususine snage su obicno oko 400..500 W)

nije, različito je i baš je u tome fora-svi gledaju samo snagu motora a ne usisnu snagu i onda kupiš ussivač koji brunda iz sve snage i ne vuče kako treba...
msm, ovo je skroz laičko objašnjenje, ali sam se raspitivala kad smo kupovali za firmu pre par godina i zapamtila da je bitna ta usisna snaga...

pa mislila sam da je sto veca snaga motora to i veca snaga usisavanja, nekako mi to logicno, u tom pravcu sam mislila
mislim ako kupis neki od 1000 i kusur W ok moze da bude da ima losu usisnu snagu
al ako kupis zivotinju od 2000 i kusur mala je sansa da lose vuce
tako mi logicno, al nisam strucna

- - - - - - - - - -

gorenje sa vodenim i hepa filtrom .. odlican :)

verujem da je i bosch dobar ali mislim da je u dosta jacem rangu cena od gorenja (ovo sad uzmi sa rezervom jer sam usisivac kupio pre 4..5 godina pa ne znam sad stanje na terenu :)

- - - - - - - - - -

ovo je tacno .. obavezno uzeti onaj sa jacom usisnom snagom .. premda obicno proporcilnalno snazi motora raste i usisna snaga.. na primer motor od 1800 W ce imati manju usisnu snagu nego onaj od 2400 W (bolje ususine snage su obicno oko 400..500 W)

e to i ja mislim
e kad ti admin kaze onda je amin ;)

a realno za neki mali stancic sa ne debelim tepisima nema potrebe da uzima zivotinje...
to ko ima velike tepihe pa stancugu/kucu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back