Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
forma ideale...ili se ovo pise zajedno
imas na autokonadi ;) veliki salon
samo kolko para tolko muzike, jesu najjeftiniji ali zato los kvalitet u sustini....al aj kad je tako nesto sitno ko to tebi sto treba nije strasno ne mora da bude veliki kvalitet...
a vidjala sam na buvljaku da ima drze taburenca, stocice i taj sitnis, ne znam samo odakle je dal je kinesko, tursko, bugarsko.... ne znam ni cene...na novom beogradu

materijal sa kravljim dezenom (ovaj ko na mom sesiricu, crno beli) da bude nesto platneno i sl...
bitno da nije skaj ili ne daj sveta kravo ona imitacija koze sa sve "dlakama" braon bela

nek javi neko ako vidi
ja videla davno u balkanskoj i propustim i sad nema, ne mogu da nadjem

na bg se odnosi

E ovako,da pitam za one dozere ili kako se vec zovu za parfeme ako neka zna gde ima da se kupi,Sepfora ne dolazi u obzir posto em nisam iz bg em ne bih kupovala tu vec sam guglala i malo mi je trulo da dam oko 1000 din. za takvu stvar.Uglavnom ako neka zna gde moze da se nabavi i tako neka pise,hvala unapred.

E ovako,da pitam za one dozere ili kako se vec zovu za parfeme ako neka zna gde ima da se kupi,Sepfora ne dolazi u obzir posto em nisam iz bg em ne bih kupovala tu vec sam guglala i malo mi je trulo da dam oko 1000 din. za takvu stvar.Uglavnom ako neka zna gde moze da se nabavi i tako neka pise,hvala unapred.

Budu cesto na Limundu, obicno odu za do 200 din. Pogledaj firme koje proizvode staklenu ambalazu. A plasticnih ima i u kineskim prodavnicama, medju snalicama, priborom i ukrasima za nokte i sl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back