Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Au jedva i sliku nadjoh..ovakve otprilike samo duboke a mozda i ako neki obucar pravi cini mi se da je bila tema
300px-Brown_leather_shoes.jpg

brown-leather-chelsea-boot-regular-fit-25108.jpg

gde mogu da se kupe oni mali gumeni delovi ( al da ne budu kineski) sto se stavljaju ispod bubnja na ves masini da ne trese kad krene centrifuga
radi se o Candy 66210, verzija za zapadnu evropu ?

Da ne budu kineski, nikako. Jer se i taj Candy proizvodi u Kini (eventualno da ga sklapaju u EU) . Osim toga, tog kendija nigdje na internetu nema, tako da ćeš baš za taj model (ako ima razlike u odnosu na ostale) teško naći... Eventualno nešta univerzalno. Imaš kod ovih svaštara što prodaju sve za mašinu od lajsi pa nadalje, pun ih je bulevar...

...devojke da li ste negde videle neke lepe, tople zimske jakne, dužina do kolena
od prilike....ako vas ne mrzi napišite ovde, gde i ako se sećate cena...:think::hvala:

Ja sam prosle godine mami kupovala jaknu i veruj mi obisla sam ceo grad. Nije bila problem toliko ni cena, nego jednostavno nema da se nadje, narocito za starije.
Sve ove poznate radnje sa obisla i na kraju sam joj kupila u Depou.
Najtoplija jakna koju smo imali u kuci, do kolena, lep model, sa kapuljacom. Nije onako glomazna... I nije bila skupa 3500.
Pogledaj tamo ako su krenuli sa zimskim jaknama, mozda ce biti i ove godine.

A bogami i Teranova tj Caliope imaju super jakne. Nosim ih po par godina. Jednu crnu do kolena imam vec 7 godina, nista joj ne fali, bas nista. Samo mi se smucila:lol:
Drugu sam nosila 4 godine, i dalje bih da mi kuce nije pocepalo.
Jedino je tamo problem zbog broja, mislim da bi ti bile male posto ova sto sam kupila prosle godine je L, a meni je ok.

Ja sam prosle godine mami kupovala jaknu i veruj mi obisla sam ceo grad. Nije bila problem toliko ni cena, nego jednostavno nema da se nadje, narocito za starije.
Sve ove poznate radnje sa obisla i na kraju sam joj kupila u Depou.
Najtoplija jakna koju smo imali u kuci, do kolena, lep model, sa kapuljacom. Nije onako glomazna... I nije bila skupa 3500.
Pogledaj tamo ako su krenuli sa zimskim jaknama, mozda ce biti i ove godine.

A bogami i Teranova tj Caliope imaju super jakne. Nosim ih po par godina. Jednu crnu do kolena imam vec 7 godina, nista joj ne fali, bas nista. Samo mi se smucila:lol:
Drugu sam nosila 4 godine, i dalje bih da mi kuce nije pocepalo.
Jedino je tamo problem zbog broja, mislim da bi ti bile male posto ova sto sam kupila prosle godine je L, a meni je ok.

Hvala Trojanka...na taj Depo sam ja skroz zaboravila i da postoji...:confused:

Pa zavisi od proizvođača...nedavno su mi deca kupila lep džemper doduše na
poklon u Mangu, onako kao kardigan...XL..i čak bi mogao biti malo manji,
treneraka mi je M i taman mi je kako treba....pa kad me neko pita koja mi
veličina treba prosto ni sama ne znam da kažem, svaki proizvođač svoje
veličine....a, nebitno mi je šta će pisati na onoj etiketi, već da bude baš to
topla, da nije preteška da bi mogla da se lepo krećem i da je do kolena...:think:

Ja ne znam je l tolika stvorenja i dalje nose benkice (je l se tako zove ono što je u jednom delu i zakopčava se između nogu?!), ali ako su to prerasli možda ima i majica ili nešto slično... sa natpisom "nisam ja od juče" u Supermarketu na Dorćolu, na uglu Višnjićeve i još neke... spuštaš se Višnjićevom pa vidiš. Nemam predstavu koliko to košta, al nekako mi simpa :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back