GDE da kupim...

Vidis i mogu...hvala sneki!!!
e136.gif

Dragi članovi foruma,

obraćam vam se kao novi član i odmah za pitanjem za pomoć.

Da li možda znate gde mogu da se kupe prave papirne korpice za muffins, u Beogradu ili Novom Sadu. Nekada su mogle da se nadju veće korpice za kolače koje su mogle da posluže, ali to nije to, a sada ni njih duže vreme nisam videla, a u pekarama se mogu kupiti gotovi muffins u pravim korpicama, što znači da ih negde ipak ima...

unapred se zahvaljujem svima na pomoći

pozdrav

Ja sam bombonski sirup kupila u zdravoj hrani na Bajlonovoj pijaci, zdrava hrana kod tezgi gde se prodaju jaja. 140 dinara tegla. To je jedino mesto gde sam nasla, a imas i u Puratosu, ali pakovanje je 6kg i cini mi se da izadje skoro 4000 hiljade kada se preracuna.

Ja sam bombonski sirup kupila u zdravoj hrani na Bajlonovoj pijaci, zdrava hrana kod tezgi gde se prodaju jaja. 140 dinara tegla. To je jedino mesto gde sam nasla, a imas i u Puratosu, ali pakovanje je 6kg i cini mi se da izadje skoro 4000 hiljade kada se preracuna.

Bombonski sirup u Puratosu jeste u pakovanju od 6 kg,ali cela kanta od 6 kg izadje 1200 din.

Izvinjavam se na pogresnoj ceni za glukozni sirup kos Puratosa, pobrkalo mi se nesto u glavi, proverila sam cenovnik 306.80 dinara po kg tj 6x306.80 je 1840.8. Nadam se da prihvatate izvinjenje, klinci su mi ludovali oko mene i eto greska. Hvala sto ste videli.

Nema problema i nema razloga da se izvinjavas. Iz pouzdanih izvora sam cula da ga ima i u Skrobari u Pancevu,u fabrici.Samo treba poneti posudu sa vecim otvorom jer ga sipaju iz burica...za cenu nisam sigurna,ali su kolicine po izboru.Mislim ,nemojte me drzati za rec, da su jefitniji od Puratosa.

Back