Gde bi radije letovali u Grckoj ili Turskoj?

Sad si nas naučio...nismo to znali....P.S. samo ne razumem kako u ''drugom slučaju'' ne možeš da uzmeš rent a car i negde odeš ? Jedino...ako si usred pustinje, pa ti je prvi grad udaljen 600 km.

Ok. Ti znas, ali mnoge zbunjuje to u vezi kategorizacije.

Komentarisao sam Miljenkic:
Radije bih letovala u hotelu sa 5 nego sa tri zvezdice ili apartmanu, ma gde bio taj hotel.

Upravo nije svejedno gde je taj hotel. Moze da bude na veoma izolovanim mestima, gde ne samo da nema iznajmljivanja auta, vec nema ni puteva po kojima bi se vozilo. Ili u krajevima gde je tako nesto izrazito nebezbedno i opasno. U redu, neko moze i to da preferira. Licno, vise volim da idem u hotel koji u blizoj ili siroj okolini ima atrakcije i da je oblast turisticki uredjena (ukljucujuci i plaze ako je primorje u pitanju). Na takvim lokacijama hotel moze imati manje zvezdica a da ukupan provod bude bolji. I to preferiram da sam ili sa familijom, biram mesta gde cu da idem a ne da u tom pogledu iskljucivo zavisim od organizatora ili hotela. Volim taj osecaj slobode. Ali posto smo se udaljili od teme da ovde ne nastavljamo ovu diskusiju, eventualno moze se otvoriti nova rubrika (o kategorijama hotela) i to moze biti zanimljivo i mnogo toga novog se saznati.
 
Sve se može kad se hoće !

I ja sam kao mala, živeći u Parizu maštala o tome da posetim Grčku. Nisam mogla noću da zaspim koliko me je to okupiralo.
Prve komšije su nam bili Grci, i igrala sam se sa njihove dve ćerke Despinom i Sofiom.
Ja sam njima pričala na srpskom, a one meni na grčkom, jer ni ja, ni one, tada nismo znale francuski.

Eto...ispunila sam svoj san..živim sada 6 meseci u Grčkoj, 5 u Francuskoj, i jedan u našoj miloj Srbijici.

Ne treba nikada odustati, niti misliti da je nešto neizvodljivo....
 

Back
Top