Wolfbrother
Aktivan član
- Poruka
- 1.542
Gde bi radije letovali 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolja je Turska!Dok u Grckoj vredi posetiti jedno od brojnih ostrva.SONJA:MISLIM DA JE GRCKA BOLJA
U Turskoj. U Grckoj jedino na nekom od ostrva.Rajko:Gde bi radije letovali![]()
kalinda:Pre par godina Tasos/ plaza Paradiso ili tako nesto, nesto najlepse sto sam do videla do sad, u mom turistickom zivotu!![]()
Drugačija je kategorizacija hotela između Grčke i Turske.
5 zvezda NIJE isto u Grčkoj i u Turskoj.
Molim da mi navedeš u kojem si to hotelu bio u Grčkoj sa 5 zvezda ? Ovde je minimum 250 eur za noćenje, ali ZAISTA minimum za hotel tog ranga. Plus što ima JAAAAKO malo hotela koje imaju zaista 5 zvezdica.
Druga je priča što se tako reklamiraju, okače zastavu EU sa 5, 6, 7 zvezdica....kao kada bih ja rekao da mi je devojka mis Evrope.
Hotel u kojem sam radio ima 7 (SEDAM) bazena, ali ima samo 4 *. Naravno...reklamiraju se da imaju 5
Hotel koji u Grčkoj zaista ima 5 * je KRAJNJE SUPERIORAN spram onog u Turskoj
Hoteli koji u Srbiji imaju 4* sigurno ne ispunjavaju uslov da bi u Grčkoj uopšte ušli u katalog turističke organizacije
pitanje ima smisla jos nekoliko meseci-znaci jos za ovu sezonu....1/2 turista koji letuju u turskoj to radi zbog viza.nece ljudi,da ih niko zjbv za njihov novac.zato ce grcka iduce godine da "eksplodira" od nasih turista (beli sengen je neminovan).....jos nas domacini oslovljavaju "zdravo brate...." o hotelima,ne bih jer mislim da retki turisti idu na X destinaciju zbog hotela,vec zbog mora,plaze,hrane.... extremno dobri hoteli su nuzno zlo neke destinacije...sta ce tako nesto grckim ostrvima??? bog im je dao skoro sve....samo malo da se uozbilje i malo bolje pripaze na NJ.V-turistu.Gde bi radije letovali![]()
...1/2 turista koji letuju u turskoj to radi zbog viza.nece ljudi,da ih niko zjbv za njihov novac.zato ce grcka iduce godine da "eksplodira" od nasih turista (beli sengen je neminovan)...
Kakav je hotel sa 5* u Grčkoj stvarno ne znam,ali ovako izgleda to u Turskoj sa 5* www.elaresort.com ,i da budem iskrena,meni ništa superiornije od toga ne treba.
U hotelu Aegean Palace na Kritu sa samo 4 (ČETIRI) zvezdice, S V A K I apartman ima SOPSTVENI bazen.
TOLIKO o superiornosti[/QUOT
Procitaj malo o tom hotelu na Tripadvisor-u.
U hotelu Aegean Palace na Kritu sa samo 4 (ČETIRI) zvezdice, S V A K I apartman ima SOPSTVENI bazen.
TOLIKO o superiornosti[/QUOT
Procitaj malo o tom hotelu na Tripadvisor-u.
Šta da čitam ? Stanujem 100 metara od njega i igram tenis na njihovom terenu kad imam vremena.